klomen kullandım bu ay 2 tane yumurtam varmış

esrahayal

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.736
35
358
İstanbul
herkese slm arkadaşlar klomen kullanmıştım bu ay dün doktora gittim alltan ultrosondan baktı biri sağda biri solda 2 tane biri 18m diğeri 22 m yumurtam varmış doktor iyi dedi ilişki günü söyledi birde göbekten çatlama iğnesi yaptı. haftaya salı gel prostegon hormonunu ölçeceğim dedi . sizce neden bu hormanı ölçeçek valla ben doktora gittiğimde soracaklarımı unutuyorum yumurtamın boyları nasıl sizce hamile kalma şansım yüksekmi cevaplandırsanız memnun olurum.

2 yıldır çocuk istiyoruz, olmuyor, multikistikover vardı bende. hormon tahlilim normal çıktı. başka kan tahlili yapıldı, o ay yumurtlama yok dedi, yıkıldım. Klomen verdi 27 kasım 2010 da hapa başladım 5 gün 1 tane kullandım. şu anda 8 hafta 4 günlük hamileyim.
Bide miğde bulantısı sorunum olmasa çok mutlu olacağım. :26:
Umarım allah sizede nasip eder.

Canım benim maşşalah allah banada nasip etsin acaba yumurtanın boyu kaçtı klomeni ilk kullandığın ay hamile kaldın dimi

Canım benim maşşalah allah banada nasip etsin acaba yumurtanın boyu kaçtı klomeni ilk kullandığın ay hamile kaldın dimi

ben ilacı kullandım çatlama iğnesi falan vermedi kontrole gelde demedi, gecikme oldu, ayağım yandı öyle anladık zaten. benimki ilk aydan oldu .senin anlıyacağın allah nasip etti.
sen yumurta boyunu falan boşver, çok kafana takmamaya çalış. tedavini ol allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak. hakkında hayırlısı olsun.

Yumurtalarının boyutları gayet iyi bence özellikle 22 mm olan..bu şekilde hamile kalma olasılığın çok yüksek..ilişki günü ve saatini sakın kaçırmayın..bide hemen kalkma yataktan ayaklarını dik öylece yat yarım saat..Allah gönlüne göre versin canım..inşallah hamile kalırsın..

canım benim çook sağol belim çokk ağrıyor nedense birde hafif ayran nımsı tarzı akıntım var bel ağrım sanki böreklerim ağrıyormuş gibi oluyor.

canım benim çook sağol belim çokk ağrıyor nedense birde hafif ayran nımsı tarzı akıntım var bel ağrım sanki böreklerim ağrıyormuş gibi oluyor.

Canım çatlatma iğnesi ağrı yapıyor bende de çok şiddetli ağrı yapmıştı..bu yumurtalarının çatladığını gösteriyor..ayrıca sende sağol arkadaşım..

yok canım ben hamile değilim..benimki tutmadı..inşallah seninki tutar..zaten bir kez denendi çatlatma iğnesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…