klomen kullananvarmı

adama

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
46
6
37
merhaba be 02.02. 2015 tarihinde regl oldum 3 günü klomen kullandım 09ç02.2015 doktora tekra gitimde sağda ve solda yumurta var ve birinin çatladığını söyledi 4 gün i verdi kafam karıştı internete yaptığım araştırma 16. 02.2014 yumurtlamam günüm deniliyor . yardım lütfen

bebişiniz hayırlı olsun hayırlısı ile alırsınız kucağınıza .amin teşekür ederim
sorun şu yumurtlama olmasına rağmen hamiş olamıyorum baklaım bu ay oplmasa hsg film çeilecek korkuyorum :))

Merhaba arkadaşlar ben de klomen i ilk defa yarın kullanacağım Allahım hayırlısini versin insallah bebeklerimiz olurr

bebişiniz hayırlı olsun hayırlısı ile alırsınız kucağınıza .amin teşekür ederim
sorun şu yumurtlama olmasına rağmen hamiş olamıyorum baklaım bu ay oplmasa hsg film çeilecek korkuyorum :))
Anladım cnm inşallah bebegin olur ama olmassa da hakkında hayırlısı olsun hiç korkmana gerek yok ben de geçen ay ilk defa çekildim 2 dk lik bi ağrı o kadar

Bnde yarin gidicem doktora adetin 5.gunu klomen baslanicak ins.hayrlisiyla guzel sonuc alirim Allah yardimcimiz olsun...

canım ben adetim 2 günü doktora gitim 3 günü klomen başaldım adetim bitittikten sonra kontrol için gitiğimde klomen biti gün doktortum sağda ve solda 2 yumurta var dedi bir çatlamış 4 gün gün aşırı ilişki dedi bakkalım bu ay olmazsa hsg rahim filmi çekilcek. inş filme gerek kalmadan kalırım .

X