- 11 Şubat 2015
- 51
- 20
- 38
Klomenin yan etkileri olabiliyor bazen ve kişiden kişiye değişebiliyor bu durum canım normal olabilir :)Kızlar bende varım 22 mayısta gittim doktora adetimin dördüncü günü muayene oldum sekiz yumurta var dedi ve klomen e başladım beş gün kullandım günde bir tane 30 mayıs da gel dedi ve iki gündür akıntım var kasıklarda ağrı var neden anlamadım
İğne vurulduu gün mü direk aşılama oluyoryumurta takibinde zaten klomen kullanıyorsun yumurta büyümüş ise sonra çatlatma iğnesi vurup ve aşılama oluyorsun :)
Hayır iğneyi vurup 36 saat sonra aşılama oluyorsun , ben Çarşamba akşamı 10 da vurulup cuma sabahı 10 da aşılama oldumİğne vurulduu gün mü direk aşılama oluyor
Acaba yumurtaların catladı mıKızlar bende varım 22 mayısta gittim doktora adetimin dördüncü günü muayene oldum sekiz yumurta var dedi ve klomen e başladım beş gün kullandım günde bir tane 30 mayıs da gel dedi ve iki gündür akıntım var kasıklarda ağrı var neden anlamadım
Peki eşini sadec cuma sabah mı cagırdılarHayır iğneyi vurup 36 saat sonra aşılama oluyorsun , ben Çarşamba akşamı 10 da vurulup cuma sabahı 10 da aşılama oldum
Evet sadece aşılama olacağım gün cuma sabahı çağırdılar :)Peki eşini sadec cuma sabah mı cagırdılar
Bu kadar erken olabilir mi ya eşim hastaydı birliktr olamadık sinir oldumAcaba yumurtaların catladı mı
Yumurtaların büyümüş olabilir çatlatma o kadar erken olmuyor kendimden yola çıkarak söyledim bunu :)Bu kadar erken olabilir mi ya eşim hastaydı birliktr olamadık sinir oldum
Rica ederim :) alttan ultrason ile bakıyor doktor , adetinin 2. Günü hastaneye gidecekmisin yoksa evde kendin mi içeceksin ?
ilacı yazdı. 2.gün içicem ama nedense içimden hiç içmek gelmiyor. bide şu alttan muayne olayı canımı sıkıyo. sadece bana 2.günü başlayıp 6. günü bırak gunde 1 tane dedi 14. gün de gel dedi okadar.[/QUOTEilk önce yumurtalarının kaç cm olduğuna bakması gerekiyor öyle ilaç veriyor bakmadılar mı sende ? alttan muayene çok kısa bir işlem acı yada ağrılı bişey değil aslında canını sıkma kendini hazırla git evlat sahibi olmak istiyorsun sonuçta bi çok şeye katlanmak zorundayız . Belki 10 kişinin önüne yattım bu 3 aylık süreçte 4 kere de alttan ultrason oldum şimdi aşılamamın 15. Günündeyim yarın kan testine gidicem emeklerimizin karşılığı verir inşaAllah Rabbim <3 Kaç yıldır olmuyor evladın ..
Son sorum kusurabakma cok oldum ama :) asılamadan sonra yatmak dinlenmek calısmak vs bi öneri verdiler mi?Evet sadece aşılama olacağım gün cuma sabahı çağırdılar :)
Estağfurullah burada birbirimize yardımcı olmak için varız :* İstediğin merak ettiğin ne varsa sor tabiki :) aşılamadan sonra ağır işlerden kaçın sesi doktor sadece onun dışında hiçbişey söylemedi bana . Bende ağır kaldırmadım ama günlük işlerime gezmeme yürümeme devam ettim yarın sonuç alıcam hadi hayırlısı :)Son sorum kusurabakma cok oldum ama :) asılamadan sonra yatmak dinlenmek calısmak vs bi öneri verdiler mi?
Sen aşılamanı ne zaman olacaksın ?Son sorum kusurabakma cok oldum ama :) asılamadan sonra yatmak dinlenmek calısmak vs bi öneri verdiler mi?
Bilemedim şimdi neden öyle yaptı acaba gerçi vardır bir bildiği doktorun elbette hayırlısı olsunhayır daha önce öyle bişey yapmadı. rahim filmi çekilmişti bişey cıkmadı. karnımdan baktı sadece bi klomen deniyelim bakalım dedi ilacı verdi okadar
insallah tutmustur bu ay :) ben bu ay dosyamı actırdım 14 haziran gibi regl günüm sabırla bekliyorum biran önce regl olayım da baslasın diyeeEstağfurullah burada birbirimize yardımcı olmak için varız :* İstediğin merak ettiğin ne varsa sor tabiki :) aşılamadan sonra ağır işlerden kaçın sesi doktor sadece onun dışında hiçbişey söylemedi bana . Bende ağır kaldırmadım ama günlük işlerime gezmeme yürümeme devam ettim yarın sonuç alıcam hadi hayırlısı :)
Yumurta büyümesi akıntı yapar mıYumurtaların büyümüş olabilir çatlatma o kadar erken olmuyor kendimden yola çıkarak söyledim bunu :)
Hiç bilmiyorum benim süreçte olmamıştı akıntıYumurta büyümesi akıntı yapar mı
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım :)insallah tutmustur bu ay :) ben bu ay dosyamı actırdım 14 haziran gibi regl günüm sabırla bekliyorum biran önce regl olayım da baslasın diyee
Canim sen ne yaptin bat ne zaman varmi bi hahirli haberBu kadar erken olabilir mi ya eşim hastaydı birliktr olamadık sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?