Klomen kullanıp ilk ay hamile kalan var mı

Merhaba hepinize.. her birimiz bu yoldayiz rabbim bizlerede anneligi nasip etsin insallah..

Kasim ayinda ilk defa klomen kullandim olmadı.. aralik ayinda kist var tedaviye ara vermeliyiz dedi ve o ay hamile kaldim. Dr klomen 2 3 ay etki ediyo biraksanda demisti.. Ne yazıkki kalp atisi yoktu ve ocak ayinda kurtaj oldum. Hikayem uzun bu 3.kaybimdi.. 2014 eylulde kurtaj 2015 ocakta kimyasal düşük 2016 ocakta kurtaj... klomen kullanmamin sebebi 2.kayıptan sonra 1 yıl gebelik olmadi.

Simdi de beklemek istemedigim icin klomene bakladim bu ay. Bugun hapimin son günü.. dun aksam basladik calismalara.. sali gunu adetin 12.gunu dr kontrolum var.
Ay canm ne kadar kötü şeyler yaşamışsın ama bak inanıyorum rabbim birgün bize de yaşatacak o güzel duyguyu umudunu hiç kaybetme

Ay canm ne kadar kötü şeyler yaşamışsın ama bak inanıyorum rabbim birgün bize de yaşatacak o güzel duyguyu umudunu hiç kaybetme
Umudum hep var canim 2 defa ameliyat elbisesi giyip kurtaja girdim narkozdan aglayarak hıçkırıklarla uyandım.. o kadar zor ki... ama evlat hasreti oyle biseyki sanki 4 ay once bunu yasayan ben degilmisim gibi daha buyuk bi hevesle hamile kalmak istiyorum. Ya ayni seyleri yasarsam diyorum.. ama bebegime olan hasretim bu duygumun cok üstünde. Olacak insallah bunlar bebegime kavusmamda son adımlarım inaniyorum rabbim büyük..

Umudum hep var canim 2 defa ameliyat elbisesi giyip kurtaja girdim narkozdan aglayarak hıçkırıklarla uyandım.. o kadar zor ki... ama evlat hasreti oyle biseyki sanki 4 ay once bunu yasayan ben degilmisim gibi daha buyuk bi hevesle hamile kalmak istiyorum. Ya ayni seyleri yasarsam diyorum.. ama bebegime olan hasretim bu duygumun cok üstünde. Olacak insallah..
Anlıyorum seni canm beklemek çok zor inşallah rabbim bize de nasip edecek buda bi imtihan

Kızlar bu ay klomen e başlıyorum sonuç alan var mi

Cnm inşallah tez zamanda gebe kalırsın ben kullandığım ilk ay kaldım ve kist doluydu benim ilk ay hiç tutmaz dusuncesindeydik ama tuttu ve şimdi prensesim kucagimda inşallah hemen tutar seninde

Cnm inşallah tez zamanda gebe kalırsın ben kullandığım ilk ay kaldım ve kist doluydu benim ilk ay hiç tutmaz dusuncesindeydik ama tuttu ve şimdi prensesim kucagimda inşallah hemen tutar seninde
Gerçekten mi canm çok sevindim inşallah kalırım bugün 3.günüm iğneden sonra tam iğneden 24 saat sonra bi ağrı oldu bende baya sabaha kadar sürdü sonra geçti şuan ağrım yok ozmn yumurta çatladı die düşünüyorum bakalım senin belirtilerin neler di hamile olduğunu nasıl öğrendin bide kaç gün sonra test yaptın

Gerçekten mi canm çok sevindim inşallah kalırım bugün 3.günüm iğneden sonra tam iğneden 24 saat sonra bi ağrı oldu bende baya sabaha kadar sürdü sonra geçti şuan ağrım yok ozmn yumurta çatladı die düşünüyorum bakalım senin belirtilerin neler di hamile olduğunu nasıl öğrendin bide kaç gün sonra test yaptın

Bende de çok ağrı olmuştu gece kalkıp kivrandigim oluyodu. Sürekli bel ağrım oluyodu klomen bittikten 4 hafta olmadan öğrendim zaten gün aşırı doktordaydik ogrenmeden once halsizlesmistim kusma olmuştu hatta ben midemi usuttum sandım meğerse bebismis ilk aydan ihtimal verilmeyince hiç bebek olduğunu düşünmemiştim cnm benim inşallah senin ve isteyen herkesin güzel haberlerini alırız

Bende de çok ağrı olmuştu gece kalkıp kivrandigim oluyodu. Sürekli bel ağrım oluyodu klomen bittikten 4 hafta olmadan öğrendim zaten gün aşırı doktordaydik ogrenmeden once halsizlesmistim kusma olmuştu hatta ben midemi usuttum sandım meğerse bebismis ilk aydan ihtimal verilmeyince hiç bebek olduğunu düşünmemiştim cnm benim inşallah senin ve isteyen herkesin güzel haberlerini alırız
Insallah canm göğüs ağrın varmıydı yani yumurtlamadan kaç gün sonra göğüs ağrın başladi hatirliyomusun

Insallah canm göğüs ağrın varmıydı yani yumurtlamadan kaç gün sonra göğüs ağrın başladi hatirliyomusun

Onu hatırlamıyorum ama bel agrimi ve yumurtalarin çatlama ağrısını hiç unutamiyorum :KK57: bide ilişki sonrası kahverengi leke geldi o leke geldiği zaman kalmışım

Onu hatırlamıyorum ama bel agrimi ve yumurtalarin çatlama ağrısını hiç unutamiyorum :KK57: bide ilişki sonrası kahverengi leke geldi o leke geldiği zaman kalmışım

Gebe olduğumu öğrendiğimde göğüslerim agriyodu ama ne zaman başladı hayirlamiyorum

Bnde çok ağrıdı yumurtalarım belim de hafif ağrıyor inşallah Allah bana da nasip eder :)

Şuan da hafif yumurtaliklarimda ağrı var canm böyle çok hafif normal mi yani kötü bişi değil dir demi

Iyi sende hafif ağrı var ben kivranmistim ve öyle canı tatlı insanla4dan da degilim ciddi çok ağrı yapmıştı yumurtaliklarin ağrısı işte hep onlar ve olmasi gerek diye hatırlıyorum

Iyi sende hafif ağrı var ben kivranmistim ve öyle canı tatlı insanla4dan da degilim ciddi çok ağrı yapmıştı yumurtaliklarin ağrısı işte hep onlar ve olmasi gerek diye hatırlıyorum
Saol canm inşallah iyiye işarettir de bnde kavuşurum biran önce

13.gün oldum canm igne mi 3 tane yumurta var di bugün 3.gün bakalım neler olacak merakla bekliyorum
Benide 12.gun cagirdi dr umarim gec kalmis olmam. Bu ay cok heyecanliyim bende.. hamile kaldigimda yum dan 3 gun sonra gogus agrim basladi ama uclarinda degil. Cok sızlıyodu goguslerim ve sismislerdi. Keza süphelenip 22.gun test yaptim aksam idrariyla labquick marka testle hamileydim.. yani insan hamile oldugunu anliyo..

Benide 12.gun cagirdi dr umarim gec kalmis olmam. Bu ay cok heyecanliyim bende.. hamile kaldigimda yum dan 3 gun sonra gogus agrim basladi ama uclarinda degil. Cok sızlıyodu goguslerim ve sismislerdi. Keza süphelenip 22.gun test yaptim aksam idrariyla labquick marka testle hamileydim.. yani insan hamile oldugunu anliyo..
Bence geç değil bni 13.gün çağırdı bnde korkuyodum doktora gitmeden önce çatlar die ama öyle olmadı inşallah da senin de güzel yumurtaların olur da yine hamiş kalirsin

Bence geç değil bni 13.gün çağırdı bnde korkuyodum doktora gitmeden önce çatlar die ama öyle olmadı inşallah da senin de güzel yumurtaların olur da yine hamiş kalirsin
Amin canimm. Bat 28 mayis insallah bu ay burdan birbirimize guzel haberler veririz. Ben Ankara Medicana hastanesine gidiyorum. Sen hangi sehirdesin?

Back
X