- 13 Eylül 2022
- 26
- 12
- 1
- 29
- Konu Sahibi esmaesmaserap
-
Bilmiyorum olabilir kasık ağrim cok fazla regl olacagimda olmuyor gibiyimKlomen etkisi olabilir sonuçta hormon alıyorsunuz vücudunuza
Normalde recete veriliyor ama bildgm kadariyla gidip kendinizde alabilirsiniz ben öyle almistm eczaneden 1 sene önce ücretli almistmKusura bakmayın sorunuzla pek alakalı değil ama klomen reçeteli mi yoksa ücretli bi ilaç mı adet olunca bana da başlayacak da doktor sormayı unuttum gidip yazdırmama gerek var mı acaba
Klomenin yan etkileri olabilir siddetli kasik agrilari halsizlk filan olabilir bana halusilasyon etmisti tabi baska söktrcülerde alyodum :d normal ama cok siddetlenrse doktora basvur erteleme kist yapabiliyo klome
Kusura bakmayın sorunuzla pek alakalı değil ama klomen reçeteli mi yoksa ücretli bi ilaç mı adet olunca bana da başlayacak da doktor sormayı unuttum gidip yazdırmama gerek var mı
Bilmiyorum tek duam bebek olması inşallah onun ağrısıKlomenin yan etkileri olabilir siddetli kasik agrilari halsizlk filan olabilir bana halusilasyon etmisti tabi baska söktrcülerde alyodum :d normal ama cok siddetlenrse doktora basvur erteleme kist yapabiliyo klomen
Herşeyin hayirlisi ni dilemek en güzeli bende 3 senedir istiyorum ama bu ilaclari kullanip tüp bebek yapipda olmiyani var sonradan dogal gebeligi olan var 20 sene sonra bu mucize olupda cocugu olanlar var Nasipten ötesi yok.. Allah ol der olur şans meselesi dagin altindada kalsan senin nasibin seninledir ben kafaya cok taktim bi ise yaramadi birak süpriz olsn hic ummadgn anda olcak zaten.Bilmiyorum tek duam bebek olması inşallah onun ağrısı
Takip nasl etmedi klomende takip sart doktor degis bi faydasi olmz sanaOfff doktor takip etmediki bana adet olursan gel dedi özel birde
Etmedi ve bu aralar sağ kasigimda agri var insallah kiste dönusmemisTakip nasl etmedi klomende takip sart doktor degis bi faydasi olmz sana
InsallaHerşeyin hayirlisi ni dilemek en güzeli bende 3 senedir istiyorum ama bu ilaclari kullanip tüp bebek yapipda olmiyani var sonradan dogal gebeligi olan var 20 sene sonra bu mucize olupda cocugu olanlar var Nasipten ötesi yok.. Allah ol der olur şans meselesi dagin altindada kalsan senin nasibin seninledir ben kafaya cok taktim bi ise yaramadi birak süpriz olsn hic ummadgn anda olcak zaten.
Amin canim.Insallah allahin izniyle isteyen herkese rabim nasip etsin sanada inşallah
Merhaba geçmiş oldun öncelikle hayırlı haberler alırsınız umarım . Ben bir şey sormak istiyorum. Klomen kullanmaya adet dönemindeyken mi baslanıyor acaba ona göre randevu olusturacağımdaYumurtlama dönemindeyim 2 hafta sonra regl dönemim ama regl olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var klomen etkisi mi karnım ve böbreklerim ağrıyor klomenden sonra normal mi daha once boyle olmamisti bende regldan 4 5gün once belirti yasardim ben
Evet adetin ucuncu günü başlanıyor bir sabah bir akşam iciyorsunuz doktor sizi çağırıyor yumurtariniz buyumusmu diye kontrol ediyor istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyor iğneyi yaptıktan 36 saat sonra çatlıyor yumurtaMerhaba geçmiş oldun öncelikle hayırlı haberler alırsınız umarım . Ben bir şey sormak istiyorum. Klomen kullanmaya adet dönemindeyken mi baslanıyor acaba ona göre randevu olusturacağımda
Tesekkur ederimEvet adetin ucuncu günü başlanıyor bir sabah bir akşam iciyorsunuz doktor sizi çağırıyor yumurtariniz buyumusmu diye kontrol ediyor istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyor iğneyi yaptıktan 36 saat sonra çatlıyor yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?