Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kulanimda normal boyle başlaması bende ilk kulandigimda 2 taneyle başladım ama sonuç alamadığım için bu ay doktorum günde 4 tane yani sabah akşam ikişer tane içtim sonuçta aldım yumurtam 23 milim olmuştu çatlatma iğnesi vurduk şimdi beklemedeyim kendini strese sokma canım belki bir tane bile senin işine yarayabilir yumurtaların gelişir inşallah güzel haberler alırsınKızlar selam tedaviye sonunda başladık klomen verdi bugun adetin 3.günü başla bugun 5 gün kullan dedi fakat 50mg günde 1 adet bazıları 2 tane kullanıyor 10. günü muayene edip yumurta boyutlarına bakıcak
ZATEN SEBEPSİZ İNFERTELİTE YUMURTAM BÜYÜYÜP ÇATLIYOR ODA ÖYLE DEDİ OLMAZSA DOZ ARTTIRICAM İNŞALLAH OLUR YA ÇOK HEEVSLİYİMİlk kulanimda normal boyle başlaması bende ilk kulandigimda 2 taneyle başladım ama sonuç alamadığım için bu ay doktorum günde 4 tane yani sabah akşam ikişer tane içtim sonuçta aldım yumurtam 23 milim olmuştu çatlatma iğnesi vurduk şimdi beklemedeyim kendini strese sokma canım belki bir tane bile senin işine yarayabilir yumurtaların gelişir inşallah güzel haberler alırsın
Yumurtanın büyüyüp çatlaması bile çok güzel bir şey biliyor musun yani demek ki sorun yokmuş yumurtlamanda ay insalah gerek kalmadan olur bu ayZATEN SEBEPSİZ İNFERTELİTE YUMURTAM BÜYÜYÜP ÇATLIYOR ODA ÖYLE DEDİ OLMAZSA DOZ ARTTIRICAM İNŞALLAH OLUR YA ÇOK HEEVSLİYİM
1,5 sene oldu canım malesef olmuyor hiç bir sorun olmasadaYumurtanın büyüyüp çatlaması bile çok güzel bir şey biliyor musun yani demek ki sorun yokmuş yumurtlamanda ay insalah gerek kalmadan olur bu ay
Bazende nasip canım ya insanın nasibi gelmeden ne kadar cabalasak da bos1,5 sene oldu canım malesef olmuyor hiç bir sorun olmasada
Canım bana 5. Günü verdi günde 2 tane içeceğim adetimin 13. Günü kontrol verdi sonrasında yumurta takibi yapılıp çatlatma iğnesi olacağımKızlar selam tedaviye sonunda başladık klomen verdi bugun adetin 3.günü başla bugun 5 gün kullan dedi fakat 50mg günde 1 adet bazıları 2 tane kullanıyor 10. günü muayene edip yumurta boyutlarına bakıcak
benimde perşembe kontrol ama sanmıyorum büyüdüğünü ovülasyonlar silik yumurtlama gününede daha varCanım bana 5. Günü verdi günde 2 tane içeceğim adetimin 13. Günü kontrol verdi sonrasında yumurta takibi yapılıp çatlatma iğnesi olacağım
Canım benimde o güne denk gelmiyor ovülasyon günüm bence büyüklüğüne bakıcak istediği olgunluğa ulaşıp ulaşmadığına yanibenimde perşembe kontrol ama sanmıyorum büyüdüğünü ovülasyonlar silik yumurtlama gününede daha var
evet ona bakıcam 18-20 mm olursa iğne vericem dedi canımCanım benimde o güne denk gelmiyor ovülasyon günüm bence büyüklüğüne bakıcak istediği olgunluğa ulaşıp ulaşmadığına yani
İğne dışarıdan mı alınıyor nasıl oluyor bilgin var mıevet ona bakıcam 18-20 mm olursa iğne vericem dedi canım
dışardan alınıyor galiba canım hiç bilmiyorumİğne dışarıdan mı alınıyor nasıl oluyor bilgin var mı