- Konu Sahibi kristalkalp
merhaba kzıalr ben pko hastasıyım 4 aydır klomen kullanıyorum 28 günde bi adet oluyordum ama bu ay 6 gün geçti acaba bu şekilde klomen kullanırken bile adeti geciken oldumu korktuğum için test de yapamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede oldu malesef 5 gun cok umutlanmstım amainşallah melegın senınledır
ufff bende olacam snaırm sancım var hayırlısı artık ama bi umutta var içimde
merhaba kzıalr ben pko hastasıyım 4 aydır klomen kullanıyorum 28 günde bi adet oluyordum ama bu ay 6 gün geçti acaba bu şekilde klomen kullanırken bile adeti geciken oldumu korktuğum için test de yapamıyorum
ben idrar testi yaptım evde iki çizgi çıktı çok belirgindi hasteneye gittik kan tahlili yaptırdık 4 haftalık gebelik var dedi doktorum çokkk mutluyum kzıalr bu ay son tedaviyidi ekimde tüp bebek yaptırıyorduk kendiliğinde geldi şükürler olsunn
çok güzel ya ALLAH kucağına almayı nasip etsin.Hiç kendinde değişik hissettiğin durumların varmıydı belirti yani
ben idrar testi yaptım evde iki çizgi çıktı çok belirgindi hasteneye gittik kan tahlili yaptırdık 4 haftalık gebelik var dedi doktorum çokkk mutluyum kzıalr bu ay son tedaviyidi ekimde tüp bebek yaptırıyorduk kendiliğinde geldi şükürler olsunn
amiinnn çokkk sağol teşkkeür ederimm . evet oldu 1 hafatdır kelek turşusu çekti canım bide ben spor ve diyet yapıyordum çabuk yoruluyordum eskiye göre sürekli acıkma hiiism vardı ve kilo vermem durmuştu tahmin ettim ama umudm pek yoktu o yüzden pek kondurmadım
adetin geçtimi senin kist hemen oluşmuyor uzun süre kullanınca oluor bende kist oluşmadı 3 ay kullandımiyi akşamlar kristalkalp canım ben bu ay klomen kullandım hamlıe degılım ama henüz adet olmadım acaba kistmi oluştu balımm yardımcı olursan sevınırım![]()
bende klomen kullandım ve bahsettıgınız durum benım ıcınde gecerlı .. 2 gun gecikti reglım ve sankı ara ara adet olcakmısım gıbı agrı var. cok arada kaldım ..sızın durumunuz ne oldu o ay hamılelıkle mı sonuclandıCanım mesajımi inş görürsün. Bende bu ay klomen kullandım ve adetim 2 gün gecikti adet olacak misim gi b i ağrı geliyor ama sonra ağrı yok oluyor. Sende de olmusmuydu böyle hamile olabilir miyim
C anim coooook uzun süre olmuş konuyu acalı ama insallah görürsün yazımıben idrar testi yaptım evde iki çizgi çıktı çok belirgindi hasteneye gittik kan tahlili yaptırdık 4 haftalık gebelik var dedi doktorum çokkk mutluyum kzıalr bu ay son tedaviyidi ekimde tüp bebek yaptırıyorduk kendiliğinde geldi şükürler olsunn