- 18 Haziran 2017
- 26
- 21
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sanemsydmr
-
3 yillik evliyim 3 yildir da hamile kalamiyorumBende de pcos var 2 asılama yaptım negatif tüp yaptık sonuc bekliyoruz kaç yıllık evlisin ?
İnsallah pozitf haberler alirsn3 yillik evliyim 3 yildir da hamile kalamiyorum
Sana tavsiyem tüp bebek bosuna vakit harcıyorsun bnde 4 yıllık evliyim anca sartlar uygun oldu tup yapabildik en azından sansımız yuksek3 yillik evliyim 3 yildir da hamile kalamiyorum
Ben tedaviye basladıgımda 21 yasındaydım suan 25 asılama catlatma igneleri vs derken zaman geçmiş gitmiştiTup bebek hemen yapiyolarmi ki. Yasim 21 daha tedaviye 3 ay once basldm.
Hayırlısı olur inşallahBende bu ay başladım tedaviye.. klomen değildi ama benim kullandıklarım... çatlatma iğnemi oldum bekliyorum ama hiç umut yok içimde niye bilmiyorum
Hayırlısı olur inşallah
İns. Olur ama bnde cok yasadm o stresi streste etkiliyoBende bu ay başladım tedaviye.. klomen değildi ama benim kullandıklarım... çatlatma iğnemi oldum bekliyorum ama hiç umut yok içimde niye bilmiyorum
Bana mı soruyorsun canım.. ben aşılama olmadım sadece çatlatma iğnemi vurdurdum.. 7.günüm bekliyorum işte...Bnimde hic umidim yok klomenden. Oyuzden bu konuda fikir almak istedm. 3 yil korunmadm hic olmadi. Aşilama nasl oluyor
İnsallah sen olumlu sonc alirsin. Bnm olmadi. Cok stres yapmaBana mı soruyorsun canım.. ben aşılama olmadım sadece çatlatma iğnemi vurdurdum.. 7.günüm bekliyorum işte...
Tup bebek hemen yapiyolarmi ki. Yasim 21 daha tedaviye 3 ay once basldm.
3 yillik evliym 2 aydir klomn deniyrz ilk denemede hic yumurta olgunlasmadi. 2. De bitane oldu catladi kndisi ama oda basarisz oldu.Klomen kullandığımın ikinci ayında hamile kalmıştım ama devam etmedi. Tabi bu klomenle alakalı değil.
Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsun? Klomen, aşılama, tüp bebek denemiş biri olarak bu zamana kadar ki süreçten bahsederken yardımcı olmaya çalışırım.
Ben. ..iki yumurta oluştu kendiliğinden çatladı hamile kalamadım ekim ayında. Sonra aman dedim olmadi dedim ocakta kendiliğinden hamile kaldim. Çok şükür maşallah rahat olursanız olur büyük sorun yoksaMerhaba kizlar, doktorum polikistikover teşhisi kydu. Yumurta tembelligim var. Klomen kullandm ilk ay gnde 2 ise yaramadi bu ay 3 e ciktik sadece sağda tek yumurtam olustu 19mm kendsi catladi ama hamile kalamadm.hic boyle yasayip snra hamile kaln varmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?