KLOMEN SONRASI ADETİN 21. GÜNÜ VEYA TRANSFER SONRASI PROGESTERON İLE ÖSTROJEN KAÇTI?GEBELİK OLDU MU?

kim06

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
499
338
358
Sevgili kaderdaşlarım,21. gün veya transfer sonrası 5. gün progesteron ve östrojen değerleri yüksek olanların gebe olma ihtimalleri yüksekmiş ama bu yükseklik ne kadar?Daha önce progesteronu ve östrojeni yüksek olup hamilelik geçirenler arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Aynı zamanda tabii ki şuan ölçüm yapıp gün bekleyen arkadaşlar da değerlerinizi paylaşır mısınız?Bana gelince ,ben bu ay klomen kullandım ve 21. gün progesteron 19 , östrojen 497 çıktı. Bu yükseklik acaba klomenden mi yoksa gebelikten mi ya da bu durum doğal mı ,yorumları bekliyorum.

merhaba bende sana benzer durumdayım femara kullandım 22. günümde( dün) progesteronum 20 çıktı, bende durumumu yorumlayamıyorum , doktorum adetini bekle dedi , hamilesin ya da değilsin denmedi, sadece yumurtam çatlamış

merhaba bende sana benzer durumdayım femara kullandım 22. günümde( dün) progesteronum 20 çıktı, bende durumumu yorumlayamıyorum , doktorum adetini bekle dedi , hamilesin ya da değilsin denmedi, sadece yumurtam çatlamış
Benim bat 13 kasım ama klomenden dolayı birkaç gün atabilir, senin kaç günün var?

hayırlısı olsun, belirti falan var mı?
canım idrar testi yaptım silik bir şekilde çıktı , hamileyim :) darısı başına kan testi yaptırmadım ama ilk hamileliğimde de buna benzerdi çizgi , belirti yok ama saçım önceden çok dökülürdü bu ay azaldı, birde çok uykum geliyor

canım idrar testi yaptım silik bir şekilde çıktı , hamileyim :) darısı başına kan testi yaptırmadım ama ilk hamileliğimde de buna benzerdi çizgi , belirti yok ama saçım önceden çok dökülürdü bu ay azaldı, birde çok uykum geliyor
şimdi gördüm,tebrikler.Allah tamamına erdirsin.darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.

Back
X