Klomen, Ovitrelle ve tek yumurta ile hamile kalan varmı!

green80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
213
67
118
Merhaba,

Reglin 2. günü klomen kullanmaya başladım 5 gün günde 2 tane olarak takibim yapıldı ve tek yumurta oluştu, bugünde orvitelle çatlatma iğnemi oldum. Tek yumurta ile şansım çok mu düşük acaba?

Birde sormak istediğim, Dr. sabah 9 da iğneni ol ve bir gün sonra akşam 9 da beraberlik sonra gün aşırı dedi.
Ben iğnemi 9,30 da yaptırabildim. Yarım saat çok sorunmudur.

ilk tedavim olduğu için biraz heyecanlıyım, bu arada eşimde ve bende sorun olmadığı söylendi, tüm testlerimiz yapıldı, Hsg dahil.

Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

çatlatma iğnesi vermedi doktor dün gittim doktora soldaki iyi çatlamak üzere sağdaki küçük dedi akşam başladık çalışmalara duphaston verdi 17 aralıkta başla içmeye dedi bende sol tarafımdakiyle hamile kalırmıyım diye düşünüyorum ama biz hiç iğne kullanmadık bugüne kadar

çatlatma iğnesi vermedi doktor dün gittim doktora soldaki iyi çatlamak üzere sağdaki küçük dedi akşam başladık çalışmalara duphaston verdi 17 aralıkta başla içmeye dedi bende sol tarafımdakiyle hamile kalırmıyım diye düşünüyorum ama biz hiç iğne kullanmadık bugüne kadar

Benimde ilk ilaçlı tedavim, klomen ve çatlatma iğnesi dışında bir ilaç verilmedi bana,her dr un takibi ayrı demekki inşallah sizde,bende bekleyen herkez bebişine kavuşur. Bu arada benimde sol tarafımda oluştu yumurta:) ,regl tarihiniz nedir?

Tek yumurta ile bebişi gelen,tecrübeyle sabit olan varsa duymak isteriz moral olur bizede.

Bnm 2 yumurta olustu ctladi.neden hamile kalamadim bilmiyorum.insallah siz hamilesinizdir

Benim de iki seferdir tek yumurta oluştu, dert etme onu. Herkeste çoğul yumurta oluşmuyor

Benimde ilk ilaçlı tedavim, klomen ve çatlatma iğnesi dışında bir ilaç verilmedi bana,her dr un takibi ayrı demekki inşallah sizde,bende bekleyen herkez bebişine kavuşur. Bu arada benimde sol tarafımda oluştu yumurta:) ,regl tarihiniz nedir?

Tek yumurta ile bebişi gelen,tecrübeyle sabit olan varsa duymak isteriz moral olur bizede.
aynen bende onu düşünüyorum soldaki gebelik için yeterli olacakmı bilmiyorum regli günüm 26 aralık olur büyük bi ihtimalle ama olmasın yaa aylardır bekliyoruz

Bnm 2 yumurta olustu ctladi.neden hamile kalamadim bilmiyorum.insallah siz hamilesinizdir
sol yumurtan çatlamak üzere demişti ama öyle tam belirleyici yoğun bi akıntım gelmiyo her zamanki gibi acaba yinemi hamile kalamadım diye düşünüyorum ama sadece pazartesi ilişki oldu bugün devam edicez bigün arayla olacak ama soldaki çatlamak üzere demişti birazda ağrı gibi bişey hissettim acaba çatladımı diyorum ama öyle anlatılanlar gibi yoğun bi akıntı olmuyo nasıl anlarım bilmiyorum

Benim de iki seferdir tek yumurta oluştu, dert etme onu. Herkeste çoğul yumurta oluşmuyor
benim her zaman iki yumurtam da büyüyodu bu sefer sağdaki az büyümüş soldaki çatlamak üzere dedi ama biraz ağrı oldu akıntıdan anlayamadım sen ne durumdasın hangi tedaviyi uyguluyosunuz

ilk takipli ilaç tedavim olduğu için biraz stres yaptım acaba süreklimi bende tek yumurta oluşuyordu da biz mi denk getiremiyorduk diye siz ne zamandır tedavi görüyorsunuz acaba? Ve takipleriniz nasıl oluyor.

aynen bende onu düşünüyorum soldaki gebelik için yeterli olacakmı bilmiyorum regli günüm 26 aralık olur büyük bi ihtimalle ama olmasın yaa aylardır bekliyoruz

Onca ay sonunda hüsrana uğramaktan artık test bile yapmak gelmiyor içimden. Benim de Reglim 28 nde dediğin gibi inşallah gelmez. Haberleşelim buradan.

sizinde ilk tedavinizmiydi, ve sonrası için doktorunuz nasıl bir yol izleyecek,
İnşallah ben hamileyimdir, inşallah sizde gelecek ay hamile kalırsınız. :)

bende sadece klomen kullandm günde 2 tane. 3. ayımda hamile kaldm canım
İnşallah canım, Yalnız doktorum, 1 ay ara vericez ilacın etkisi vücudun hafızasında kalıyor, sonraki ay devam edeceğiz dedi.
siz arka arkaya 3 ay mı kullandınız?

İnşallah canım, Yalnız doktorum, 1 ay ara vericez ilacın etkisi vücudun hafızasında kalıyor, sonraki ay devam edeceğiz dedi.
siz arka arkaya 3 ay mı kullandınız?
ewet canım arka arkaya kullandım ,hatta son ay başka bi şehire taşındığımız için doktor kontrolünde olmadn kullandm.

Onca ay sonunda hüsrana uğramaktan artık test bile yapmak gelmiyor içimden. Benim de Reglim 28 nde dediğin gibi inşallah gelmez. Haberleşelim buradan.
aynı tarihleri yaşıyoruz inşallah ikimizinde bu ay sonucu pozitif olur burdan seviniriz yaa jelide kullanıyorum bu ay inşalh olur.sen hiç rahim filmi çektirdinmi ben çektirmedim doktor bu ayda olmazsa çekelim diyo

bende sadece klomen kullandm günde 2 tane. 3. ayımda hamile kaldm canım
kızlar bende hep klomen kullanıyorum bazen doktora ara verdiğimde bile kendim alıp kullandım doktor hiç ara verelim falan demedi progestan kullandım iğne hiç kullanmadık her seferinde iki yumurta olurdu şimdi sadece soldaki büyük sağdaki küçükmüş hamile kaldığın ayki akıntın nasıldı canım yumurtlama döneminde

kızlar bende hep klomen kullanıyorum bazen doktora ara verdiğimde bile kendim alıp kullandım doktor hiç ara verelim falan demedi progestan kullandım iğne hiç kullanmadık her seferinde iki yumurta olurdu şimdi sadece soldaki büyük sağdaki küçükmüş hamile kaldığın ayki akıntın nasıldı canım yumurtlama döneminde
canım ben adetten 4 gün önce kan testi yaptırdım 0,1 di bhcg. adetim 2 gün geçince ewde testle öğrendim.
akıntıya gelince 14. gün deil 12-13. gündü sanırım yumurtlama akıntısı koyu kıvamlı.

sağlıkla kucağına al cnm bebeğini bizede dua et bzd ogünleri görelim bnm sol tarafımda ağrı oluyo ama çok az akıntıya gelincce seninki gibi olmadı yaa :( yinemi olmuyo acaba ama daha bi pazartesi çalıştık bide bugün ver bigün arayla yapıyoruz olur inşlh

aynı tarihleri yaşıyoruz inşallah ikimizinde bu ay sonucu pozitif olur burdan seviniriz yaa jelide kullanıyorum bu ay inşalh olur.sen hiç rahim filmi çektirdinmi ben çektirmedim doktor bu ayda olmazsa çekelim diyo

İnşallah canım,
çekindim rahim filmi, hatta şeker yüklemesi bile yaptırdı doktorum, hiç birinde sorun çıkmadı.

Jel dediğin preesed jelmi?

Bana bir ay ara verelim dedi, bilmiyorum ki.

Back
X