klomen + progestan kullanmış ve kullanan arkadaslar bırlıkte devam edelım gunlerimize

mon_amour

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
363
3
16
35
Fransa
Mrb arkadaslar ben bu ay klomen + progestan başladım
Sızler bu ilaçları kullanıp hamıle olan arkadaşlarım lutfen bıze umut olun yazın lutfen kacıncı kullanışınızda hamıle kaldınız?
Ve bu ilaçları kullanan arkadaşlarım gelın bırlıkte bırbırlerımıze umut olup dertlerımıze ortak olalım

Ya arkadaslar bugun klomen kullanısımın 17 gunu ama cokkkkk uykum gelıyor sat aksam 7 ama ınanılmaz uykum var ve ben normalde gece saat 02:00 uyurum normal mı klomen kullananlarda bu

Yok canim ben suan tarlusal kulladim iki aydir adet olamiyorum.adet olmaya calisiorum olunca rahim filmi istedi dr ona gore klomen veririm dedi hala adet olamadim 7 gun oldu 10 gune kadar beklicem bakalim..hastanede tanistim bi arkadasla pco vardi klomen ve inofolic die ilac verdi doktor icmis iki yumurta olusmus 22 mm catlatma ignesi yapildi hamile suan ilk denemesinde.ins bizde bi an once kavusuruz

Yok canim ben suan tarlusal kulladim iki aydir adet olamiyorum.adet olmaya calisiorum olunca rahim filmi istedi dr ona gore klomen veririm dedi hala adet olamadim 7 gun oldu 10 gune kadar beklicem bakalim..hastanede tanistim bi arkadasla pco vardi klomen ve inofolic die ilac verdi doktor icmis iki yumurta olusmus 22 mm catlatma ignesi yapildi hamile suan ilk denemesinde.ins bizde bi an once kavusuruz

Aminnnn ınşallah cnmm ınşallah bende pco yok ama demekkı yumurtalarım tembelmış onun cuın verdı dıe bılıyorum

Ya arkadaslar bugun klomen kullanısımın 17 gunu ama cokkkkk uykum gelıyor sat aksam 7 ama ınanılmaz uykum var ve ben normalde gece saat 02:00 uyurum normal mı klomen kullananlarda bu

evett kullandımmm evliliğmin ilk yılarında ve hatırlamak bile istemiyorumm....

sen yeni başlamışşsın hayırlı olsun ne kadardır istiyorsunuz bebek...sorun neydii ?? bide doktorun klomenden sonra takip yaptımı ??

bu aradaa o uyku hali klomenden değill progestandann....aşırı uyku hali yapar içtikten 1 ..2 saat sonra ve baş dönmesii...son zamanlara doğruda acıcık sinir ve stress...

Son düzenleme:
ben de geçen ay klomen kullandım ve kist yaptı bende,sonra rahim filmi çekildi açık çıktı tüpler o ay doktor progestan verdi kullandım ve ya kistin ericeyecek ya da hamile kalabilirsin demişti tabii ben erkenden adet oldum..bu ay ne doktora gittim ne ilaç kullandım inşallah sonuç istediğimiz gibi olur..umarım siz de işe yarar..

slm kızlar bnde ınofılc +klomen ve duphaston kullanıyorum duphastonda progestan ılacı aynı dıorlar ama bılemıyorum bn gunde ıkı doz aldım doktor yumurtan bı ıkı mlm daha buyuse ıgne vuracaktım dedı vurmadı yanı bu ay ?? ılıskı gunlarını yazdı ızde takıp ettık ıns yumurtam buyuyp catlamıstırrr :16:

Back
X