- 21 Ekim 2021
- 127
- 74
- 48
Selam canım kızlar,
2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kalp atışını alamadığımdan kaybettim ve kürtaj ile aldılar. Bu 2 aylık süreçte regl olmadım, doktoruma gittim. Baktığında yumurtalıklar regl olacak gibi durmuyor diyerek, en azından regl olacaksan bile yumurtlama olarak olsun düşüncesiyle Klomen kullanmamı söyledi ve 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Gittiğimde çok güzel büyümüş, 2 gün birlikte ol, 2. Günün akşamı Ovitralle vurul dedi. Bugün iğneden sonra ki 3. Günüm ve sancım var kasıklarımda. Belki çok ayakta kaldım, belkide üşüttüm o yüzden bilmiyorum ama sancım var. Sıcak Su torbası uyguladım biraz hafifledi ama sakıncalı mı bilemedim de. Kararsız kaldım. Yazmayalı çok olmuştu düşüncelerinizi benimle paylaşmaya ne dersiniz
 düşüncelerinizi benimle paylaşmaya ne dersiniz 

2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kalp atışını alamadığımdan kaybettim ve kürtaj ile aldılar. Bu 2 aylık süreçte regl olmadım, doktoruma gittim. Baktığında yumurtalıklar regl olacak gibi durmuyor diyerek, en azından regl olacaksan bile yumurtlama olarak olsun düşüncesiyle Klomen kullanmamı söyledi ve 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Gittiğimde çok güzel büyümüş, 2 gün birlikte ol, 2. Günün akşamı Ovitralle vurul dedi. Bugün iğneden sonra ki 3. Günüm ve sancım var kasıklarımda. Belki çok ayakta kaldım, belkide üşüttüm o yüzden bilmiyorum ama sancım var. Sıcak Su torbası uyguladım biraz hafifledi ama sakıncalı mı bilemedim de. Kararsız kaldım. Yazmayalı çok olmuştu

Deneyeceğim teşekkür ederim. Sol kaşığımda sancı çok. Umarım ben ve benim gibi bu güzel habere muhtaç herkes gönülden yaşar mutluluğu
 Deneyeceğim teşekkür ederim. Sol kaşığımda sancı çok. Umarım ben ve benim gibi bu güzel habere muhtaç herkes gönülden yaşar mutluluğu 

Desteklerinizi ve fikirlerinize ihtiyacım var.
 Desteklerinizi ve fikirlerinize ihtiyacım var.