klomen kullanıldığı halde adet gecikmesi olurmu

kristalkalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
101
13
46
Ankara
merhaba kzıalr ben pko hastasıyım 4 aydır klomen kullanıyorum 28 günde bi adet oluyordum ama bu ay 6 gün geçti acaba bu şekilde klomen kullanırken bile adeti geciken oldumu korktuğum için test de yapamıyorum

merhaba kzıalr ben pko hastasıyım 4 aydır klomen kullanıyorum 28 günde bi adet oluyordum ama bu ay 6 gün geçti acaba bu şekilde klomen kullanırken bile adeti geciken oldumu korktuğum için test de yapamıyorum

merhaba çatlatma iğnesi uygulandımı peki

Canim hemen bi kan tahlili yaptir eger varsa cikar neden korkuyisun ki eninde sonunda gercekle yuzleseceksin varsa super tabii..benimde adetimi geciktrmisti bende cok umutlanmistim ama olmadi maalesef..senin vardr insaallah rabbim aratmasin

ben idrar testi yaptım evde iki çizgi çıktı çok belirgindi hasteneye gittik kan tahlili yaptırdık 4 haftalık gebelik var dedi doktorum çokkk mutluyum kzıalr bu ay son tedaviyidi ekimde tüp bebek yaptırıyorduk kendiliğinde geldi şükürler olsunn

ben idrar testi yaptım evde iki çizgi çıktı çok belirgindi hasteneye gittik kan tahlili yaptırdık 4 haftalık gebelik var dedi doktorum çokkk mutluyum kzıalr bu ay son tedaviyidi ekimde tüp bebek yaptırıyorduk kendiliğinde geldi şükürler olsunn

çok güzel ya ALLAH kucağına almayı nasip etsin.Hiç kendinde değişik hissettiğin durumların varmıydı belirti yani

çok güzel ya ALLAH kucağına almayı nasip etsin.Hiç kendinde değişik hissettiğin durumların varmıydı belirti yani

amiinnn çokkk sağol teşkkeür ederimm . evet oldu 1 hafatdır kelek turşusu çekti canım bide ben spor ve diyet yapıyordum çabuk yoruluyordum eskiye göre sürekli acıkma hiiism vardı ve kilo vermem durmuştu tahmin ettim ama umudm pek yoktu o yüzden pek kondurmadım

hadi bakalım masallah:nazar: hayırlısı olsun Allah tamamına erdırsın darısı basımıza:49::49::49:

amiinnn çokkk sağol teşkkeür ederimm . evet oldu 1 hafatdır kelek turşusu çekti canım bide ben spor ve diyet yapıyordum çabuk yoruluyordum eskiye göre sürekli acıkma hiiism vardı ve kilo vermem durmuştu tahmin ettim ama umudm pek yoktu o yüzden pek kondurmadım

iyi akşamlar kristalkalp canım ben bu ay klomen kullandım hamlıe degılım ama henüz adet olmadım acaba kistmi oluştu balımm yardımcı olursan sevınırım :(

Canım mesajımi inş görürsün. Bende bu ay klomen kullandım ve adetim 2 gün gecikti adet olacak misim gi b i ağrı geliyor ama sonra ağrı yok oluyor. Sende de olmusmuydu böyle hamile olabilir miyim

Canım mesajımi inş görürsün. Bende bu ay klomen kullandım ve adetim 2 gün gecikti adet olacak misim gi b i ağrı geliyor ama sonra ağrı yok oluyor. Sende de olmusmuydu böyle hamile olabilir miyim
bende klomen kullandım ve bahsettıgınız durum benım ıcınde gecerlı .. 2 gun gecikti reglım ve sankı ara ara adet olcakmısım gıbı agrı var. cok arada kaldım ..sızın durumunuz ne oldu o ay hamılelıkle mı sonuclandı

C anim coooook uzun süre olmuş konuyu acalı ama insallah görürsün yazımı🥺bende aynı durumdayım klomen kullandım bu ay ve 6 gunum geçti.yarin kan testim cikicak. Sende kahve akinti varmıydı cnm.adet zamanı bide kasık ağrısı senin tüm belirtilerin var bende.

Back
X