Klomen / Progestan ???

didemmmmmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
68
0
6
35
Antalya
Arkadaşlar,
Doktorum fazla ilgisiz bebek sahibi olmak istiyorum ama bekle acelen ne diyo başka da bişi yapmıyo ne tahlil ne bişi.. Ben de buradan okudum pekçoğunuzun doktoru klomen / progestan fln tavsiye etmiş. Ben de kullansam bişi olur mu ki? Sizlere nasıl tavsiye etti doktorlarınız? Yardım bekliyorummm

merhaba canım ilk olarak şunu sorucam ne kadarlık evlisin birde bu klomenle progestan doktor kontrolünde kullanılıyor belirli günleri var her ikisininde ayrıca dünyadaki tek doktormu senin doktorun başka bi doktora git klomen yumurtlama ilacı belki senin buna ihityacın yok yumurtraların sağlıklı progestan hormon ilacı belki senin hormonların zaten düzenli bunu burada bizim bilmemiz sana al şu şekilde kullan dememiz çok mantıksız bence ben iki çocugumdada progestan ve klomen tedavisi gördüm öle oldular ama senin le ben çokk farklı bünyelere sahibiz değilmii

haklısın cnm kesinlikle ya burada ek doktor var başka en yakın doktor 2 2.5 saat mesafede çok sık gidip gelemem malesef bikaç ay önce aile hekimim adetimin 9.günü bikan tahlili istedi E2 değerim yani östrojen oluyo sanırım 87 çıktı normal değerler arasında sayılır dedi kadın doğum uzmanı da hiçbişey yapmıyo ztn off :/ daha 1 yıl olmadı gerçi ama yine de huzursuzum çok

Hiçbir ilacı doktorunuz önermeden,kendi kafanıza göre içemessiniz.
Özelliklede böyle ciddi bir konuda,kafanıza göre ilaç kullanmak yerine doktorunuzu değiştirin.

canım yapabileceğin başka bişey yok sanırım ya 2 saatlik mesafedeki doktora gidicen yada bu doktorla devam edecen ee değerlerinde normal çıkmış ama bence sen uzakta olsa başka bi doktora görün derim çünkü 1 yıl olmuş yani az bi zaman değil sonuçta şimdiye kadar sana net bi cevap vermeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…