klomen kullanıp hamile kalan var mı?

tuut 2924

Rabbim kuzularımı koru....
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2.107
77
158
dün dr a gittim hormon tahlilleri vs klasik testlerden sonra doktorum klomen verdi.ve sonra yumurta takibi için şu gün yine gel dedi.bu ilacı kullanıpta hamile olanlar var mı?yani şans nedir merak ettim.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin..guclubacismile

Oğlumda da bu bebğimde de klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım,Başlık var istersen oraya da bakabilirsin :)

arkadaşlar biraz açıklayıcı yazarmısınız, bende merak ediyorum bu konuyu.. doktor bu ilacı yumurta yetersizliğinde mi veriyor, yoksa her ihtimale karşı mı veriyor acaba

arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkür ederim içimi rahatlattınız Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin..bu arada gıymatlım sana da cevap vereyim canım.dr her iki durumda da verebiliyomuş.yani yetersiz olunca da olmayınca da.

canım bende klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldım 3. ayımda şuan 38+5 günlük hamileyim pazartesi doguma girecem Allah izin verirse Allahım sanada ve bütün isteyenlere en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eder insallah

Amiiiiiiin canım amin.Allahım seninde yardımcın olsun

bende klomenle ilk ayımda hamile kaldım 5 gün günde 1 tane kullandım. sonrasında rabbim çok büyük çatlama iğnesi yapıcaz derken doktor kendiliğinden çatlamış yumurtam. ben pko hastasıydım yumurtam olgunlaşıp çatlamıyordu. allah yardımcın olsun senide bizim gibi ilk denemende mutlu sona ulaştırsın inşallah.

9 ay hamile kalamayınca doktorum takibe başladı ve klomen verdi 5 gün kullandım 10. günde gittiğim takipte beklenen gelişme olmamıştı ama doktorum 14. gün tekrar çağırdı.Takibe gitmeme 2 gün kala eşim zatürreden hastaneye yattı bende yanındaydım 3 gün hastanede kaldık ve ben 14. gün takibine gidemedim 15. gün evimize çıkmıştık ve ben o ay preseed almıştım yanındada yumurtlama testlerinden vardı o gün test yapmaya başladım ve 18.19. günlerde çift çizgi ile yumurtlama dönemimi yakaladım o günlerde preseed ile ilişki yaşadık öncesinde ve sonrasındada toplamda 5 gün üst üstte ilişki oldu eşim zatürre bu arada evde raporlu ama ben ayı boş geçirmek istemiyordum ve preseedi kullanacaktım.Yumurtlamadan 13 gün sonra evde test yaptım pozitifdi kanda da hamile olduğum çıktı.

Biraz uzun oldu ama diyceğim şu ki klomen içtim ama takibi tam yaptıramadığım için yumurtam geç çatladı kendiliğinden ve preseed kullanmıştım ikisininde etkisiyle 10. ayımda yavruma kavuştum çok şükür darısı başınıza..

Preseed ne derseniz? Spermlerin yumurtaya ulaşmasını sağlayan vajinal bir sıvı hiç bir yan etkisi yok topiğide var zaten ordan daha güzel bilgiler edinebilirsiniz..Ama ben bir süre geçipte gebelik oluşmuyorsa mutlaka preseed öneriyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html

Arkadaşım çok mutlu oldum senin adına.. Allah hayırlısıyla kavuşmanızıda nasib etsin
ovulasyon testlerini ve presedi nerden ve kaça aldın acaba,
senin yumurtlamanda bi sorun varmıydı, tembellik filan ? yoksa ihtiyaten mi verdi doktor klomeni bilmiyorumkismile

Teşekkürler canım darısı başına benim yumurtlama düzenim bozuktu adetlerim çok gecikirdi doktorumda klomene başlayalım dedi..Presedi ben yurt dışı alışveriş sitesinden aldım kargo ücretsiz ve 25 testle beraber 45 TL ye geldi.Eczaneler getirtebiliyor ama 130 TL oda yumurtlama testi yok yanında..Ayrıca gg adlı satış sitesindede 70-80 lira civarında satıldığını duymuştum.

bende klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çok şükür.yumurtalarım istenilen boyuta gelmiyodu üç ay kullandım klomeni üçüncü ayımda çatlatma iğnesi oldum.bide ben yanında ek olarak bal tarçın çörek otu karısımını yedim.rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatır inşallah

Bende bu ay klomen kullandım suan beklemedeyiz aslinda bugun yumurtlama günüm ama eşim salya sümük hasta yatiyo bir yıldır deniyoruz bakalim dua edin banada

Özellikle çogul gebelik baslıgında çok fazla klomen kullanan var. Hatta dördüz annelerinden biri sadece klomen kullanarak dördüzlere hamile kalmıştı. Yani hamile kalmak bir yana çogul gebelik ihtimaliniz de var. Klomen ya da yumurtlama hapı+ kadınlar klübü yazıp ararsanız bir cok başlık bulursunuz.

Hatta bir müsterimin yogun enfeksiyon tedavisi+ kolomenle iki kez hamile kaldığına bizzat şahit oldum. Adam yıllar önce eşine fakülte hastanesinde yazılan receteyi dogrulugu tartısılır ama gotokopi cektirmiş, eşe dosta da tavsiye ediyordu. İncelediğimde icinde idrar ve vajina enfeksiyonları icin ağır bir tedaviye yarayan ilaçlar ve klomen gördüm.

Ama yine de hormonal ilaçtır, doktora danısmadan kullanmayın demek de fayda görüyorum. Kullanan arkadasların kafasındaki acabalar gitsin diye yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…