Klomen+Ovitrelle kullananlar

Merhaba kızlar :) size yaşadığım serüveni anlatmak istiyorum:) bende 1yıl 8 aydır korunmuyorum ama hiçbir şekilde gebe kalamadım eşimde ve bende bir sorun çıkmadı ilk bir yıl zaten bişey yapmıyorlar bir yıl dolunca bu yıl ocak ayında tüplerime bakıldı iki tüpün tıkalı olduğu ve o esnada açıldığı söylendi . Sonrasında yumurta takibi yapıldı letu ile yumurtalarım büyüyordu doktor her gitmemde bu ay gebelik olur diyordu oldu 6 ay hiçbişey yok sonra doktorumu değiştirdim gittiğim doktor rahim filmimi görmek istedi çok yaşlı bir doktordu senin tüplerin zaten açık dedi neye göre tıkalıydı açıldı dedi bana bend ebir defa hsg çekildim ve tıkalı olduğunu ikinci basınçta açıldığını söyledi dedim hayır dedi o tüplerin açılması için laparoskopi olması lazm felan dedi biz yine şaşırdık bu gittiğim doktorda bana klomen proxfemın verdi bide yumurta takibine gittim bu ayın 8 inde sol tarafta iki yumurtam büyümüş 25 ve 20 mm bu çarşamba gel bakalım dedi çatladımı diye tekrar gidicem artık doktorlar bu konuda benim kafamı çok karıştırıyor beni en çok strese sokan doktorlardır bu süreç içerisnde çok doktora gittim biri pcos dedi biri yok dedi biri çikolata kisti dedi biri rahim sağda dedi artık şuanki gittiğim doktor bunları demedi bakalım bende bu ay gebe kalabilecekmiyim kusura bakmayın çok uzattım :)

Ovitrelle iğnesinden önce klomen hapı kullandım 3.kez. hap sonrası 28 temmuz muayenesinde sağ tarafta 19mm lik ve 16mm lik yumurtam olduğunu söyledi ve ovitrelle iğnesi verdi. Ertesi gün iğneyi yaptırdım yani 29 temmuzda. 12. Gün 10 Ağustos da kan testi verdim.beta sonusum 10.32 çıktı. Fakat iğnenin etkisi yoksa gebelikten mi bilemiyorum. 48 saat sonra ikici testi verip değerleri tekrardan kontrol edilecekmis. Sizce sonuç nasıl olur?

Cnm test yapmadım eşimin teyzesi hastalandi hastaneeyiz beş güdür faln belirtimde yok sende durumlar nasıl test yaptii
Çok geçmiş olsun canım bende henüz test felan yapmadım bir şeyde hissedemiyorum doktor 15 gün sonra gel demişti bende tam dolmasını bekliyorum sabırla 🤲🏻

Çok geçmiş olsun canım bende henüz test felan yapmadım bir şeyde hissedemiyorum doktor 15 gün sonra gel demişti bende tam dolmasını bekliyorum sabırla 🤲🏻
Bana dubhaston vermişti günde bir tane bitince gel demişti bakalım ikimiz içinde güzel sonuçlar alırız inşallah

Back
X