Klomen sonrasi ovitrelle ığne??

Smablr

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
31
7
6
25
5 gün klomen kullandım 3 gün ara verdim bugün muayeneye gittim 16 mm ve 18mm 2 yumurta oluşmuş ovitrelle ığne verdi ama bugün vurulmadim kaç gün içinde vurulmak gerekiyor?

5 gün klomen kullandım 3 gün ara verdim bugün muayeneye gittim 16 mm ve 18mm 2 yumurta oluşmuş ovitrelle ığne verdi ama bugün vurulmadim kaç gün içinde vurulmak gerekiyor?
Doktorun zaman demedi mi? Bugun olmadiysan yarin sabah ola bilirsin. Boyutlari guzel çunki

Benim 18 di Perşembe günü. Cumartesi akşam 10 da oldum.

Onu doktorun belirliyor canım kendi belirlediğin saatte olma sakın. Saatleri falan çok önemli çünkü. Doktorunu arayıp bunu tekrar sor bence

Kızlar dayanamayıp iğnede 10. Gün kan verdim 3.80 çıktı ne düşünüyorsunuz bir anlamlı var mı?

Aynı şekilde klomen kullandım ara verdim kontrole gittim bugün için iğneyi vurunmamı söyledi doktotum siz ne yaptınız vurundunuzmu herhangi bi ağrı sızı bi yan etkisi oldu mu faydasını gördünüz mü sonuc alabildinizmi lütfen yardım

Back
X