Klomen kullanip ovulasyon testi yapanlar

Eylul0908

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
26
40
8
38
Merhabalar yardımlarınızi rica ediyorum arkadaslar. 9 ay önce gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldım . 3 ay ara verdikten sonra tekrar bebek planladık fakat 5 ay boyunca korunmadigim halde hamile kalamadim .Bu ay doktor adetimin 5. Gunu klomen verdi 5 gun boyunca gunde 2 defa kullandim bittigi günün ertesi günü kontrolde yumurtanin büyüdüğünü catlamak uzere olduğunu soyledi ertesi sabah birliktelik önerdi. Ovulasyon testi denemek istedim fakat ovulasyon testinde henuz yumurtlama görünmüyor . Doktor kontroluyle ovulasyonun birbiriyle tutmamasi normal mi

Yumurtlama derken piki gordun ama sılıklesme mı olmadı canım.?

Ovulasyon testinde piki hic görmedim canım. Doktor ultrasonla bakti yumurta catlamak uzere dedi ovulasyon testinde t çizgisi silik koyulaşma olmadı

Ovulasyon testinde piki hic görmedim canım. Doktor ultrasonla bakti yumurta catlamak uzere dedi ovulasyon testinde t çizgisi silik koyulaşma olmadı
18 mm19mm gıbı oldugunda yakın catlaması dıyordu doktorum 20 de catlıyodu . ama bazı arkadasların 25 27 mm falan catlamıs. yanı tekrar kontrol etseymıs keske 2 gun sonra muallakta kalmazdın. ben pik gormustum de 3 4 yumurtam 10 mm olmustu da yumurtlama olmmıstı. hem de ne pik c sılık kaldı resmen. ama buyumedıler yanı. sımdı ramazan dıye su idrar farkı durumundan belkı tam yogunlasmıyordur? dr yumurtayı catlıycak dedıgı gunde test yapmıstın dımı? işte o gun pikse ertesı gun sılıklesmıs oluyor. catlama gunu oluyor. testte kacırmıssındır dıye dedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…