Klomen + letü kullanan var mı acill

Sevginiurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
5
0
1
24
Merhaba bayanlar burda yeniyim sizlere bişey sormak istiyorum öncelikle hikayemden bahsedeyim ben 3 yıllık evliyim evlenir evlenmez kızıma hamile kaldım hemen hemen 1.5 yıldır ikinci cocugu istiyoruz ama pco varmış iki defa tedavi oldum ilkinde yumurtam 24 mm oldu ama gebelik olmadı gecen ayda ikinci tedavimi oldum klomenle yumurtam büyümedi adetim gecti ve test yaptıgımda pozitifi gördüm kan verdiğinde negatif çıktı doktorumda bana klomen + letü yazdı ikisini kullanan var mı acaba lütfen dönüş yapın rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de🤲🏻🤲🏻🫶🏻

Geçen ay bana da ikisini birden verdi doktorum maalesef ki kist oluştu çünkü yumurta 30 mm ve 17 olmuştu yumurta kiste dönüştü bu ay Yasmin verdi regl olunca gidecem bakalım kist gitti mi diye. İnşallah siz olumlu sonuç alırsınız ve Hamilelik olur

Geçen ay bana da ikisini birden verdi doktorum maalesef ki kist oluştu çünkü yumurta 30 mm ve 17 olmuştu yumurta kiste dönüştü bu ay Yasmin verdi regl olunca gidecem bakalım kist gitti mi diye. İnşallah siz olumlu sonuç alırsınız ve Hamilelik olur
İnşallah canım ya rabbim isteyen herkese versin acaba kaç dozda aldınız

Back
X