Klomen kullananlar!!

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese mutlu haberlerle dolu bir cuma günü geçirmenizi dilerim... 3 ay önce hsg çektirmiştim doktorum 3 ay bekle olmazsa gel demişti ve maalesef olmadı bende dün yani sat3 de gittim. ultrason ve kan istedi kan tahlili normaldi sadece t3 birazcık yüksek çıktı ama ultrasonda fazla yumurta gördüğünü söyledi pko olabilir dedi ve ben şok oldum daha öncede bakılmıştı ama doktor böyle bir şey söylememişti ayrıca eşimin sperm sayısı da biraz az çıktı bu yüzden doktor aşılama önerdi bize.. ama ben aşılama için erken olduğunu düşündüm o da klomen verdi bu gün yani sat 5 de başladım bir hafta sonrada gel dedi. klomen ciddi boyutta yan etkilere neden olabiliyormuş özellikle uzun süreli kullanımda o yüzden çok korktum... İnşallah bu ay olur artık... Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Insallah canim kaç ay kullanmanı söyledi olmazsa hemen peki

Insallah canim kaç ay kullanmanı söyledi olmazsa hemen peki
canım işin aslı net hiç bir şey söylemedi doktorum
tahlil sonuçlarım falan çok güzeldi hatta hsg çektirdim ondada bir şey çıkmadı ama sat3 de ultrason çektirdim yumurtalıkta en fazla 5 yumurta olması gerekirken bende 12 13 tane varmış piko olabilir dedi

Bende klomen kullanıyorum bu ikinci ayım geçen ay olmadı sende ilaç ise yarar umarım

Bende klomen kullanıyorum bu ikinci ayım geçen ay olmadı sende ilaç ise yarar umarım
Ayyy canım İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu gün 10 da kontrolüm var inşallah yumurtalarım güzel gelişmiştir.
Bu arada sen iğne vuruldun mu yoksa kendiliğinden mi çatladı yumurtan ne dedi doktorun

Bana hiç bisey söylemedi doktor catlama ignesinden bahsetmedi sadece ilaci üç ay kullanmamı soyledi bebis olana kadar daha sonra olmazsa rahım filmi falan isteyecekmis

Bana hiç bisey söylemedi doktor catlama ignesinden bahsetmedi sadece ilaci üç ay kullanmamı soyledi bebis olana kadar daha sonra olmazsa rahım filmi falan isteyecekmis
Dün kontrolum vardı yumurtalarim güzel büyümüş o yüzden igne verdi akşam ustu 6:30 da vuruldum ancak doktor yumurtalarimi goruce tam asilama yapma kivamina gelmiş dedi bize şiddetle asilama öneriyor. Ancak biz biraz daha bekletelim dedik inşallah bu ayyy tuttururuz rabbim herkesin yardımcısı olsun

Canım peki doktor sana ilişki saati verdi mi ? iğneyi olduktan 36 saat sonra çatlıyor ona çok dikkat et.

Canım peki doktor sana ilişki saati verdi mi ? iğneyi olduktan 36 saat sonra çatlıyor ona çok dikkat et.
Canım iğneyi dün akşam ustu 6:30da vuruldum doktorda bana ertesi gün akşama yani bu akşam için ilişki olsun dedi saat sordum fark etmez dedi. Ondan sonrada gün aşırı devam edin dedi ama bizim sorunumuz esimde ileri sperm sayısı azlığı var doktorda bize asilama öneriyor işin aslı klomeni ben istiyorum diye verdi .sanki bizi fazla onemsemedi gibi hissediyorum. Ayrıca bana daha sonra kullanmak için herhangi bir ilaç da vermedi anlamadım valla....

evet bende kullandım canım 36 ile 40 saat arası çatlıyor bence pazar sabahı da olsun çünkü o zamanlar çatlıyor

benim de yumurtalarım küçük kalmış eşimin de ml de ki spermi 12 milyon onun dışında problem yok bugün öğrendik bunları bilmiyorum nasıl olacak galiba bana klomen verecek eşime de proweed plus kullanalım diyoruz doğal kürler falan bir kaç ay deneyelim diyoruz bu arada da amh testimi istedi rezervlere bakacak hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim

evet bende kullandım canım 36 ile 40 saat arası çatlıyor bence pazar sabahı da olsun çünkü o zamanlar çatlıyor
Evet canım benim dusuncemde o,sabah tekrar olsun diyorum bakalım inşallah tuttururuz. Sabahtan itibaren belimde ve kasiklarimda ağrı oluştu ve tuhaf kıpırtı var içimde off çok heyecanlı beklemek

En son testte esimin 18 milyon çıktı %12ileri üroloji doktoru çok az bulmadı sonucu stres yapmayın olur dedi ama kadın doğum doktorum asilama onerdi bizede ama ben pek yanasmadim asilamaya oda klomen verdi

En son testte esimin 18 milyon çıktı %12ileri üroloji doktoru çok az bulmadı sonucu stres yapmayın olur dedi ama kadın doğum doktorum asilama onerdi bizede ama ben pek yanasmadim asilamaya oda klomen verdi
toplam sayınız mı 18 milyon ?benim doktorum salı günü karar verecek eğer yeterli büyüme olmazsa ilaç veriririm dedi bakalım eşimi snuçlarını görünce ne diyecek

bizim sayı ml de 12 milyon ileri hareketli %50 benim yumoşlar büyüse inşallah yaşım 31 bakalım napıcaz hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize
Sizin hareket iyi canım merak etme klomen verip büyütür doktor güzel haberlerini alırız inşallah yakın zamanda... esim en son 4 ay önce test yaptırdı ondan sonra sayı yükselmiştir bizimde eminim çünkü kurler falan denedik... inşallah en yakın zamanda hamis kaliriz :) :) :)

Bi sonuç var mı cnm iğneden sonra bi gelisme oldu mu
Yok canım geçen hafta cuma 18:30da iğne yaptirmistim bugün 8. gün ... yaklaşık 8 gundur de kasiklarimda ve belimde ağrı var Allahımmm inşallah hamile kalmışimdir. Eğer hamile değilsem normal şartlarda haftaya c.tesi yada pazar adet olmam lazim o zaman test yaparim artık 1 haftayı iple cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…