Klomen kullananlar

Kediperi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
19
11
6
39
Merhaba benim aklım allak bullak oldu şöyle ki ben 3 hafta önce zayıflığım için endokrin e gittim ve bi takım hormon tahlilleri yapıldı östrojen hormonu yüksek olduğu için pko şüphesiyle doğum hastanesine gönderdi doktor beni daha sonra kist olmadığı ve progesteron hormonunda yumurtlama olmadığını gördü doktor ben 8 ay önce bi düşük yaptım ve tekrar bebek istiyoruz ama 6 aydır korunmadığımız halde olmadı klomen başlamaya karar verdi doktor daha çabuk hamile kalabilmek için kullananlar yardımcı olabilir mi ne kadar etkili ve hamilelik oranı nedir bu arada 38 kiloyum ben ve şimdiden herkese çok teşekkür ederim ...

Merhaba arkadaşlar ben bu ay ilk defa klomen kullandım 14. Günde 27 mm oldu yumurtam çatlatma iğnesi oldum ve şu an sonuç bekliyorum. 21. Gün progesteronum 7.37 idi. Bu şekilde sonuç alan varmı??

Merhaba hanımlar foruma ilk kez yazışım. Ben 2 yıllık evliyim. Son bir yıldır çocuk istiyoruz doktora gittik herşey normal Dedi hsg çekilebilirsin Dedi fakat biz çektirmedik. Geçen ay kuzenimden klomen adında bir ilaç öğrendim.adetimin 5. Günü 5 gün boyunca günde birer tane kullandım. Adet tarihim 31 temmuz'daydı fakat 4 gün geçti hala başlamadı adetim ayrıca da çok kasık Ağrı'sı başladı . Üstelik çok düzenli adet olan gecikmeyen biriydim. Sizce ne yapmalıyım öneride bulunursanız sevinirim.

Merhaba hanımlar foruma ilk kez yazışım. Ben 2 yıllık evliyim. Son bir yıldır çocuk istiyoruz doktora gittik herşey normal Dedi hsg çekilebilirsin Dedi fakat biz çektirmedik. Geçen ay kuzenimden klomen adında bir ilaç öğrendim.adetimin 5. Günü 5 gün boyunca günde birer tane kullandım. Adet tarihim 31 temmuz'daydı fakat 4 gün geçti hala başlamadı adetim ayrıca da çok kasık Ağrı'sı başladı . Üstelik çok düzenli adet olan gecikmeyen biriydim. Sizce ne yapmalıyım öneride bulunursanız sevinirim.

Kafaniza gore mi kullandiniz bir de?
Peki bu ilaci kullanip eger yumurta catlamazsa nur topu gibi kocaman kistleriniz olacagini biliyor musunuz? Doktor takibinde kullanilmasi gereken bir ilac.
Klomen adeti geciktirebilir. Neticede hormon ilaci.

Merhaba arkadaşlar. Siteye daha önceden üye olmama rağmen hiç yazmamıştım. 1,5 yıldır evliyim ve eşimle çocuk istiyoruz. Bende PKO var. Doktorum bunun sebebini yumurtalıklarımın tembel olmasına bağlamıştı. Adet düzensizliğim vardı. Bu yüzden önce tarlusal kullanıp adet gördüm, daha sonrada adetimin 3. günü klomene başladım. İlacın bitiminden sonraki hafta yumurtam çatlamıştı. Ancak sonuç olumlu olmadı. Bu ikinci denememiz. Tekrar bugün başladım. Sabah Akşam tok karnına kullanıcam. Soğan kürünüde denemek istiyorum. Onada adetimin başlangıcından 7 gün sonra başlıycam. Hepimizin istediği şey belli ve hepimiz çok istiyoruz belki ama kendi sağlığınızıda bozmamaya çalışın. MerveMerve_0808 hanım klomen faydalı bir ilaç olabilir ama sürkli takip gerektiren bir ilaçtır ve söylediğim gibi sağlığınızıda bozabilir. Kontrol altındayken kullanılmasına dikkat edilmelidir. Çatlamayan yumurtalar sizi olduğunuzdan dahada geriye götürebilir. Mutlaka bir doktora görünmelisiniz. Hatta durumunuzu izah etmelisiniz.

Merhaba arkadaşlar. Siteye daha önceden üye olmama rağmen hiç yazmamıştım. 1,5 yıldır evliyim ve eşimle çocuk istiyoruz. Bende PKO var. Doktorum bunun sebebini yumurtalıklarımın tembel olmasına bağlamıştı. Adet düzensizliğim vardı. Bu yüzden önce tarlusal kullanıp adet gördüm, daha sonrada adetimin 3. günü klomene başladım. İlacın bitiminden sonraki hafta yumurtam çatlamıştı. Ancak sonuç olumlu olmadı. Bu ikinci denememiz. Tekrar bugün başladım. Sabah Akşam tok karnına kullanıcam. Soğan kürünüde denemek istiyorum. Onada adetimin başlangıcından 7 gün sonra başlıycam. Hepimizin istediği şey belli ve hepimiz çok istiyoruz belki ama kendi sağlığınızıda bozmamaya çalışın. MerveMerve_0808 hanım klomen faydalı bir ilaç olabilir ama sürkli takip gerektiren bir ilaçtır ve söylediğim gibi sağlığınızıda bozabilir. Kontrol altındayken kullanılmasına dikkat edilmelidir. Çatlamayan yumurtalar sizi olduğunuzdan dahada geriye götürebilir. Mutlaka bir doktora görünmelisiniz. Hatta durumunuzu izah etmelisiniz.
Adet başlangıcından 7 gün sonra soğan kürü kullanılmaz bebek düşünülürken.
Hem klomen kullanıyormuşsunuz.
Klomenle yumurtlama erken oluyor genellikle.
Soğan kürü gebelik oluşursa düşük yaptırabilir.

Henüz soğan kürünü incelemedim. Kullananları ve yorumları takip etmeye çalışıyorum. Bu şekilde kullanan bir kaç kişiye denk geldim. Bu şekilde hamile kalmışlar. Büyük ihtimal bu şekilde başlayacağım için öyle söyledim. Ama dediğim gibi henüz inceleme ve karar aşamasındayım.

Selamlar, bende 2 aylık klomen kullanıcısıyım, 2 yıllık evliyim. progesteron hormonumun düşük çıktı (3,2) doktorumuz hemen klomen ve çatlatma iğnesine başlattı. Rabbimizin "ol" demesine muhtacız bekliyoruz :)

A AYSEGUL178997 bende ikinci ayımı kullanıyorum ama doktorum henüz aşılamayla ilgili bir işlem uygulamadı. Allah hepimizin yardımcısı olsun :) inşallah seninde mutlu haberlerini alırız :)

esmeralda9 esmeralda9 İnşallah çok uğraştırmaz bu bebişler bizi :) benim ilk ayımda klomen+çatlatma iğnesi+aşılama yapıldı, sonuç negatifti. Aşılamayı yaşamış biri olarak tavsiye etmem kimseye hem tutma ihtimali düşük hemde bebişlerimizi eşimle birlikte aşkla yapmak varken aşılama yöntemi beni çok rahatsız etti. Böyle olursa olur olmazsa direk tüp bebek aşılama biraz oyalama gibi geliyor

A AYSEGUL178997 ay açıkçası ben klomen sonrası işlemleri pek irdelemedim :) azcık incelesem sarıyorum yani. o bu şu derken doktorlarla bildiğin muhabbet kuruyorum :D takmamak adına şuanda klomenle güzel güzel ileriliyorum :D önümüzdeki maçlara bakıcaz yani :KK31:bugün muayeneye gittim dün ilacım bitmişti. henüz bişey yok ki zaten bu normaldir dedi pkolu olduğum için sanırım diğerlerinden daha sık çağırıyor. pazarteside gidicem. ay valla napıyım bilemiyorum. soğan kürüdür, hayızdır,incir kürüdür falanda araştırıyorum. hayıza başlarım bugün yarın. yumurtam oluşursa hayız tutmasını kolaylaştırıyomuş çünkü.

esmeralda9 esmeralda9 hayız nedir? ilk defa duydum.

bende öyleydim de, dedim ya o bu şu derken nerdeyse hem tıpçıları hemde alternatif tıpçıları cepten çıkarır moda geçiyorum :D buda o olaylardan biri. netten bakabilirsin canım hayız otu yada tohumu ikiside aynı işlevi görür sabah akşam içiyosun kaynatıp. bu yumurtanın kalitesini arttırıp hamile kalmanıda kolaylaştırıyomuş. klomen kullanan birçok kişide ilaç bittikten sonra yani oluşum ve çatlama süreçlerinde bu çayı içiyormuş. ben kendi doktoruma sordum kürleri ve çayı, özellikle soğan kürünü tavsiye etti. gelen hastalarım hayızı çok soruyor bence biraz yardımcıda oluyor dedi..

teşekkürler arkadaşım, bende bi netten bakıyım. Benim yarın belli olucak sonucum eğer sonuç negatifse sonraki ay bende takviye yapıyım.

teşekkürler arkadaşım, bende bi netten bakıyım. Benim yarın belli olucak sonucum eğer sonuç negatifse sonraki ay bende takviye yapıyım.

aa ay hadi hayırlısı inşallah mutlu bir haberle gelirsinde sevindirirsin bizi :) mutlaka haberleri paylaş bizimle de. şimdiden hakkında hayırlısı olsun canım :)

esmeralda9 esmeralda9 Arkadaşım dün yazamadım, sonuç negatif hayırlısı olsun hakkımızda.. adet olmayı bekliyorum tekrar gidip yeniden başlıcam tedaviye bakalım bu defa nasıl olucak? Rahim filmi çektiren var mı ?

esmeralda9 esmeralda9 Arkadaşım dün yazamadım, sonuç negatif hayırlısı olsun hakkımızda.. adet olmayı bekliyorum tekrar gidip yeniden başlıcam tedaviye bakalım bu defa nasıl olucak? Rahim filmi çektiren var mı ?

tüh ya! neyse bozmayalım morali yapıcak birşey yok. bi sonraki sefere kaldı umutlar desene.. bu arada bende hayıt otu içmeye başladım öğlen ve akşam yemeklerden yarım saat önce. belki yararı olur. pazartesi doktordayım zaten kontrol edicek bakalım gelişme var mı yumurta oluştu mu vs. bir önceki kontrol ilaçlar biter bitmezdi. o zaman henüz birşey yoktu.

Back
X