Merhaba hanımlar foruma ilk kez yazışım. Ben 2 yıllık evliyim. Son bir yıldır çocuk istiyoruz doktora gittik herşey normal Dedi hsg çekilebilirsin Dedi fakat biz çektirmedik. Geçen ay kuzenimden klomen adında bir ilaç öğrendim.adetimin 5. Günü 5 gün boyunca günde birer tane kullandım. Adet tarihim 31 temmuz'daydı fakat 4 gün geçti hala başlamadı adetim ayrıca da çok kasık Ağrı'sı başladı . Üstelik çok düzenli adet olan gecikmeyen biriydim. Sizce ne yapmalıyım öneride bulunursanız sevinirim.
Adet başlangıcından 7 gün sonra soğan kürü kullanılmaz bebek düşünülürken.Merhaba arkadaşlar. Siteye daha önceden üye olmama rağmen hiç yazmamıştım. 1,5 yıldır evliyim ve eşimle çocuk istiyoruz. Bende PKO var. Doktorum bunun sebebini yumurtalıklarımın tembel olmasına bağlamıştı. Adet düzensizliğim vardı. Bu yüzden önce tarlusal kullanıp adet gördüm, daha sonrada adetimin 3. günü klomene başladım. İlacın bitiminden sonraki hafta yumurtam çatlamıştı. Ancak sonuç olumlu olmadı. Bu ikinci denememiz. Tekrar bugün başladım. Sabah Akşam tok karnına kullanıcam. Soğan kürünüde denemek istiyorum. Onada adetimin başlangıcından 7 gün sonra başlıycam. Hepimizin istediği şey belli ve hepimiz çok istiyoruz belki ama kendi sağlığınızıda bozmamaya çalışın. MerveMerve_0808 hanım klomen faydalı bir ilaç olabilir ama sürkli takip gerektiren bir ilaçtır ve söylediğim gibi sağlığınızıda bozabilir. Kontrol altındayken kullanılmasına dikkat edilmelidir. Çatlamayan yumurtalar sizi olduğunuzdan dahada geriye götürebilir. Mutlaka bir doktora görünmelisiniz. Hatta durumunuzu izah etmelisiniz.
esmeralda9 hayız nedir? ilk defa duydum.
teşekkürler arkadaşım, bende bi netten bakıyım. Benim yarın belli olucak sonucum eğer sonuç negatifse sonraki ay bende takviye yapıyım.
esmeralda9 Arkadaşım dün yazamadım, sonuç negatif hayırlısı olsun hakkımızda.. adet olmayı bekliyorum tekrar gidip yeniden başlıcam tedaviye bakalım bu defa nasıl olucak? Rahim filmi çektiren var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?