Kimse yok mu ilk defa kullananMerhaba bayanlar bende klomen + letu kullandım tedavimin ilk ayı henüz yumurtalar büyüyünce ovitrelleyle karından iğnemi yaptım ve 36.saati değerlendirdik. Sonrasında gün aşırı ilişki oldu ve bugun 5. Günüm ama çok merak ediyorum ne olacak:) benim gibi tedavi görenler tecrübelerini paylaşabilir mii?
Merhaba bende 4ocakta iğnemi vuruldum daha iki gün olduMerhaba bayanlar bende klomen + letu kullandım tedavimin ilk ayı henüz yumurtalar büyüyünce ovitrelleyle karından iğnemi yaptım ve 36.saati değerlendirdik. Sonrasında gün aşırı ilişki oldu ve bugun 5. Günüm ama çok merak ediyorum ne olacak:) benim gibi tedavi görenler tecrübelerini paylaşabilir mii?
İnşallah sende benim gibi sabırsız değilsindir:) ilk tedavi değil mi?Merhaba bende 4ocakta iğnemi vuruldum daha iki gün oldu
Evet ilk tedavi geçen ay tek doz klomen kullandım büyümedi yumurtalıklarım bu ay büyüdü iğne oldumİnşallah sende benim gibi sabırsız değilsindir:) ilk tedavi değil mi?
Bende 3 ocakta vuruldum inşallah olurda kucağımıza alırız bebeiş leriMerhaba bende 4ocakta iğnemi vuruldum daha iki gün oldu
Kasımda catlatma yaptırdım bende tutmadı ama iğneden 14 gün sonra test yaptığınızda çıkabiliyor eğer hamileyseniz benim arkadaşım 14 gün sonra yaptı çift çizgiydiMerhaba bayanlar bende klomen + letu kullandım tedavimin ilk ayı henüz yumurtalar büyüyünce ovitrelleyle karından iğnemi yaptım ve 36.saati değerlendirdik. Sonrasında gün aşırı ilişki oldu ve bugun 5. Günüm ama çok merak ediyorum ne olacak:) benim gibi tedavi görenler tecrübelerini paylaşabilir mii?
İnşallah canım güzel haberlerini duyalımBende 3 ocakta vuruldum inşallah olurda kucağımıza alırız bebeiş leri
1 gün var aramızdaBende 3 ocakta vuruldum inşallah olurda kucağımıza alırız bebeiş leri
Evet oldu özellikle o 36.saatte çok fazla oldu. Ama ertesi günü geçti şuanda da bi ağrım yokİğneden sonra bi kasık agrısı filan oldu mu sende de
Bana sorarsan erken yapma çift görüp sevinirsin daha sonrasında negatife dönüyor çünkü. Ben adetimi beklicem erken test yapmıcam hayal kırıklığı olmaması için10.gün yapsam erken gebelik testinden acaba yine silik mi çıkacak merakla ediyorum
Öncelikle çok beklentiye girmemeni öneririm. Çünkü ben ilaç kullandığım ay çok fazla bekliyor hemen testler yapıyordum. Ama bazı şeyler vakit saat işi yani Rabbim ne zaman dilerse o zaman. İki yıllık evliyim ve ilk defa bu ay beklentiye girmedim hatta eşimle kırgınlıklar küslükler ve bir baktım hamileyim. Hayırlısını isteyin hep umarım çok beklemez hayırlı şekilde anne olursunuz sevgilerMerhaba bayanlar bende klomen + letu kullandım tedavimin ilk ayı henüz yumurtalar büyüyünce ovitrelleyle karından iğnemi yaptım ve 36.saati değerlendirdik. Sonrasında gün aşırı ilişki oldu ve bugun 5. Günüm ama çok merak ediyorum ne olacak:) benim gibi tedavi görenler tecrübelerini paylaşabilir mii?
İnşallah saglıkla kucağına alırsın canım, Tabiki nasip işi Allah dilediğine veriyorÖncelikle çok beklentiye girmemeni öneririm. Çünkü ben ilaç kullandığım ay çok fazla bekliyor hemen testler yapıyordum. Ama bazı şeyler vakit saat işi yani Rabbim ne zaman dilerse o zaman. İki yıllık evliyim ve ilk defa bu ay beklentiye girmedim hatta eşimle kırgınlıklar küslükler ve bir baktım hamileyim. Hayırlısını isteyin hep umarım çok beklemez hayırlı şekilde anne olursunuz sevgiler
İnşallah ikimizde güzel haberleri paylaşırız1 gün var aramızdapeş peşe öğrenicez nasip olursa
İnşallah Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasınİnşallah canım güzel haberlerini duyalım
Duphaston kullanıyor musunİnşallah ikimizde güzel haberleri paylaşırız
Evet doktorum fitil şeklinde kullan ama ilişkiye girdiğin gün kullanma dedi birkç gün bırakmıştım değerlendirdiğimiz günler yarın sabah akşam tekrar başlıyacağımDuphaston kullanıyor musun
Benim ki hap ağızdan alıyorum farklı versiyonları var o zamanEvet doktorum fitil şeklinde kullan ama ilişkiye girdiğin gün kullanma dedi birkç gün bırakmıştım değerlendirdiğimiz günler yarın sabah akşam tekrar başlıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?