- 8 Ocak 2023
- 42
- 13
- 18
- 30
- Konu Sahibi htckbrkzlyr
-
Aynısı bende yaşadım ikinci klomen kullanmışım da hamileyimKızlar benim 3. Klomen kullanışım 16 aralıkta adet oldum 4. Günü doktora gittim Klomen verdi yine 29 Perşembe günü muayene etti çatlamış yumurta dedi ilişki önermişti önceden perşembe ve cuma günü de önerdi yumurtam çatladığında sağ kasığım çok fena ağırdı zaten sadece sağda yumurta vardı bir tane ama şu 3 gündür aşırı bel ağrım var bide göğsüm çok kötü acıyor adet belirtisi mi acaba gebelik mi bu kadar yorar mı bu süreç 12 Ocak adet günüm lütfen yardımcı olun kızlar
İnşallah sizde hamilesinizdirKızlar benim 3. Klomen kullanışım 16 aralıkta adet oldum 4. Günü doktora gittim Klomen verdi yine 29 Perşembe günü muayene etti çatlamış yumurta dedi ilişki önermişti önceden perşembe ve cuma günü de önerdi yumurtam çatladığında sağ kasığım çok fena ağırdı zaten sadece sağda yumurta vardı bir tane ama şu 3 gündür aşırı bel ağrım var bide göğsüm çok kötü acıyor adet belirtisi mi acaba gebelik mi bu kadar yorar mı bu süreç 12 Ocak adet günüm lütfen yardımcı olun kızlar
Göğüs acısı varsa gebe olabilirsiniz ben de bu belirti üzerinde test yapıp öğrendim bir erken gebelik testi alın derim benKızlar benim 3. Klomen kullanışım 16 aralıkta adet oldum 4. Günü doktora gittim Klomen verdi yine 29 Perşembe günü muayene etti çatlamış yumurta dedi ilişki önermişti önceden perşembe ve cuma günü de önerdi yumurtam çatladığında sağ kasığım çok fena ağırdı zaten sadece sağda yumurta vardı bir tane ama şu 3 gündür aşırı bel ağrım var bide göğsüm çok kötü acıyor adet belirtisi mi acaba gebelik mi bu kadar yorar mı bu süreç 12 Ocak adet günüm lütfen yardımcı olun kızlar
İnşallah ya o kadar çok istiyorum kiİnşallah sizde hamilesinizdir
Komple göğsüm çok ağrıyor belimdeGöğüs ucunuz mu ağrıyor/acıyor
Amin haklısın işte insan umutla bekliyor ya ne bileyimBelirti aramayin Akisina birakin ..3 kez kullanan Biri olarak söylüyorum yani , ya Adet yada gebeliktir Zaten başka ne olabilirhaplar hormon içeriyor vucuda hormon yüklüyorsunuz ilacın etkileride olabilir hayırlısı olsun
Anlıyorum seni .. çok süphe edersen klomen bittikden 10 gün sonra idrar testi yada kan verebilirsinAmin haklısın işte insan umutla bekliyor ya ne bileyim
Amin haklısın işte insan umutla bekliyor ya ne bilBelirti aramayin Akisina birakin ..3 kez kullanan Biri olarak söylüyorum yani , ya Adet yada gebeliktir Zaten başka ne olabilirhaplar hormon içeriyor vucuda hormon yüklüyorsunuz ilacın etkileride olabilir hayırlısı olsun
yarın bir erken gebelik testi alıp yapacağım adetime de iki gün kaldıAnlıyorum seni .. çok süphe edersen klomen bittikden 10 gün sonra idrar testi yada kan verebilirsin
Ne güzel dua et bana kuzum valla o kadar istiyorum ki hep rüyama giriyorCanım normal kaset testi yap ben iki gün kalarak yaptım çıktı varsa umarım vardır rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Her zaman böyle sizin gibi isteyenler duamda bende 6 sene sonra kavuştumNe güzel dua et bana kuzum valla o kadar istiyorum ki hep rüyama giriyor
Erken gebelik yapmayayım mı kasetle mi yapayım
size bağışlasın sağlıklı suHer zaman böyle sizin gibi isteyenler duamda bende 6 sene sonra kavuştum
Aynen en doğru sonucu genelde kaset test veriyorta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?