Klomen+Prolaktin yükseliği ??

Gecikmemin 5.günü bugün evde yaptığım test negatif güzel umutlar da yok oluyor sanırım
İnşallah olur. Biliyorum zor ama umutsuz olmamak gerek. Bazen ben de boşlamak istiyorum artık ama içim de el vermiyor. Yine uğraşıyorum yine uğraşıyorum

Merhaba bende 24.5 di prolaktin yüksek değil ama süt geliyordu sıkınca geçmesi için dostineks verdi gebelikte istiyoruz bu 5. Ay tutmadı dün adet günümdü hadi dün olmadı bugün olur dedim ağrılarım var ama adet olamıyorum sizce geciktirdimi dostineks . bu arada bir hafta aralıkla iki tanesini içtim benek olduğunu sanmıyorum lh da iki çizgi bebek varsa kırmızı çıkar diyorlar çıkmıyor bebek yok diye düşündüm sizce geciktirme yapar mı

Merhaba bende 24.5 di prolaktin yüksek değil ama süt geliyordu sıkınca geçmesi için dostineks verdi gebelikte istiyoruz bu 5. Ay tutmadı dün adet günümdü hadi dün olmadı bugün olur dedim ağrılarım var ama adet olamıyorum sizce geciktirdimi dostineks . bu arada bir hafta aralıkla iki tanesini içtim benek olduğunu sanmıyorum lh da iki çizgi bebek varsa kırmızı çıkar diyorlar çıkmıyor bebek yok diye düşündüm sizce geciktirme yapar

Hayır dostinex adeti düzensiz olanlarda düzene bile sokuyor o yüzden gecikme yapmaz. Strestendir belkide gebesindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…