- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
Kızlar bu ay klomen e başlıyorum sonuç alan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn 1 buçuk yıldır istiyorum canm hsg çektirdim bu ay ilk defa klomen kullancam merak ediyorum hemen etki eder mi Diecanım benim 3. ayım klomende ilk iki ay yumurtalar kendılgıınden vatladı bu ay catlatma ıgnesıde oldum. beklıyorum bakalım inşallah bu ay sonuç alırım yoksa hsg cekılecek ve asılama yapılacak
sen kaç aydır bebek istiyorsun
hsg sonrası şans artıyor diyorlar klomenle de desteklersen inşallah mutlu sona ulaşırsın cnm. regl olunca bnde çektireceği bakalım inşallah hsg sonrası hemen hamile kalanlardan oluruzBn 1 buçuk yıldır istiyorum canm hsg çektirdim bu ay ilk defa klomen kullancam merak ediyorum hemen etki eder mi Die
Insallah canm bugün klomeni kullanmaya başladım sabah akşam 5 gün kullancam adetin 13 üncü günü de kontrole gitcem yumurtalarım büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak doktorum yalnız bişe yi merak ediyorm 1 den fazla yumurta olursa çatlama iğnesi yapmiyolar mihsg sonrası şans artıyor diyorlar klomenle de desteklersen inşallah mutlu sona ulaşırsın cnm. regl olunca bnde çektireceği bakalım inşallah hsg sonrası hemen hamile kalanlardan oluruz
canım adetin 13. günü bana biraz geç geldi normalde kacıncı gün çatlıyor yumurtan? ben adetin 9-11-13 günleri gittim takibini yaptık hep. bir ay 13. günde bi ay 15. günde bi ay da 12. günde çatladı. doktora 13. gün gitsende ilişkiye başla bence.Insallah canm bugün klomeni kullanmaya başladım sabah akşam 5 gün kullancam adetin 13 üncü günü de kontrole gitcem yumurtalarım büyüdüyse çatlama iğnesi yapacak doktorum yalnız bişe yi merak ediyorm 1 den fazla yumurta olursa çatlama iğnesi yapmiyolar mi
Hmm anladım canm bilmiyorum ki haftaya çarşamba randevu verdi demekki bildigi var adetim düzensiz oluyo canm yumurta büyürse kendiliginden çatlama ihtimali var mı adetin 13 günü çok mu geç kalmış olurumcanım adetin 13. günü bana biraz geç geldi normalde kacıncı gün çatlıyor yumurtan? ben adetin 9-11-13 günleri gittim takibini yaptık hep. bir ay 13. günde bi ay 15. günde bi ay da 12. günde çatladı. doktora 13. gün gitsende ilişkiye başla bence.
bu ay 2 yumurtam vardı iğneyi yaptı doktor. geçen ay 5 yumurta vardı yapmadı. 2 ve 3 yumurtaya kadar yapıyorlar sanırım.
herkesin döngüsü farklı cnm benimki genelde 13. gün oluyordu. bazısında 11 bazısında 17 bile olabiliyor. sen en azından gün aşırı ilişkiye başla 9. günden itiaren. çatlarsada kaçırmazsın. yumurta kendiliğinden de çatlıyor sıkıntı yoksa çatlamasında.Hmm anladım canm bilmiyorum ki haftaya çarşamba randevu verdi demekki bildigi var adetim düzensiz oluyo canm yumurta büyürse kendiliginden çatlama ihtimali var mı adetin 13 günü çok mu geç kalmış olurum
Tskkr ederim cnm inşallah güzel sonuçlar alirizherkesin döngüsü farklı cnm benimki genelde 13. gün oluyordu. bazısında 11 bazısında 17 bile olabiliyor. sen en azından gün aşırı ilişkiye başla 9. günden itiaren. çatlarsada kaçırmazsın. yumurta kendiliğinden de çatlıyor sıkıntı yoksa çatlamasında.
Gerçekten kötü şeyler yaşamışsın canm inşallah kısa zaman da rabbim sana evlat verir çünkü beklemek ve olmaması cok kotu bnde sabah akşam kullanıyorum bgn başladım haftaya kontrolüm var yumurta buyuduyse çatlama iğnesi yapacak doktorum tabi Allah ol derse herşey olur zamana bıraktım 1 buçuk yıldır olmuyo bnmCanım ben ıkı yıkdır ıstyrum cocuk olmdı sebebsız ınfertılıte ılk evlendgım zamanlar krunmaayı bırakr brakmaz hamıle kalcam sanyrdum ama olmdı gel zaman gt zaman bır yılı dldurduk barı bı dktra gzukelım dedık butun tahlıller tamamdı temız cıkmıstı hsg de cekıkdım o da temızdı netten hsg den snra hamıle kalanları okmstum umutlandım hemen hamıle kalcam sandım olmadı neyse asılarız dedık klomne basladım yıne hemen hamıle kalcam sandım nerdee ılk ay yumurtalarım bıle gelısmedı 13 mm den baska buyumedı dktr durdırdu tedavıyı gecen ay ılk asılamamı oldm ama tutmadı bu ay yıne basladım klomne gınde ıkı tane ıcıyrum tutarmı bılmıyrum yanı fazla umutlanma olrsa buyuk bır sevınc olur ama olmzsa da cok yıkılmazsın ben cok ktu olmstum hogure hogure aglamıstım dktrumun yanında eve gelene kadar agladım tutamadım kendımı haşa ısyan degıl ama ınsan umutlanınca byyuuk hayal kırıklıgı olyoms
Amin canm aminAmin Allah ısteyen herkese nasıp etsın canım bende ılk bır yıl hıc kafama takmamıstım hatta sırf esım ıstyr dıye krunmayı bıraktım spn bır yıldır bende ıstyrum Allah kımsenın kucagını bs brakmasın
Ay gerçekten mi canm hayırlı olsun neler yaşadın bi anlatırmisn 3 gündür kullanıyorum haftaya çarşamba randevum var yumurtalar büyüdüyse catlatma iğnesi yapacak doktor hamilelik belirtilerin filan neydi sende çatlama iğnesi oldun muİlk klomen kullanımında hamileyim şükürler olsun, umudunuzu yitirmeyin..inşallah olur.
Bnde pko hastasıyım ve bnde günde 2 tane kullanıyorum bnmde haftaya adetin 13 günü oluyo doktorum o zamana gel dedi inşallah bnde bebeğime kısa sürede kavuşurum :) peki belirtilerin var mıydı kask ağrın göğüs ağrısi filanEvet günde 2 tane 5 gün kullandım 6. günü gittiğimde 8 mm olmuştu 1 hafta sonra tekrar gel büyümesine bakacağım dedi, gittiğimde 18 ve 19 mm 2 yumurtam vardı. O gün yani 11. ya da 12. gün oluyor çatlatma iğnesi vurdu ve 4 ilişki günü belirledi. 1 saat de kalkmadan yat dedi ilişkiden sonra. Günün geçince test yaptır dedi. Ben pcolu olduğum için 30 gün geçtikten sonra idrarda yaptım pozitifi gördüm. Yani çatlatma iğnesinden sonraki 14. gün falan oluyor. Sonrada sağlık ocağında kanda çıktı.
İkiz olabilir mi canm :)Göğüslerim çok dolgunlaşmıştı, çok hassastım, annem de ilk hamile kaldığında ateş yapmış ben de ateşlenmiştim, sanırım o zaman 1-2 haftalık falandı. Zaten adet belirtilerinin aynısını yaşadım ama ne leke ne kanama oldu. Çatlatma iğnesinin 14. günü yani 30 adet döngüsünden sonra idrarda çıktı, ertesi gün kanda 700 civarındaydı.