• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama klomen prengyl tedavide hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sinem25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
1.781
4
116
İstanbul
slm arkadaşlar.benim bu ay ikinci tedavim ilk ayda veya daha sonralardan klomen prengyl tedavisinde hamile kalanınız varmı???

Meraba arkadaşım,Bende 2 ay kullandım klomen bu ayda iğne vurundum ama malesef bugün kırmızıları gördüm.Sanırım artık aşılama yöntemine geçilicek..Ümidini yitirme umarım en kısa zamanda olur bebişlerimiz..

kızlar bnde gonaphone we progestan tedavısı goruyorum..bnde 2.ayımdayım ,bırdahı ayda olmzsa artık asılma yaptırıcam..

sanırım kalan pek yok ama şansında yok değil doktorumun bana söylediği ilk ay fazla şansın olmadığı daha çok 2. ve3. aylarda şansın yüksek olduğuydu ve benim doktorumun uzmanlık tezi klomenle hamile kalabilmeymiş bu ilacın çok etkkili oldunu söyledi ama stresin hamile kalmayı olumsuz etkilediğinide söyledi özellikle cinsel birleşme dönemlerinde olurmu olmazmı diye kaygılanmamamı da söyledi ve 500 hastanın üzerinde yaptığı araştırmada 100 hastanın ilk üç ay hamile kalmadığını tedaviye ara verildiğinde kendiliğinden hamile kaldını söyledi onun için stres yapmamak gerek elimizden geleni yapıp sonucu Allah'a bırakmak gerek herşeyin hayırlısını nasip etsin Allah'ım inş herkez bebeğini kucağına sağlıklı bişekilde alır:lepi:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/196588-klomen-ve-gonaphene-ile-hamilelige-ugrasanlar-veya-hamileler.html

Bu topicde klomen ve gonaphene ile hamiş kalanLarın ListeLeri var =)
ÖzlemnazsöyLedikLerin beni biraz daha ümitLendirdi=)
Çünkü bende 2 ay klomen kullandım bu ayda prengly vurundum ama malesef sonuç hüsran,aşılamaya geçicez eğer olmazsa demişdi doktorum,ben bi kaç ay ara vermeyi düşünüyorum,eğer söylediğin gibiyse umarım o zaman zarfında hamiş olurum=) Çünkü tedaviye ara verince insan bi nebzede olsa kafasından atıyo..Allah hepimize en yakın zmnda birer melek verir umarım..SevgiyLe kalın..

:teytey:ben klomeni kullandığım ilk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oluştu betahcg 600 e kadar cıktı ancak 1 aşılama yaptırdım olmadı..2.denedik sonucunu bekliyorum....

merhaba ozlemnaz ben klomen tedavisiyle ilk denemede hamile kaldim,vede sidmik 11,hafta 1gunluk hamileyim darisi herkesin basina bence cok kisi vardir ama inaniyorum ki psikolojinde etkisi olabilir,5yil bebegim olmadi 11yillik evliyim ilk kizim 10yasinda ikincide 5yildir istiyoruz olmuyordu ama klomen tedavisi ilk denemde hemde TEK yumurtayla oldu ki ben 12 tane ameliyat atlamis birisiyim,inanki bence olan var,AMA OLAMIYAN ARKADASLARIMA COK UZULDUM VE DILERIM ALLAHTAN BU KADAR EMEGIN AKRISLIGIBNI ALIR VEDE YAVRULARINA KAVUSURLAR amin,,:=)) sevgi ve saygialrimla esen kaliniz ozlemnaz,,boshayallersmile

sinem25 merhaba arkadasim ,,ben klomen tedavsiiyle ilk denemde tek yumurtayla hamile kaldim (11+1 )hamileyim olanlardan biriside benim ozellikle uye oldum tecrubem yada bilgim varsa bir nebzede olsa burdaki arkadaslardan bilgi almak vede bilgi mi paylasmak icin,okudum yazinizi hemn yazmak istedim:=)) eger bebeginiz yoksa dilerim allahimdan gonlunuze gore olur hersey amin,,boshayallersmile
sevgi ve saygilarimal esen kaliniz,,

Back
X