- 18 Kasım 2019
- 224
- 122
- 23
- 36
- Konu Sahibi Claire Underwood
-
Merhabalar canım.. Ben de klomen kullandım 5 gün ilaç bittikten 1 gün sonra muayene oldun 15cm olmuş yumurtam doktorum 2 gün daha büyür ondan sonra çatlar değerlendirin demişti. Çatlatma iğnesi yapmıycak kendisi çatlar dedi. İlişki sıklığımız nasıl olmalı diye sordum gün aşırı mı dedim böyle seylere takılmayın normal hayatınıza bakın dedi.. Bende tereddüte kaldım sonra ovülasyon testi yaptım yumurtlama yı yakalamak için pozitif çıktığı gün önceki gün ve sonraki 2 gün değerlendirdik bekliyorum sonucu.. Ama hangisi daha iyi bilmiyorm biz arka arkaya 4 gün değerlendirdikMerhaba arkadaslar . 5gunluk klomen kullanimi sonrasi yumurtam 20cm boyutuna ulasinca 6mart aksam saat 18de ovitrelle catlatma ignesini vurundum.doktor 7, 9,10 iliski onerdi ve 12si kontrole cagirdi . Heryerde farkli anlatiliyor iliskiye girme duzeni. Cok merak ediyorum ve telas icindeyim. Tecrubeli arkadaslarim bu sekilde hamile kalanlar iliski duzenininz nasildi ogrenebilirmiyim???
Arkadasim cevap icin tesekkur ederim isallah allahim dileyen herkese evlat versin hicbi kadin bununla sinanmasin.. insan ister istemez korkuyor gunasiri iliski cok mantikli bu donemde ama hergun yapmamis oluncada pisman olmuyor degilim neden bilmiyorum. Nasil sonuclanancak bilmiyorumHerkes farkli biseyler soyluyor cok takma doktorun ne dediyse uygula birde mumkunse 36.saati pas gecme
Amiin insallah hepimize evlat nasip olsunArkadasim cevap icin tesekkur ederim isallah allahim dileyen herkese evlat versin hicbi kadin bununla sinanmasin.. insan ister istemez korkuyor gunasiri iliski cok mantikli bu donemde ama hergun yapmamis oluncada pisman olmuyor degilim neden bilmiyorum. Nasil sonuclanancak bilmiyorum
Evet iste ayni ikileme dusen tek ben degilmisim . Yumurta catlatma ignesini aksam vurununca sonraki iki gunu degerlendirdim iyimi yaptim kotumu bilmiyorum. hergun olunca kocalarimizda zorlaniyor aslinda . Sonra bigun bos gectim bugun de degerlendiricem bende 4te 3 degerlemdirmis oluyorum isallah alalahin izniyle guzel haberler aliriz burdan birlikte takipleselim istersen daha keyifli oluyor bi yoldas bi kaderdas olmasi ,cunku insan kimseyle konusamiyor bu konulariMerhabalar canım.. Ben de klomen kullandım 5 gün ilaç bittikten 1 gün sonra muayene oldun 15cm olmuş yumurtam doktorum 2 gün daha büyür ondan sonra çatlar değerlendirin demişti. Çatlatma iğnesi yapmıycak kendisi çatlar dedi. İlişki sıklığımız nasıl olmalı diye sordum gün aşırı mı dedim böyle seylere takılmayın normal hayatınıza bakın dedi.. Bende tereddüte kaldım sonra ovülasyon testi yaptım yumurtlama yı yakalamak için pozitif çıktığı gün önceki gün ve sonraki 2 gün değerlendirdik bekliyorum sonucu.. Ama hangisi daha iyi bilmiyorm biz arka arkaya 4 gün değerlendirdik
ah arkadasim isallah yaa stres yapmayim diorum aklim hep orda. Sen tekrar denemiycekmisinAmiin insallah hepimize evlat nasip olsun
Ben hergun duzenli iliski yasadim olmadi nasip
Boyle dusunme takma olunca oluyor sikma kendini
36.saati degerlendirip hamile kalanlar vardi dene istersen ama zaten spermler olmuyor ister gun asiri ister hergun
Bence iyi yapmışsınız canım garanti olmuş bizimde öyle oldu evet eşlerimi zorlanıyor biraz çaktırmasalarda ama işte herşeyin Bi ölçüsü var o yüzden.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. 16 sında adet tarihim bekliyorum ama adet olucakmış ım gibi belim ve bacaklarım ağırlıyor malesefEvet iste ayni ikileme dusen tek ben degilmisim . Yumurta catlatma ignesini aksam vurununca sonraki iki gunu degerlendirdim iyimi yaptim kotumu bilmiyorum. hergun olunca kocalarimizda zorlaniyor aslinda . Sonra bigun bos gectim bugun de degerlendiricem bende 4te 3 degerlemdirmis oluyorum isallah alalahin izniyle guzel haberler aliriz burdan birlikte takipleselim istersen daha keyifli oluyor bi yoldas bi kaderdas olmasi ,cunku insan kimseyle konusamiyor bu konulari
Bence iyi yapmışsınız canım garanti olmuş bizimde öyle oldu evet eşlerimi zorlanıyor biraz çaktırmasalarda ama işte herşeyin Bi ölçüsü var o yüzden.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. 16 sında adet tarihim bekliyorum ama adet olucakmış ım gibi belim ve bacaklarım ağırlıyor malesefEvet iste ayni ikileme dusen tek ben degilmisim . Yumurta catlatma ignesini aksam vurununca sonraki iki gunu degerlendirdim iyimi yaptim kotumu bilmiyorum. hergun olunca kocalarimizda zorlaniyor aslinda . Sonra bigun bos gectim bugun de degerlendiricem bende 4te 3 degerlemdirmis oluyorum isallah alalahin izniyle guzel haberler aliriz burdan birlikte takipleselim istersen daha keyifli oluyor bi yoldas bi kaderdas olmasi ,cunku insan kimseyle konusamiyor bu konulari
Stress yapma demek cok zor biliyorum ama dusunmemeye calis farkli birseye odaklan taksan bile umursama 14 gun gecmez saniyorsun ama gececekIsall
ah arkadasim isallah yaa stres yapmayim diorum aklim hep orda. Sen tekrar denemiycekmisin
3yildir olmuyor ya 4.yilimizin icindeyiz ilk klomen deneyisimiz bakalim bi kez dis gebelik operasyonu gecirdim sol tupum yok sansima bu ay sag yumurtaliktan yumurtlamisim doktorun dedigne gore. Pcos um varmis vitaminlerim dusukmus insulin drencim varmis glukofage baslandi bide d vitamini ve inofolic ve demir ilaclari kullaniyorum, allahim guzel bi sonuca ulastirsin hepimizi yaa isallahBence iyi yapmışsınız canım garanti olmuş bizimde öyle oldu evet eşlerimi zorlanıyor biraz çaktırmasalarda ama işte herşeyin Bi ölçüsü var o yüzden.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. 16 sında adet tarihim bekliyorum ama adet olucakmış ım gibi belim ve bacaklarım ağırlıyor malesefsen ne kadardır bebek bekliyorsun ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın.. Konuşalım tabi destek olalım birbiri
İnşallah canım bu mübarek kandil gününde rabbim kucağımızı boş bırakmasın ben de 1.5 yıllık evliyim.. 10 aydır istiyoruz bizde bende de pcos var yumurtlama tembelliği diğer adıyla.. Eşimde sperm ileri hareket problemi vardı ama büyük oranı düzeldi baya iyileşmiş dedi doktor.. Bende de insilün direnci var ama üzerinde durulacak kadar değil. Doktor dikkat etmen lazım dedi sadece. Aynı zamanda rahim filmi çekildim ben. Sonrada klomen başladım işte filmim güzel çıktı ama biraz inceymiş kanallar biraz genişlemiş oldu film esnasında verilen ilaçla inşallah bu bel ağrısı hamilelik belirtisidir ama adet belirtim de böyle üzülüyorum yani ama yinede umut hep var3yildir olmuyor ya 4.yilimizin icindeyiz ilk klomen deneyisimiz bakalim bi kez dis gebelik operasyonu gecirdim sol tupum yok sansima bu ay sag yumurtaliktan yumurtlamisim doktorun dedigne gore. Pcos um varmis vitaminlerim dusukmus insulin drencim varmis glukofage baslandi bide d vitamini ve inofolic ve demir ilaclari kullaniyorum, allahim guzel bi sonuca ulastirsin hepimizi yaa isallah
Isallah canim kandil gununun hurmetine dualarimiz kabul olsun isallah. Bakalim takip edelim benim adetlerimde duzensiz ve uzun periyotlarlaydi klomenle nasil olur bilmiorum vallahiİnşallah canım bu mübarek kandil gününde rabbim kucağımızı boş bırakmasın ben de 1.5 yıllık evliyim.. 10 aydır istiyoruz bizde bende de pcos var yumurtlama tembelliği diğer adıyla.. Eşimde sperm ileri hareket problemi vardı ama büyük oranı düzeldi baya iyileşmiş dedi doktor.. Bende de insilün direnci var ama üzerinde durulacak kadar değil. Doktor dikkat etmen lazım dedi sadece. Aynı zamanda rahim filmi çekildim ben. Sonrada klomen başladım işte filmim güzel çıktı ama biraz inceymiş kanallar biraz genişlemiş oldu film esnasında verilen ilaçla inşallah bu bel ağrısı hamilelik belirtisidir ama adet belirtim de böyle üzülüyorum yani ama yinede umut hep var
Sonuç olarak yumurtlamamız oldu pcos ta olsa yumurtalama olduysa eğer 14 gün sonra adet olunuyormuş canım araştırdım öyle bilgi edindim bakalım nasıl olucak erken gebelik testi aldım netten normal testte aldım gelince erken testi yapsam mı acabaIsallah canim kandil gununun hurmetine dualarimiz kabul olsun isallah. Bakalim takip edelim benim adetlerimde duzensiz ve uzun periyotlarlaydi klomenle nasil olur bilmiorum vallahi
Bende bu ay klomen başlayacağım adetimin 3 günüydü verdi ama bana Çarşamba başka dedi bende pek bilmiyorum ama internetten araştırdığım kadarı ile 36 saat sürdüğü için yumurtlama ona bağlı bir plan yapıyorlar 72 saat sperm vücutta canlı kaldığı için banada 2 3 günde bir ilişki demişti daha önce doktorMerhaba arkadaslar . 5gunluk klomen kullanimi sonrasi yumurtam 20cm boyutuna ulasinca 6mart aksam saat 18de ovitrelle catlatma ignesini vurundum.doktor 7, 9,10 iliski onerdi ve 12si kontrole cagirdi . Heryerde farkli anlatiliyor iliskiye girme duzeni. Cok merak ediyorum ve telas icindeyim. Tecrubeli arkadaslarim bu sekilde hamile kalanlar iliski duzenininz nasildi ogrenebilirmiyim???
Tesekkurler sevde . Bakalim suan beklemedeyim Allah kimseyi bunla sinamasin yaa herkesin gonlune gore versin dularimiz dileklerimiz kabul olsun isallahBende bu ay klomen başlayacağım adetimin 3 günüydü verdi ama bana Çarşamba başka dedi bende pek bilmiyorum ama internetten araştırdığım kadarı ile 36 saat sürdüğü için yumurtlama ona bağlı bir plan yapıyorlar 72 saat sperm vücutta canlı kaldığı için banada 2 3 günde bir ilişki demişti daha önce doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?