Insallah ama fsh falan yükseldi biraz korkuyorum ne olcak hiç bilmiyorumHadi inşallah güzel haberleri almak nasip olur hayırlısıyla
Evet arada o kadar oynama olabiliyomus dediğin gibi sağlıklı olsun inşallah da gerisi hallolurAyın 7 sinde gittim cnm bende 5+6 da ultrasona göre 6+1 çıktı perşembe günü de kalp atışı için gidicez nasipse. Çok önemli değil bence cnm o belkigeç döllenmedir 1 hafta ileri ya da 1 hafta geri olabiliyormuş. Sağlıklı olsun yeter
Onun için bitkisel macun falan kullaniyolar ama işte oda bi yere fayda ediyo bi yere zarar veriyo diyolar insan kararsız kaliyoInsallah ama fsh falan yükseldi biraz korkuyorum ne olcak hiç bilmiyorum
Denicem bisiler canım hayrlisi olsunOnun için bitkisel macun falan kullaniyolar ama işte oda bi yere fayda ediyo bi yere zarar veriyo diyolar insan kararsız kaliyo
ama bu sabah erken gebelık testı yaptım negatif cıktı cok uzuldumInşallah hamilesinizdirRabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sağ salim bebek haberini aldırır inşallah ❤
Hemen umutsuzluğa kapılma Rabbim büyüktür inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sağ salim evlat nasip etsin Allahımama bu sabah erken gebelık testı yaptım negatif cıktı cok uzuldum
inşallah ama butu belitileri var hamilelik yok cok uzucu ya bna dua et olur muHemen umutsuzluğa kapılma Rabbim büyüktür inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sağ salim evlat nasip etsin Allahım❤
Ederim tabi etmez miyim Rabbim kimseyi bunaltmasin bu yoldainşallah ama butu belitileri var hamilelik yok cok uzucu ya bna dua et olur mu
amin ALLAH razı olsun bende senin gibi her ay test yapıom umutla bakıom ama hep uzuntu ınsan ne kdar umursamamaya calışsada olmuyor her ay yıne aynı heyecanla beklıyorum ınsan kendıne engel olamıyor insan kendine arkadas arıyor evlat arıyor . bu zor bi bekleyiş zor bı sabır zor bı durum RABBİM utandırmasın hiç birimi inşALLAH .Ederim tabi etmez miyim Rabbim kimseyi bunaltmasin bu yoldaBende o üzüntüyü çok yaşadım her ay test yapıyodum bi umut ama hep negatif ışık tutuyodum habire bi gölge de olsa görmek için ama yoktu ilk defa bu ay test falan yapmicam dedim birakicam artık yıprandım derken Rabbim nasip etmiş haberim yokmuş . O yuzden içini ferah tutmaya çalış zor olsa da çok üstüne düşmemeye çalış stres takıntı çok engel oluyomuş çok zor beklemesi biliyorum ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah ❤ Dualarimdasiniz hep❤
Inşallah canım dediğin gibi gerçekten çok zor hele de tedavi gördüğün ay daha bi umutlu oluyosun sanki kesin olacakmış gibi geliyo ama olmayınca insan yığılıp kaliyo Rabbim bu süreçte yar ve yardımcın olsun inşallahamin ALLAH razı olsun bende senin gibi her ay test yapıom umutla bakıom ama hep uzuntu ınsan ne kdar umursamamaya calışsada olmuyor her ay yıne aynı heyecanla beklıyorum ınsan kendıne engel olamıyor insan kendine arkadas arıyor evlat arıyor . bu zor bi bekleyiş zor bı sabır zor bı durum RABBİM utandırmasın hiç birimi inşALLAH .
aynen oyle hersey nasıp ısı inşallah rabbım bızlerede nasıp eyler . hayırlıisıyla saglıklı sıhatlı elıne almayı nasıp eder ıınsALLAH rabbim . sabır zor ıstır rabbım bızı sabredenlerden eylesınInşallah canım dediğin gibi gerçekten çok zor hele de tedavi gördüğün ay daha bi umutlu oluyosun sanki kesin olacakmış gibi geliyo ama olmayınca insan yığılıp kaliyo Rabbim bu süreçte yar ve yardımcın olsun inşallahşuan inan gebeliği öğreneli 2 hafta oldum kalp atışını duymadik ya daha hala korku var içimde bi yerlerde çok sevinip üzülmekten çok korkuyorum Rabbim isteyen herkesin yavrusunu sağ salim kucağına aldırsın inşallah ❤
Aminn inşallah canım cümlemiziaynen oyle hersey nasıp ısı inşallah rabbım bızlerede nasıp eyler . hayırlıisıyla saglıklı sıhatlı elıne almayı nasıp eder ıınsALLAH rabbim . sabır zor ıstır rabbım bızı sabredenlerden eylesın
dun kadın doguma gittim gebelik testi yaptı negatif cıktı ama yumutralıgım rahmım tertemizmiş hormonlarımıda öyle ama adetim 5 gundur gecıktı ultrasyona attı benı rahım agzın kalınlaşmış dedi 10 sonra saglık ocagında bı gebelık tetsi daha yap dedi bi ilaç verdi bana adı trisequens bı ay sonra gel dediAminn inşallah canım cümlemizi❤ en yakın zaman da güzel haberlerini alırız insallah bizleri de haberdar et
Belki geç döllenme falan olabilir mi acaba rahim kalinlasmasi hem adet belirtisi hem gebelik belirtisi oluyo ama Inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsundun kadın doguma gittim gebelik testi yaptı negatif cıktı ama yumutralıgım rahmım tertemizmiş hormonlarımıda öyle ama adetim 5 gundur gecıktı ultrasyona attı benı rahım agzın kalınlaşmış dedi 10 sonra saglık ocagında bı gebelık tetsi daha yap dedi bi ilaç verdi bana adı trisequens bı ay sonra gel dedi
Ay hadi insallah sağlıkla gelsin bebiş haberleriMerhaba kızlar bugin 11.gunim 18mm 19mm 15mm 14mm yumurtalarim var pazar sabah ovitrelle vurunacagim sizce bir sıkıntı var mı? Doktor dediki ikiz olablr kabul ediyor musunuz evet dedik=)
Ay insallah canims bebisine yetişirim inşallah danisiriz ne guzel=)Ay hadi insallah sağlıkla gelsin bebiş haberleri
Ay inşallah canım Rabbim gönlüne göre versinAy insallah canims bebisine yetişirim inşallah danisiriz ne guzel=)
Kiz 4uz olmasın doktor dedi biz 1 isteriz 4 olmuş ama ded8Ay inşallah canım Rabbim gönlüne göre versinbaya da yumurtan var inşallah yetişirsin ne güzel olur hamilelik durumlarını konuşuruz danışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?