Klomen kullanımı sonrası adet

Yeniduam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
125
183
33
Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Adetlerim çok düzensiz pcos var bende. Bu ay klomen kullandım. Acaba yumurtlamayi sagladiysa hamile degilsem 30 gün civarında olması gerekmez mi? Meraktan ölüyorum ama test de yapamıyorum.

Lütfen fikri olan cevap verebilir mi :KK16:

Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Adetlerim çok düzensiz pcos var bende. Bu ay klomen kullandım. Acaba yumurtlamayi sagladiysa hamile degilsem 30 gün civarında olması gerekmez mi? Meraktan ölüyorum ama test de yapamıyorum.

Lütfen fikri olan cevap verebilir mi :KK16:
inşallah hamilesindir ama ben klomen kullandıktan sonraki ay 40. gün adet oldum.her yerim şişti hatta.idrar testi neden yapmıyorsun.

inşallah hamilesindir ama ben klomen kullandıktan sonraki ay 40. gün adet oldum.her yerim şişti hatta.idrar testi neden yapmıyorsun.
Bugün 30. Günüm ama normalde 40-45 günde bir oluyorum. 2 gun once yaptım. Negatif cikti. Bi daha negatif görmek de istemiyorum. Sence yine de yapsam mi yarın sabah.

Merhaba bende bugün doktora gittim. Pcos var bendede adetlerim feci düzensiz 3 4 ayda bir regl oluyorum. Dr bana glifor ve klomen verdi yakında başalayacağım adetimin gelmesi içinde söktürücü verdi. Bu arada ekimde kullanmıssın nasıl geçti?

Back
X