• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanlar

Kızlar günaydın 🌸🌸 ben dayanamadım sabah test yaptım dpo 10 yapmamalıydım biliyorum ama yaptım dpo12de tekrar yaparım diye öylesine 😂😂
Ya fotolarda belli olmayan silik gözle görülen bir çizgi gördüm awox marka test. Belli olmuyor ama siteye de yükleyeceğim ışık ayarını kıstım biraz belli olur belki diye ama yine de net gözükmüyor ben gördüm bi pazartesi tekrar yapıp bakıcam umutlanmıyorum
Merhaba ,benim de sizin gibi bugün dpo10 aynı şekilde çıktı ama emin olamıyorum. Ben çatlatma iğnesi kullandım bu ay.

Eklentiler

• IMG_20260502_110157_959.webp
    IMG_20260502_110157_959.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba ,benim de sizin gibi bugün dpo10 aynı şekilde çıktı ama emin olamıyorum. Ben çatlatma iğnesi kullandım bu ay.
Çatlatma iğnesiden dolayı ikinci çizgi çok silik çıkabiliyor ama inşallah hamilelikdir 2 gün sonra yine tekrarlayın koyulaşma varsa hamilesinizdir inşallah vardır

iğne etkisi hemen geçmeyebiliyormuş galiba o yüzden tekrarlamak gerekiyor testi iki günde bir daha net anlarsınız , inşallah vardırr ☺️

Kızlar benim dpo 1 daha ya nasıl zaman geçecek 😌

Peki bir belirtilerin var mı
Var gibi de yok gibi de en keskin belirti göğüs ucu ağrısı şuan yumurtlamadan iki gün sonra başladı. Bir de kafamı karıştıran yumurtlama sağ tarafta oldu doktor solda hiç yumurta yok uyuyor resmen sol taraf dedi ( ben genelde de sağdan yumurtlarım) ama kasığımdaki ağrı sürekli sol tarafta sağda nadir oluyor ona anlam veremedim

Var gibi de yok gibi de en keskin belirti göğüs ucu ağrısı şuan yumurtlamadan iki gün sonra başladı. Bir de kafamı karıştıran yumurtlama sağ tarafta oldu doktor solda hiç yumurta yok uyuyor resmen sol taraf dedi ( ben genelde de sağdan yumurtlarım) ama kasığımdaki ağrı sürekli sol tarafta sağda nadir oluyor ona anlam veremedim
Solda yumurta oluşmaya büyümeye çalışıyo olabilir sağdaki yumurtan olgun olan büyüyendir canım büyük ihtimalle benim demi mesela sağdan yumurtlama oldu ama solda ağrı oldu sağda 18 mm solda 11 mm demişti sağ yumurtlama olmuş demişti

Solda yumurta oluşmaya büyümeye çalışıyo olabilir sağdaki yumurtan olgun olan büyüyendir canım büyük ihtimalle benim demi mesela sağdan yumurtlama oldu ama solda ağrı oldu sağda 18 mm solda 11 mm demişti sağ yumurtlama olmuş demişti
Evet onu da düşündüm ama doktor bana hiç yumurtlama belirtisi yok sol tarafta demişti. Klomende kullandım bu ay belkide geç gelişiyordur geç etki ediyordur bilemiyorum. Hele bugün çok feci bir ağrı var solda

Evet onu da düşündüm ama doktor bana hiç yumurtlama belirtisi yok sol tarafta demişti. Klomende kullandım bu ay belkide geç gelişiyordur geç etki ediyordur bilemiyorum. Hele bugün çok feci bir ağrı var solda
Bende de femara kullanırken özellikle çok ağrı oluyor büyük ihtimalle ilacın etkisiyle yumurta geç gelişiyor kontrole gittiğimizde gözükmüyor o da ağrı yapıyor gibi inşallah sonu bebişe çıkarr 🥰

Bende de femara kullanırken özellikle çok ağrı oluyor büyük ihtimalle ilacın etkisiyle yumurta geç gelişiyor kontrole gittiğimizde gözükmüyor o da ağrı yapıyor gibi inşallah sonu bebişe çıkarr 🥰
Keşke ultrason cihazımız olse ve kendi kendimizi kontrol edebilsek🤭
İnşallah ya sağdaki iki taneden umutluyum inşallah yanılmam🙏

Peki kızlar bir şey soracam 14. Gününde solda 17 mm sağda 14 mm di soldaki 16. Günde catladiysa sağda ki yumurta napıyor oda mi çatlıyor yoksa kendiliğinden kayboluyor mu onu çok merak ediyorum

Zaman gerçekten geçmiyor bekledikçe zaman duruyor sanki her ay 😂
Valla öyle de böylede bekliyecez beklediğimiz boşa gitmesin inşallah kız birde senin test silik çıkmıştı hemde belirgin bir şekilde bence sen hamilesin

Peki önceden de göğüs ucu ağrısı olur muydu normalde göğüs ucu en iyi belirtilerdenmiş

Peki önceden de göğüs ucu ağrısı olur muydu normalde göğüs ucu en iyi belirtilerdenmiş
Yok olmazdı ilk gebeliğimde olmuştu birde aralık ayında kimyasal gebelik geçirmiştim o zamanda olmuştu. Bunların dışında hiç olmaz. Benim için en büyük belirti bu ama yine de tam güvenemiyorum gün içinde bir azalıp bir çoğalıyor ağrısı

Yok olmazdı ilk gebeliğimde olmuştu birde aralık ayında kimyasal gebelik geçirmiştim o zamanda olmuştu. Bunların dışında hiç olmaz. Benim için en büyük belirti bu ama yine de tam güvenemiyorum gün içinde bir azalıp bir çoğalıyor ağrısı
Hadi inşallah vardır ya Rabbim gönlümüze göre versin valla sen neguzel yolu yarilamışsin ya ben 🤦

Hadi inşallah vardır ya Rabbim gönlümüze göre versin valla sen neguzel yolu yarilamışsin ya ben 🤦
İnşallah canım🙏 ay evet yatıcaz kalkıcaz dpo 6 olacak neredeyse yarısı. Geçmeyecek gibi ama geçiyor merak etme🙄

Back
X