- 8 Mart 2019
- 20
- 7
- 6
- 28
- Konu Sahibi Kanatsizmelekkk
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merahaba bende tam senin gibi düşünüyordum 2 bebeğimi kaybettim 8 ay ara verdikten sonra klomenle ilk ayda tutu ve ikizlerime hamileyim şuan klomenle olduğundan eminim ailede ikiz yok çünkü klomenle ikiz olur bundan emin olabilirsiniz bu sefer doğurmak nasip olur inşallah sana da bi umut olabilmişimdir.Klomen ilacıyla ikiz gebelik yaşayan doğum yapanlar varsa yazabilir mi. Benim gebelik için bi problemim yok ve ikiz bebek istiyoruz belki bana ve benim gibi düşünenlere yardımcı olabilirsiniz.simdiden teşekkürler.![]()
Doktor kontrolu disinda mi kullandiniz klomeniMerahaba bende tam senin gibi düşünüyordum 2 bebeğimi kaybettim 8 ay ara verdikten sonra klomenle ilk ayda tutu ve ikizlerime hamileyim şuan klomenle olduğundan eminim ailede ikiz yok çünkü klomenle ikiz olur bundan emin olabilirsiniz bu sefer doğurmak nasip olur inşallah sana da bi umut olabilmişimdir.![]()
Allah bağışlasın. Klomeni ne kadar kullandınız bir de reçete ile mi aldınız acaba yoksa eczaneye söyleyince veriyor mu? Bebisleriniz nasıl? Cinsiyetleri belli mi? Ay ne çok sordum. Kusura bakmayın heveslendim bir anMerahaba bende tam senin gibi düşünüyordum 2 bebeğimi kaybettim 8 ay ara verdikten sonra klomenle ilk ayda tutu ve ikizlerime hamileyim şuan klomenle olduğundan eminim ailede ikiz yok çünkü klomenle ikiz olur bundan emin olabilirsiniz bu sefer doğurmak nasip olur inşallah sana da bi umut olabilmişimdir.![]()
hayırlı olsun nasil oldu anlatırmısınızBen ben ben3 uzlerim var 19 ayliklar suan
![]()
Bnm ilk Klomen denemem adetin 14 . gününde 13 mm dedi doktor diğer aya kaldı dedi bugün 16 gün büyüme olur mu kiBen ben ben3 uzlerim var 19 ayliklar suan
![]()
Maşallah Allah bağışlasın cinsiyetleri ne acaba merak ettimBen ben ben3 uzlerim var 19 ayliklar suan
![]()
kizlar klomen neise yarıyorMaşallah Allah bağışlasın cinsiyetleri ne acaba merak ettim![]()
Ben kullanmadım hiç ama yumurtalıkların oluşmasında etkili diye biliyorum yumurtalıkları olgunlastiriyo ikiz yada çoğul gebelikde oluyormuş bu sayede bazılarındakizlar klomen neise yarıyor
mesela geç büyüyen yumurtaya klomen veriyrilarmis klomen verimimi artıriyor anlamadimBen kullanmadım hiç ama yumurtalıkların oluşmasında etkili diye biliyorum yumurtalıkları olgunlastiriyo ikiz yada çoğul gebelikde oluyormuş bu sayede bazılarında
Aslında doktora danışarak kullanmak daha doğru yanlış bir bilgi vermiyeyimmesela geç büyüyen yumurtaya klomen veriyrilarmis klomen verimimi artıriyor anlamadim
Öyle yapcm adeti bekliyorumAslında doktora danışarak kullanmak daha doğru yanlış bir bilgi vermiyeyim
Allah razi olsun canm 3 ude erkekMaşallah Allah bağışlasın cinsiyetleri ne acaba merak ettim![]()
Aşılama ile mi olduAllah razi olsun canm 3 ude erkek![]()
Yok hayir klomen kullNdim sadeceAşılama ile mi oldu
Canim birsey sormak istiyorum yumurtlama takibin yapilmistir klomeni kullanfiginda yumurtalarin ayni anda mi catladi yoksa bi kac gun arayla mi catladi bunu cok merak ediyorumYok hayir klomen kullNdim sadece
Yumurtlama takibi yapildi ama sadece 1 kez.oda sole oldu.klomen kullandim.yumurtam olusmustu zaten ama klomen kullnmama ragmen cok kucuktu milimlerini hatirlamiyirum tam yanlis olmasn ama doktorum catlamicak kadar kucuk demisti genede igneyi ol catlama olupda dollenme.olmazsa bi daha ki.ay.deneriz demisti.catlama ignesini oldum.hemen ertesi gun iliski gerekiyodu tabi.biz degerlendiremedik cunku kurban bayrami sabahiydi. Ertesi gun dendik ve bi kac gun sonra tekrar denedik.yaklasik 15 gun sonra gittigimde yumurta catlamis dollenme olmustu.cunku kanda pozitif cikiyodu.tam olusmasi icin bi sure daha bekledik.tek yumurtam dollenmis gorunuyodu ilk ikizdi tek yumurta ikizi.sonradan bi tane daha cikiverdi o yumurtamda döllenmis o da tek yumurta ole yani insallah anlatabilmisimdirCanim birsey sormak istiyorum yumurtlama takibin yapilmistir klomeni kullanfiginda yumurtalarin ayni anda mi catladi yoksa bi kac gun arayla mi catladi bunu cok merak ediyorum
Evet canim cok yardimci oldun cok tesekkur ederim Allah razi olsun :))Yumurtlama takibi yapildi ama sadece 1 kez.oda sole oldu.klomen kullandim.yumurtam olusmustu zaten ama klomen kullnmama ragmen cok kucuktu milimlerini hatirlamiyirum tam yanlis olmasn ama doktorum catlamicak kadar kucuk demisti genede igneyi ol catlama olupda dollenme.olmazsa bi daha ki.ay.deneriz demisti.catlama ignesini oldum.hemen ertesi gun iliski gerekiyodu tabi.biz degerlendiremedik cunku kurban bayrami sabahiydi. Ertesi gun dendik ve bi kac gun sonra tekrar denedik.yaklasik 15 gun sonra gittigimde yumurta catlamis dollenme olmustu.cunku kanda pozitif cikiyodu.tam olusmasi icin bi sure daha bekledik.tek yumurtam dollenmis gorunuyodu ilk ikizdi tek yumurta ikizi.sonradan bi tane daha cikiverdi o yumurtamda döllenmis o da tek yumurta ole yani insallah anlatabilmisimdir![]()