- 24 Nisan 2015
- 161
- 170
- 303
- Konu Sahibi parcalandim
-
gebe değilken de olabilir öyle akıntılar. klomen kullanıp gebeliğin olmadığı aylarda bende de oluyordu, süt beyazı, kremsi, kokusuz, kaşıntısız akıntı. gebeyim şuan. o akıntım hala var. o akıntı yüzünden çok heveslendiğim olmuştu. fakat kesin gebelik belirtisi değil malesef. biraz daha bekle bakalım. inşallah istediğin olur.merhaba arkadaşlar,
bu ay 2. glukofen + klomen + ovitrelle tedavimi alıyorum. 1 temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım. yalnız 3-4 gündür kaşıntısız kokusuz süt beyazı akıntım oluyor. internette gebelik belirtisi olabilir diye de okudum. sizlerden de yaşayan oldu mu
gebe değilken de olabilir öyle akıntılar. klomen kullanıp gebeliğin olmadığı aylarda bende de oluyordu, süt beyazı, kremsi, kokusuz, kaşıntısız akıntı. gebeyim şuan. o akıntım hala var. o akıntı yüzünden çok heveslendiğim olmuştu. fakat kesin gebelik belirtisi değil malesef. biraz daha bekle bakalım. inşallah istediğin olur.
Mantarı hem kaşıntılı hem kaşıntısız şekilde iki kere yaşadığım için böyle söyledim yoksa yardımcı olmak isterim her şekilde... Ayrıca Çatlatma iğnesinden hemen sonra hamile kalamadğınızı siz de biliyorsunuz. 6 günde dollenme oluyor hemen bu kadar erken belirti alamazsınız diye düşünüyorum ? Başka belirtilerinizi gözden geçirin derim... İnşallah sonuç alırsınız
saolasın amin inş. darısı başına olsun.Amin İnşALLAH. Seninde bebeğin hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aslında geçen ayda oldu bu ayda tekrarlayınca nette araştırdım. Zaten şu anda beklemedeyim. BAT'a 9 gün var
saolasın amin inş. darısı başına olsun.Amin İnşALLAH. Seninde bebeğin hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aslında geçen ayda oldu bu ayda tekrarlayınca nette araştırdım. Zaten şu anda beklemedeyim. BAT'a 9 gün var
Anladım, o zaman normal bir akıntı da olabilir... Gebelik isterken herşeyi insan belirti zannediyor. Benim en belirgin belirtilerim meme hassasiyetiydi, inanılmaz sızlama oluyordu diğer kalan belirtiler adet belirtileri ile aynıydı ... Rabbim nasip etsin inşallah ...İnşaALLAH . Biliyorum hemen tutunma olmadığını sadece böyle bi belirtiyle başlayıp gebeliği olanlar oluyor mu diye merak ettim. Benim için olağan bi akıntı değil. Daha önce dealarca da mantar geçirdim çok kaşıntılı, kesik süt gibi tortulu ve pis kokulu akıntılarım olup. Böyle de olunca sormak istedim. Teşekkür ederim yine de
saolasın amin inş. darısı başına olsun.
sana tavsiyem tedavi olurken çok fazla araştırma yapma internetten çevrenden falan. hemen umutlanıp, negatifi görünce çok üzülebilirsin. sakin ol, rahatlat kendini. rabbim fazla aratmaz inşallah.
Anladım, o zaman normal bir akıntı da olabilir... Gebelik isterken herşeyi insan belirti zannediyor. Benim en belirgin belirtilerim meme hassasiyetiydi, inanılmaz sızlama oluyordu diğer kalan belirtiler adet belirtileri ile aynıydı ... Rabbim nasip etsin inşallah ...
Klomen hap yumurtalıklarının gelişimini hızlandırıyor güzel bişey alttan muayene olup yumurtalarına baktırıyosun zor bişey değilMerhaba öncellikle Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin doktor bana adetin 3. Günü gel klomen başlanicak dedi ben pek bilmiyorum alttan muayene ediliyo mu?bide bu klomen iğne mi hap mi? Kafam çok karıştı şimdiden tşk ederim
Benimde bata 8-9 gün var hiç bir belirtim yok akıntımın olmamasına üzülüyorum inanki geçen ay bendede vajinal enfeksiyon varmış sarı pis akıntı geliyodu bu ay tam yumurtlama zamanı antibiyotik aldım kesildi hafif sarı görsem moralim bozuluyor zor bu işler çok canım sıkkınAynen çok isteyince de belirtiye yorası geliyor herşeyi :) Cümlemize nasip etsin.
Tşk ederim yarın nasipse gidicem doktoraKlomen hap yumurtalıklarının gelişimini hızlandırıyor güzel bişey alttan muayene olup yumurtalarına baktırıyosun zor bişey değil
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsunTşk ederim yarın nasipse gidicem doktora
Amin cümlemizin inşallahHadi bakalım hakkında hayırlısı olsun
parcalandim sen yazalı 10 günü geçmiş varmı gelişme hamile kaldınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?