KLOMEN KULLANIM SONRASI KIZLARRRR ACİL

gecees

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
55
3
1
22
Kızlar merhaba adetimin 3. Günü Klomen kullanmaya başladı ve kanama mı yok denicek kadar azalttı ve kahverengi renge dönüştürdü sizce neden

Merhaba bende klomen kulalndim adwtimin 2. Günü basladim günde 1 defa 5 gün sürdü sali gunu ilac bitti bugun muayeneye geldim ama buyume hala yok dedi sizde buyume ne zaman baslamisti . Ilacin etkisiyle belki kahverengi olmustur benimde oyleydi hic dikkate almadim

Merhaba bende klomen kulalndim adwtimin 2. Günü basladim günde 1 defa 5 gün sürdü sali gunu ilac bitti bugun muayeneye geldim ama buyume hala yok dedi sizde buyume ne zaman baslamisti . Ilacin etkisiyle belki kahverengi olmustur benimde oyleydi hic dikkate almadim
Daha gitmedim ben doktora bana 5 gün ve günde 2 tane şeklinde kullan ve gün aşırı ilişki 20 gün sonra gel dedi

Daha gitmedim ben doktora bana 5 gün ve günde 2 tane şeklinde kullan ve gün aşırı ilişki 20 gün sonra gel dedi
Siz aşılama icin gitmediniz o zaman hayirlisi olsun hakkimizda. Ama adet kanini fazla önemsemeyin ilactan dolayi benimde oyle olmustu

Back
X