Aşılama Klomen kullanırken lh ve estadiol hormonu yukseklığı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba kızlar
5 gun klomn kullandım ıkı kere. Sonrasında dr benden lh ve estadıol hormonu istedı . İlişki gunlerı verdı . Ovulasyon donemımdeyım suan dr soyledıgıne gore. Lh ve estadıol hormonum cok yuksek cıktı
Lh: 42.56
Estadıol: 1311
Deneyım edenler normal mı? Ne demek oluyor ovulasyonndon bu sonuclar tecrube edenlerınızden bılgı almak istıyorum p. Tesı dr gıdecegım

Son düzenleme:
Yaşın kaç acaba lh 42 de çok çok yüksek
e2 de de yanlışlık var sanırım 1300 öyle bi rakam mümkün değil

80i geçtiğinde hamilelik şansı düşüyo
28 yasındayım klomen kullandım ve ovulasyon donmındeyım bundan kaynaklı olabılırmı

28 yasındayım klomen kullandım ve ovulasyon donmındeyım bundan kaynaklı olabılırmı

klomen bende kullandım hiç e2 o düzeylere gelmedi.
lhınız klomenle yükselmesi pek alakalı değil.

fsh kaç ?
Açıkçası menapoz döneminde sandım sizi ( lh kaynaklı )

klomen bende kullandım hiç e2 o düzeylere gelmedi.
lhınız klomenle yükselmesi pek alakalı değil.

fsh kaç ?
Açıkçası menapoz döneminde sandım sizi ( lh kaynaklı )
Fsh ve dıger hormon degerlerım norml. Akım karstı dr ile gorustum soyledıklerınıze yakın bırsey dahı soylemedı. Dgru tahmın etmişiz uc gun ilişki önerıyorum bu donem catlama donemı dedı.

Fsh ve dıger hormon degerlerım norml. Akım karstı dr ile gorustum soyledıklerınıze yakın bırsey dahı soylemedı. Dgru tahmın etmişiz uc gun ilişki önerıyorum bu donem catlama donemı dedı.

canım nırmalde kaç ama ?

fshın 3-4-5-6 olması çok çok iyi ama 8i geçerse hanilelik şansı düşüyo.
yumurta rezervini gösteriyo bu.

prolaktininde lh kaynaklı otomatik olarak yükseliyo.

soda dereotu üzüm bunlardan kesinlikle uzak dur.

çok sıkı sütyen takma. göğüs uçlarına çok dokunma . ki bunlar prolaktini azdıran şeyler.

eğer varsa klomen öncesi testlerin duruyo mu ordan bakar mısın önceden lh kaçmış ?

canım nırmalde kaç ama ?

fshın 3-4-5-6 olması çok çok iyi ama 8i geçerse hanilelik şansı düşüyo.
yumurta rezervini gösteriyo bu.

prolaktininde lh kaynaklı otomatik olarak yükseliyo.

soda dereotu üzüm bunlardan kesinlikle uzak dur.

çok sıkı sütyen takma. göğüs uçlarına çok dokunma . ki bunlar prolaktini azdıran şeyler.

eğer varsa klomen öncesi testlerin duruyo mu ordan bakar mısın önceden lh kaçmış ?
Canım lh degerıme ilk kez bakıldı. Fsh 5 tı. Prolaktın için dostınex kullanıyorum.. Sen boyle deyınce moralm bozuldu baska bır dr gıtsemmı . Boylede guvensızlık oluştu . Tedırgın oldugumu soledım doktoruma ama herseyın suankı drumda beklenılen oldugunu soyledı. Ama vucudumyn verdıgı tepkıler menpoz gbı:) usuyorum terliyorum bı anım bı anımı tutmuyor

Canım lh degerıme ilk kez bakıldı. Fsh 5 tı. Prolaktın için dostınex kullanıyorum.. Sen boyle deyınce moralm bozuldu baska bır dr gıtsemmı . Boylede guvensızlık oluştu . Tedırgın oldugumu soledım doktoruma ama herseyın suankı drumda beklenılen oldugunu soyledı. Ama vucudumyn verdıgı tepkıler menpoz gbı:) usuyorum terliyorum bı anım bı anımı tutmuyor

Her kadın doğumcunun bakış açısı farklı.
kimisi hormonlarla zerre ilgilenmez.

kimisi sadece yumurtalığın durumuna bakar şişmi değil mi.

mnemli olan herşeye vakıf açık açık herşeyi konuşan, anlatan ve çok dikkatli bi dr bulmak.

için rahat edene kadar farklı drlara git işte bu diyene kadar

mnemli olan herşeye vakıf açık açık herşeyi konuşan, anlatan ve çok dikkatli bi dr bulmak.

için rahat edene kadar farklı drlara git işte bu diyene kadar
Esasında işte bu dedıgım dr . Her acıdsn tedavıye hakim olarak grdum aslında. İlac ek tedavı herasamada tahliller.. Bu konunun gercek acıklaması bu degılse yada eksık bır bılgılendrmevarsa konuşmalıyım .

için rahat edene kadar farklı drlara git işte bu diyene kadar[/QUHormin sonucmarin ne oldu? Klopeni kullanmaya devam ediomusun?

Lh ölçümünüz tedavi sırasında yuksek cıktıysa gebeliğe engel degılmıs. Bunu deneyimlemiş bırı olarak. :)

Lh ölçümünüz tedavi sırasında yuksek cıktıysa gebeliğe engel degılmıs. Bunu deneyimlemiş bırı olarak. :)
Aay cok guzel bir haber bu :) hamilemisin? Lh nekadardi klomen kullandiktan sonra? Bende klomen aldim bu ay igne vurunmak icin lh dusmesini bekliyorum 24de yukseldi onceden 7 idi pcoluyum :( inseAllah bende guzel tecrube sahibi olurum ramazan ayi oncesi

Hayır tatlım klomenden sonra kıstım oluştu 5 cm 2 aydır yasmın kullanıyorum.
Sebebıde şuymuş;
Gunde 2 kez klomen aldım tedavıye cok erken cvp vermişim 18-22 cm yumurtalarım oldu amma velakin hormonlarım fazla calışıyormus :) bu kez ınş kısmet olursa gunde 1 adet kullanacakmışım.
Beklemek cok sınır bozucuu
Dilerım guzel haberler alırsın cnm

Aay cok guzel bir haber bu :) hamilemisin? Lh nekadardi klomen kullandiktan sonra? Bende klomen aldim bu ay igne vurunmak icin lh dusmesini bekliyorum 24de yukseldi onceden 7 idi pcoluyum :KK43: inseAllah bende guzel tecrube sahibi olurum ramazan ayi oncesi
BuarDa lh 42 falandı:) ama tedavı sırasında beklenen duzey bu. Normal şartlarda bu degerler zaten kabul edılemez dedı dr

BuarDa lh 42 falandı:) ama tedavı sırasında beklenen duzey bu. Normal şartlarda bu degerler zaten kabul edılemez dedı dr
Bana dr yarim almami soyledi gunde fazla kullaninca kist yapio dedi bende yarimdan basladim inseAllah guzel sonuc alirim

Back
X