Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomenin yan etkileri olabiliyor bazen ve kişiden kişiye değişebiliyor bu durum canım normal olabilir :)

Acaba yumurtaların catladı mı

Rica ederim :) alttan ultrason ile bakıyor doktor , adetinin 2. Günü hastaneye gidecekmisin yoksa evde kendin mi içeceksin ?

ilacı yazdı. 2.gün içicem ama nedense içimden hiç içmek gelmiyor. bide şu alttan muayne olayı canımı sıkıyo. sadece bana 2.günü başlayıp 6. günü bırak gunde 1 tane dedi 14. gün de gel dedi okadar.

Son sorum kusurabakma cok oldum ama :) asılamadan sonra yatmak dinlenmek calısmak vs bi öneri verdiler mi?
Estağfurullah burada birbirimize yardımcı olmak için varız :* İstediğin merak ettiğin ne varsa sor tabiki :) aşılamadan sonra ağır işlerden kaçın sesi doktor sadece onun dışında hiçbişey söylemedi bana . Bende ağır kaldırmadım ama günlük işlerime gezmeme yürümeme devam ettim yarın sonuç alıcam hadi hayırlısı :)

hayır daha önce öyle bişey yapmadı. rahim filmi çekilmişti bişey cıkmadı. karnımdan baktı sadece bi klomen deniyelim bakalım dedi ilacı verdi okadar

insallah tutmustur bu ay :) ben bu ay dosyamı actırdım 14 haziran gibi regl günüm sabırla bekliyorum biran önce regl olayım da baslasın diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…