- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi mehmeterdogan
CANIM DUPHASTONU NE İÇİN VERDİ SANA
dupbastonn (adet getirici)
klomenn (yumurta büyütücü)
dün asılama oldum bende,dua edin kızlar bana lütfennnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dupbastonn (adet getirici)
klomenn (yumurta büyütücü)
dün asılama oldum bende,dua edin kızlar bana lütfennnnn
hamile kalırsam bebek sıkıca tutunsun kalmazsam gününde adet oluyum diye canım..
hamile kalırsam bebek sıkıca tutunsun kalmazsam gününde adet oluyum diye canım..[/QUOTE aynen canım banada klomen ardından dekort ondan sonrada duphaston verdi ama olmadı bu ay bir aydaha devam etcem sen istanbuldamısın doktorun kim
hamile kalırsam bebek sıkıca tutunsun kalmazsam gününde adet oluyum diye canım..[/QUOTE aynen canım banada klomen ardından dekort ondan sonrada duphaston verdi ama olmadı bu ay bir aydaha devam etcem sen istanbuldamısın doktorun kim
evet canım İstanbul Anadolu yakasındayım özel bi hastaneye gidiyorum dr İbrahim temiz
bilmiyorum canım perşembe gittim öyle dedi dr ..
günde 3 tane içmiştim büyümesi lazımdı dedi duphaston verdi adet olunca gidicem tekrar 4 e çıkarıcak klomeni..
hay Allah inşallah büyürler canım ya.çok sıkıntıçekiyoruz ama gelecek bebişlerimiz canımmerak etme
hay Allah inşallah büyürler canım ya.çok sıkıntıçekiyoruz ama gelecek bebişlerimiz canımmerak etme
inş canım yaa evet çok sıkıntı çekiyoruz
dualara sığındım artık 41 hamileden 41 er tane ayetel kürsi topladım kabede duası yapılcak
bi ablada vesile 72 bin fatiha topluyoruz inş olur bu ay![]()
inş canım yaa evet çok sıkıntı çekiyoruz
dualara sığındım artık 41 hamileden 41 er tane ayetel kürsi topladım kabede duası yapılcak
bi ablada vesile 72 bin fatiha topluyoruz inş olur bu ay![]()
ayet el kürsiyi bende okuttumama duasını yapmadım ayrıyeten dua mı yapılacak :26:
ayet el kürsiyi bende okuttumama duasını yapmadım ayrıyeten dua mı yapılacak :26:
evet canım iki rekat namaz kılıp yasin okuyup hatim duasını okuman gerekiyodu
Evet canimmm ve 20.16 cikti sonucum :) insallah bu sefer guZel yukselir degerim. Gecen ay 40 tan 43 e yukselmisti dusuk olmustu. Cumartesi tekrarlicam bakalm :)
SiZlerden de guzel haberler alalm insallah :)
evet canım iki rekat namaz kılıp yasin okuyup hatim duasını okuman gerekiyodu
tamam canım sağolasın :)
tamam canım sağolasın :)
zehra'mm merhaba,nasılsın cnmm?
varmı bi gelişme tatlımm?
Bide aklıma takıldı konu sahibi erkekmi??
zehra'mm merhaba,nasılsın cnmm?
varmı bi gelişme tatlımm?
Bide aklıma takıldı konu sahibi erkekmi??
YOK CANIM YA ZATEN BENİM ADET TAHMİNİ 22 ŞUBATTA.DAHA ÇOK VAR YANİ DR A DA GİTMİYORUM.SENDE VARMI Bİ GELİŞME
YOK CANIM YA ZATEN BENİM ADET TAHMİNİ 22 ŞUBATTA.DAHA ÇOK VAR YANİ DR A DA GİTMİYORUM.SENDE VARMI Bİ GELİŞME
hiçbişi yok gelişmee![]()
hiçbişi yok gelişmee![]()
BELİRTİN YOKMU TATLİŞKOM.NEYSE SABIRRR :)) STRES YOK CANIMM
BELİRTİN YOKMU TATLİŞKOM.NEYSE SABIRRR :)) STRES YOK CANIMM
hiçbir belirtim yok tatlım yyaa :26: sende varmı bi gelisme tatlımmm haydi hayırlısııı![]()
hiçbir belirtim yok tatlım yyaa :26: sende varmı bi gelisme tatlımmm haydi hayırlısııı![]()
hafif bel ağrısı ve biraz akıntı başlamış bulunmakta.yımırtlıyırım galibaaa![]()
hafif bel ağrısı ve biraz akıntı başlamış bulunmakta.yımırtlıyırım galibaaa![]()
tatlım progestan kullanıyo musun sende??
Merhabalar, bende sizler gibi bebek hasreti yasiyorum pko , iltihap, tembellik teshisinden sonra klomeni gecen ay ilk kez kullandim. Adetimin 14. Gunu kontrole gittim. Yumurtalar olusmus dedi doktorum.21. Gunu tekrar progesteron tahlili icin cagirdi sonucum 19.03 cikti fakat yorumlatmadim internetten baktim bu sonuca cogu kisi catladigi yonunde yorum yapmis 10 dan yukarisina. Bugunde adet gunum ben tabi 1 haftadir erken gebelik testleriyle bayag hasir nesir oldum :) bu sabah adetime 1 gun kala kan tahlili yaptirdim ama sonuc yarin ogleden sonra cikiyomusnasil sabrederim yarina kadar bilmiyorum ki. Kizlar burada herkez birlik birbirine destek bu cok guzel bisey bu zor gunlerimizde birbirimizden desteklerimizi esirgemeyelim lutfen bana da akil verin kac gundur kafayi yemis bi haldeyim adet belirtilerim hic yok umarim kirmiziyi gormem bugun
![]()
merhaba rabbim şifa versin .bendede yumurtlama tembelliği varmış bende şuan klomen kullanıyorum yarın doktora gitcem inş bi gelişme vardır.doktor ilacın bitince gel demişti yarın gidicem bakalım inş en yakın zamanda isteyen herkes hamile kalır![]()