• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen tedavisi gören bayanlar...

inşallah ben geçen ay klomen kullandım bu ay kullanmadım doktor ara verdirdi 1 ay geçen adetime 10 gün kala adet sancım oluyodu bu ay hiç sancı falan yok inşallah hamileyimdir

inş. hamilesindir klomenin faydası olmuştur belki sana kaç yıllık evlisin ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz herhangibir sorun varmıydı bende amma soru sordum kusura bakma

inş. hamilesindir klomenin faydası olmuştur belki sana kaç yıllık evlisin ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz herhangibir sorun varmıydı bende amma soru sordum kusura bakma

inşallah canım 1 buçuk yıldır evliyim 1 kere düşük yaptım ondan sonra 6 ay korundum sonra 6 ayda doktor bi ilaç verdi hormon bozukluğu var dedi ilaç kullandığın zaman çocuk olmaz dedi yumurtlamayı engelliyormuş 2 aydır korunmuyorum sayılır geçen ay özele gittim yumurta tembelliği var dendi bide polikistik over varmış klomen verdi doktor 5 gün kullandım tekrar kontrole gittim 2 tane çatlatma iğnesi oldum ilk ay olmadı bakalım bu ay nasıl olcak bu ayda olmazsam tekrar gidicem.hayırlısı ne diyelim

slm kızlar bnm bir tane oğlum var ikinciyi istiyoruz fakat kendimi bildim bileli adet düzensizliğim son 1 yıldır iyice çığrından çıktı var dr lar hep birşey yok dedi son gittiğim doktor pko teşhisi koydu yumurtalıkların yavaş çalışıyor dedi ilk gittiğimde yumurta olmuş fakat gebelik olmadı adet oldum adetin 15. günü gittim bi ilaç verdi 10 gün kullan sonra adet olacaksın adetinin 5. günü klomen başla günde 2 tane 5 gün kullan ilaç bitince de gün aşırı ilişki dedi adetinin 15. günü de gel dedi çatlatma iğnesi filan birşey demedi ilk gittiğimde yumurtam oluşup çatladığı için mi gerek görmedi acaba çarşamba günü gidecem ilişki takvimine de uyduk bakalım

bende bu ay klomen kullandım ama yumurtalarımda büyüme olmadı malesef gelecek ayı bekliyorum iğneyle yumurtayı büyütmeye çalışacak doktorum

Selaam
Kizlar bu ay klomen kullandm ama adetimn 12. Gunu dr gttim 2 yunurta var 13 ve 12 mm:( gelismemis dedi dr sizce gelisir mi?? Sali gunu tekrar cagirdi. Catlatma ignesi yapacakmi bilmem ama yavas calisio yumurtalarin dedi:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selaam
Kizlar bu ay klomen kullandm ama adetimn 12. Gunu dr gttim 2 yunurta var 13 ve 12 mm:( gelismemis dedi dr sizce gelisir mi?? Sali gunu tekrar cagirdi. Catlatma ignesi yapacakmi bilmem ama yavas calisio yumurtalarin dedi:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QU
arkadaşım bende klomen kullandım 9.gün gittim biri 9 cm biri 11 cm yumurtalıkların büyümemiş dedi öteki ay iğne tedavisine başlayalım dedi benimde sinirim bozuldu ve kasıklarımda ağrı olunca 11.gün başka doktora gittim anlattım o da baktı yumurtalıkların 15 cm olmuş daha da büyür dedi çatlatma iğnesi vermedi neden vermedi anlamadım...bence 15 16. günde senin ki de biraz da olsa büyür diye düşünüyorum

Selaam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QU
arkadaşım bende klomen kullandım 9.gün gittim biri 9 cm biri 11 cm yumurtalıkların büyümemiş dedi öteki ay iğne tedavisine başlayalım dedi benimde sinirim bozuldu ve kasıklarımda ağrı olunca 11.gün başka doktora gittim anlattım o da baktı yumurtalıkların 15 cm olmuş daha da büyür dedi çatlatma iğnesi vermedi neden vermedi anlamadım...bence 15 16. günde senin ki de biraz da olsa büyür diye düşünüyorum

İlla 18 mm olmasi gerekio canm cat ignesi icin ondan vermemistr

İlla 18 mm olmasi gerekio canm cat ignesi icin ondan vermemistr

walla neden vermedi bende anlamadım canım sormayı da o an şaşkınlıkla unuttum bu ay bişey olmazsa öteki ay gel dedi bakalım o zaman nasıl işlem yapıcak,ama karnımda ve kasıklarımda acayip ağrı var 2 3 gündür anlamadım neden olduğunu

walla neden vermedi bende anlamadım canım sormayı da o an şaşkınlıkla unuttum bu ay bişey olmazsa öteki ay gel dedi bakalım o zaman nasıl işlem yapıcak,ama karnımda ve kasıklarımda acayip ağrı var 2 3 gündür anlamadım neden olduğunu

Bnde simdi gdiyorum dr a ins 18 mm olmuslardir insallah

Aaa gerxektennn mi?? Ben once devlet hastanesine gidiyodum tepebasindaki semt poliklinignde nigar varya ona ama illallah getrdi bana. acibadem
Meliha hanimdayim suan ..

canım bende gittim meliha hanıma çok ilgisiz geldi bıraktım onu,daha sonra acıbadem ahmet cantuğ çalışkana gittim adam çok ilgili bilgili ama yumurtalıkların büyümemiş bu ay git deyince moralim bozuldu devlet hastanesinde ali alhan var ona gittim onu da begendim yani anlayacağın şuan 2 doktorum var :) :)

canım bende gittim meliha hanıma çok ilgisiz geldi bıraktım onu,daha sonra acıbadem ahmet cantuğ çalışkana gittim adam çok ilgili bilgili ama yumurtalıkların büyümemiş bu ay git deyince moralim bozuldu devlet hastanesinde ali alhan var ona gittim onu da begendim yani anlayacağın şuan 2 doktorum var :) :)

Ayy bende ciktim simdi gelismemis yumurtalarim cok moralim bozuldu

Back
X