Klomen ovitrelle

canım bende bu ay başladım klomen değil de femera diye bir ilaç pazartesi kontrolum var ilaç işe yaramadıysa umutlar öteki aya mı kalacak ilaca devammı olacak nasıl bir süreç bilmiyorum tecrübenizi paylaşırmısınız

Ben gecen ay klomen kullanmaya basladim tahlil ve rahim filminde bi sorun yok. Ovitrelle verdi vurulamadim o yuzden tutmadi. Bu ay tekrar deneme yapildi sag overde 17mm solda 13 mm iki yumurta olusmus ovitrelle vuruldum persembe bekliyorum. Ama cocugunda catlatma ignesi olunca sonuc aliniyo umarim bizdede olur

benim yumurtalar gelişmemişse ne olacak peki bilgi var mı bu konuda senin adına sevindim gelişmiş ben de pko var klomen etki etmemişti şimdi femera ya başladık aradan bir kürtajım var malesef kaybettim kalbi atmıyordu :KK43:

kızlar ilk klomen kullandığınızda yumurtanız kaç mm oldu benim ki 10 mm de kaldı bu ay çok mu anormal

Bana doktor 3 ay dene dedi hiç çağırmadı 3 ayda tutmazsa gel dedi bakaıcaz o zaman dedi sanırım iğneyi deneycek ama inşallah gerek kalmadan hamile kalırım. pazar günü ilacı içmeye başlayacağım. etkileri nasıl oluyor kızlar

anladım geçen ay ilk aydı doktordan dolayı bu ay boşa gitti önümüzdeki aya silbaştan tekrar başlıyorum olması gereken nedir bilmiyorum bilen birileri bize yol gösterirse iyi olur kızlar

her kafadan bi ses cıkıo doktor bana 21ml cok guzel biyumurtamız var dedi ama adet olursanda moralini bozma dedi peşine.. anlamadım..

moral notivasyon çok önemi ya canım ondan demiştir doktorun bunu söylemesi bile çok güzel aslında şimdi doktorlar o kadar çok hastaların moralini düşünmüyorlar yüzdeye vursak yüzde 10 luk hastasının psikolojisini düşünüyor. Bu ay daha büyürmü yumurta ilk aylarda az büyüyüp sonra gelime olur mu acaba

Slm arkadaşlar bu ay benim 5.denemem klomen+ovitrelle ama bu ay bi değişiklik yapıp bebek aspirinine başladım 19 unda ovitrelle oldum şimdi beklemedeyim varmı benim kadar ısrarcı aranızda sonuçlarını ogrenebilirmiyim

Ben gecen ay klomen kullanmaya basladim tahlil ve rahim filminde bi sorun yok. Ovitrelle verdi vurulamadim o yuzden tutmadi. Bu ay tekrar deneme yapildi sag overde 17mm solda 13 mm iki yumurta olusmus ovitrelle vuruldum persembe bekliyorum. Ama cocugunda catlatma ignesi olunca sonuc aliniyo umarim bizdede olur

X