Evet 3 yazdı benim pcos biraz inatçı yüksek doz gerekiyor. Bat ne zamanMerhabalar bende adet olmayı bekliyorum size günde üç mu yazdı
Aşkım selamlar ben hiç klomen kullanmadım. Femara ve letu kullandım. Letu yumurtamı kistleştirdi ama femara iyi gelmişti. Her türlü tutmadı@alsimist @Civcivimmm @Vignette
Bacılarrrrrr gelin ya burada konuşalım
İlla klomenden değil canım maksak sohbet muhabbet sizleri özledim. Şuan ne alemdesin kuzuAşkım selamlar ben hiç klomen kullanmadım. Femara ve letu kullandım. Letu yumurtamı kistleştirdi ama femara iyi gelmişti. Her türlü tutmadı
Aşkım ben işte ameliyat oldum şubatta kistlerimi aldırdım doktor 6 ay kendin dene demişti ama geçen ay yumurtam kistleşti. Bu ay aşırı yoğun adet oldum baygınlık geçirdim kanamadan resmen. Muayenede kist gitmiş ama doktor dedi ki çok kanamadan tüplerden taşmış yumurtalığın etrafında kanlanma var falan. Anlayamadım tam yani ne dediğini bunlar kistleşmesin dedi bu ay yasmin verdi bana. Bu ay bunları baskılayalım sonraki ay bence tüp bebeğe başla dedi. Yani ben bu ay korunuyorum 6-8 mayıs gibi adet olucam o dönemde bakıcam ya tüp bebeğe başlarım ya da bir ay daha beklerim hiç doktora gitmeden çünkü yorgunumİlla klomenden değil canım maksak sohbet muhabbet sizleri özledim. Şuan ne alemdesin kuzu
Aşkım ben işte ameliyat oldum şubatta kistlerimi aldırdım doktor 6 ay kendin dene demişti ama geçen ay yumurtam kistleşti. Bu ay aşırı yoğun adet oldum baygınlık geçirdim kanamadan resmen. Muayenede kist gitmiş ama doktor dedi ki çok kanamadan tüplerden taşmış yumurtalığın etrafında kanlanma var falan. Anlayamadım tam yani ne dediğini bunlar kistleşmesin dedi bu ay yasmin verdi bana. Bu ay bunları baskılayalım sonraki ay bence tüp bebeğe başla dedi. Yani ben bu ay korunuyorum 6-8 mayıs gibi adet olucam o dönemde bakıcam ya tüp bebeğe başlarım ya da bir ay daha beklerim hiç doktora gitmeden çünkü yorgunum
Canım benim senin için de geçerli sürecin başından beri birlikteyiz resmen seninle. Kuzum bilmiyorum ya o kadar stresliyim ki artık doğru düzgün çalışamıyorum. Öfkemi insanlardan çıkartıyorum biliyorum kötü ama işte yapıcak bişey yok bu aralar da eşime sarmaya başladım maalesef. Bakalım süreç ne gösterecekGeçmiş olsun kuzum benim ya zor süreçlerden geçmişsin
Neden sürekli tekrar ediyor acaba onu da bulmak lazım. Bence birkaç ay dinlen kuzum ne bileyim kafa tatiline çık eğer yapabiliyorsan biraz bedenini dinlendir. Kendini hazır hissettiğinde başla tedaviye bunu kendin için yapmalısın. Canım arkadaşım herzaman yanındayım istediğin zaman yazabilirsin bana
Canım selamlar. Ben bu ay iş için yurtdışına geldim buralara bakıyorum ama biraz daha iş ağırlıklıyım.@alsimist @Civcivimmm @Vignette
Bacılarrrrrr gelin ya burada konuşalım
Evet canım zor günlerimizde beraberdik. İşte kuzu stresini azaltman gerekiyor bu şekilde tedaviye başlarsan senin için daha da zor olacak üst üste gelecek herşey. Sen bir düşün tatil konusunu tatil yapamadan bile en azından kafandaki düşüncelerden arınmaya çalış. Biraz sabır biraz sakinlik gerekiyor sana stresini azalttığında şuanki problemlerinde geçecek ben inanıyorumCanım benim senin için de geçerli sürecin başından beri birlikteyiz resmen seninle. Kuzum bilmiyorum ya o kadar stresliyim ki artık doğru düzgün çalışamıyorum. Öfkemi insanlardan çıkartıyorum biliyorum kötü ama işte yapıcak bişey yok bu aralar da eşime sarmaya başladım maalesef. Bakalım süreç ne gösterecek
Selam kuzu. Süper ya tadını çıkar uzun süredir yurt dışına çıkmıyordum canım çektiCanım selamlar. Ben bu ay iş için yurtdışına geldim buralara bakıyorum ama biraz daha iş ağırlıklıyım.
Sen nasılsın? Keyfin yerinde mi? Herşey yolunda mı?
Özledik
Gayet güzel bence bende de genelde solda büyümez ilk gebeliğimde klomenle sağdaki iki yumurtayla çift yumurta ikizi olmuştu eğer istiyorsan senin de şansın varBen de bu ay klomen kullandım ilk kez. 1 Nisan sat. Günde 2 kez kullandım. Sol yumurtalikta hiç büyümemiş. Sağda 18 ve 19 mm iki yumurta büyümüştü çatlatma vs yaptırmadı doktorum. İlişki günlerini verdi. Şimdi bekliyorum bakalım.
Ayrı değilim canım o ben nereye gitsem benle gelirSelam kuzu. Süper ya tadını çıkar uzun süredir yurt dışına çıkmıyordum canım çektieşinle ayrısın o zaman bir süre öylemi. Fena değilim bende aynı koşturmaca. Arada uğra buralardayız
YaaaGayet güzel bence bende de genelde solda büyümez ilk gebeliğimde klomenle sağdaki iki yumurtayla çift yumurta ikizi olmuştu eğer istiyorsan senin de şansın var
Haaa öylemi iyi ozaman, olsun iş için bile olsa farklı yerler görmüş oluyorsun. Az kalmış ya senin bata. Bakarsın güzel haber orada gelir. Benimki daha yeni bitti bugün 10.günAyrı değilim canım o ben nereye gitsem benle gelirben de artık sadece gezme için yurtdışı istiyorum iş için değil 1 nisan geldik buraya 30 nisan dönüyoruz inşaAllah. Batım 25-27 nisan arası.
Senin ne zaman?
Bir döngüye sıkışıyor bazen insan istese de çıkamıyor kurtulamıyor. Ben de bir ara çok fena sıkışmıştım o öfke dolu uzaklaşamama durumlarına. Şimdilerde çok şükür kabul ettim herşeyi. Sadece rahatça dua ediyorum. Artık Allah ne takdir ederse.Canım benim senin için de geçerli sürecin başından beri birlikteyiz resmen seninle. Kuzum bilmiyorum ya o kadar stresliyim ki artık doğru düzgün çalışamıyorum. Öfkemi insanlardan çıkartıyorum biliyorum kötü ama işte yapıcak bişey yok bu aralar da eşime sarmaya başladım maalesef. Bakalım süreç ne gösterecek
Evet canım aynı senin gibi çatlatmada olmamıştımYaaane güzel dediniz. Klomenle mı hamile kaldınız?
Evet canım zor günlerimizde beraberdik. İşte kuzu stresini azaltman gerekiyor bu şekilde tedaviye başlarsan senin için daha da zor olacak üst üste gelecek herşey. Sen bir düşün tatil konusunu tatil yapamadan bile en azından kafandaki düşüncelerden arınmaya çalış. Biraz sabır biraz sakinlik gerekiyor sana stresini azalttığında şuanki problemlerinde geçecek ben inanıyorum
Yaa iyi ki varsınız valla zaten ağlıyorum mesajlarınızı okuyunca daha da ağlamak geldi içimden ben de sizi seviyorum. Hayatımdaki hiç kimse beni anlamıyor yaşamamışlar ki nerden bilecekler?Bir döngüye sıkışıyor bazen insan istese de çıkamıyor kurtulamıyor. Ben de bir ara çok fena sıkışmıştım o öfke dolu uzaklaşamama durumlarına. Şimdilerde çok şükür kabul ettim herşeyi. Sadece rahatça dua ediyorum. Artık Allah ne takdir ederse.
Allah'ım seni de inşaAllah en kısa zamanda özgürleştirir o hallerden canım. Çok iyi anlıyorum seni. İnşaAllah güzel haberlerini her daim alırız. Sen burada bize yaz hep kendi halinde kendine duygusal zarar verme canım. Senleyiz, seviyoruz seni