Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet arada o kadar oynama olabiliyomus dediğin gibi sağlıklı olsun inşallah da gerisi hallolur

inşallah ama butu belitileri var hamilelik yok cok uzucu ya bna dua et olur mu
Ederim tabi etmez miyim Rabbim kimseyi bunaltmasin bu yolda Bende o üzüntüyü çok yaşadım her ay test yapıyodum bi umut ama hep negatif ışık tutuyodum habire bi gölge de olsa görmek için ama yoktu ilk defa bu ay test falan yapmicam dedim birakicam artık yıprandım derken Rabbim nasip etmiş haberim yokmuş . O yuzden içini ferah tutmaya çalış zor olsa da çok üstüne düşmemeye çalış stres takıntı çok engel oluyomuş çok zor beklemesi biliyorum ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah ❤ Dualarimdasiniz hep❤

amin ALLAH razı olsun bende senin gibi her ay test yapıom umutla bakıom ama hep uzuntu ınsan ne kdar umursamamaya calışsada olmuyor her ay yıne aynı heyecanla beklıyorum ınsan kendıne engel olamıyor insan kendine arkadas arıyor evlat arıyor . bu zor bi bekleyiş zor bı sabır zor bı durum RABBİM utandırmasın hiç birimi inşALLAH .

Inşallah canım dediğin gibi gerçekten çok zor hele de tedavi gördüğün ay daha bi umutlu oluyosun sanki kesin olacakmış gibi geliyo ama olmayınca insan yığılıp kaliyo Rabbim bu süreçte yar ve yardımcın olsun inşallah şuan inan gebeliği öğreneli 2 hafta oldum kalp atışını duymadik ya daha hala korku var içimde bi yerlerde çok sevinip üzülmekten çok korkuyorum Rabbim isteyen herkesin yavrusunu sağ salim kucağına aldırsın inşallah

aynen oyle hersey nasıp ısı inşallah rabbım bızlerede nasıp eyler . hayırlıisıyla saglıklı sıhatlı elıne almayı nasıp eder ıınsALLAH rabbim . sabır zor ıstır rabbım bızı sabredenlerden eylesın

Aminn inşallah canım cümlemizi ❤ en yakın zaman da güzel haberlerini alırız insallah bizleri de haberdar et

Aminn inşallah canım cümlemizi ❤ en yakın zaman da güzel haberlerini alırız insallah bizleri de haberdar et
dun kadın doguma gittim gebelik testi yaptı negatif cıktı ama yumutralıgım rahmım tertemizmiş hormonlarımıda öyle ama adetim 5 gundur gecıktı ultrasyona attı benı rahım agzın kalınlaşmış dedi 10 sonra saglık ocagında bı gebelık tetsi daha yap dedi bi ilaç verdi bana adı trisequens bı ay sonra gel dedi

Belki geç döllenme falan olabilir mi acaba rahim kalinlasmasi hem adet belirtisi hem gebelik belirtisi oluyo ama Inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun

Merhaba kızlar bugin 11.gunim 18mm 19mm 15mm 14mm yumurtalarim var pazar sabah ovitrelle vurunacagim sizce bir sıkıntı var mı? Doktor dediki ikiz olablr kabul ediyor musunuz evet dedik=)

Ay inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin baya da yumurtan var inşallah yetişirsin ne güzel olur hamilelik durumlarını konuşuruz danışırız
Kiz 4uz olmasın doktor dedi biz 1 isteriz 4 olmuş ama ded8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…