- 8 Kasım 2019
- 2.042
- 1.214
- 133
- Konu Sahibi Minikmucizemmmmmm
pes etme canım ya bizlerde senin gibi aynı durumdayızİlk deneme şuan benimki olmasa degisicem bende hakkımızda hayırlısı Rabbim kucağımıza boş birakmasin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pes etme canım ya bizlerde senin gibi aynı durumdayızİlk deneme şuan benimki olmasa degisicem bende hakkımızda hayırlısı Rabbim kucağımıza boş birakmasin
Görmeden nasıl anlıyor ki ah bizde umut tüketmemek için herşeye sarılıyoruz hakkımızda hayırlısı bi an önce bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alsakpes etme canım ya bizlerde senin gibi aynı durumdayızsonuçlarının temiz çıkması en güzeli
nice daha zorlu süreçte olanlar var halimize şükredelim
bende senin gibiyim hiç bişeyim yok ,klomen kullandım yumurtam çok güzel gelişmişti ama olmadı nasip değilmiş
kayınvalidemle en son çare olarak yaşlı bir ebeye gittik
göbeğin düşmüş dedi rahminde dönük ve sağ yumurtalığın çalışmıyor dedi
ultrasonsuz nasıl bildiyse
bu ay hamile kalırsın inşallah dedi bakalım ne kadar doğru söylüyor , valla artık ne duyuyorsam onu yapar oldum
Yumurtanın çatlamasına işaret canım inşallah hamile kalırsınGörmeden nasıl anlıyor ki ah bizde umut tüketmemek için herşeye sarılıyoruz hakkımızda hayırlısı bi an önce bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alsakşuan benim sol kasigimda yayılan bi ağrı var geriliyor sanki belim sanırım yumurta catliycak ondan oluyor
İnşallah hepimizin mucizesi gerçek olsun vazgeçme tedaviye devam bu günler de geride kalacak inanıyorumYumurtanın çatlamasına işaret canım inşallah hamile kalırsınbenim tutmadı bu ay deli gibi ağladım
vardır her şeyin bir vakti inşallah Rabbim verecek
![]()
1.5 senelik evliyim aldığım testlerin haddi hesabı yokİnşallah hepimizin mucizesi gerçek olsun vazgeçme tedaviye devam bu günler de geride kalacak inanıyorum6 aydır deniyoruz bende 6 aydır gebelik testi yapıyorum bu ay tutcak diye ah o ağlamayi uzuntuden kahrolmayi çok iyi bilirim
Bende aynıyım mayıs 20181.5 senelik evliyim aldığım testlerin haddi hesabı yokeczacı belkide zengin oldu ama hala hamilelik yok
zamana bıraktım artık nasipte varsa olur
![]()
bende evlendiğimde çocuk istemem demiştimBende aynıyım mayıs 2018valla ilk yıl asla çocuk istemiyorum diyenlerdendim olmazsa olmasın bile dedim içmediğim kadın doğum ilacı kalmadı ama şimdi gel gör ki çocuk hasretiyle yanıyoruz Rabbim afetsin
Olucak allahın izniyle canımTamam çok teşekkür ederimbugün ovulasyon yaptım kıpkırmızı yumurtlama ilaç ise yaramış ilk defa bu kadar yoğun kırmızı gördüm
Böyle duyunca umut oluyor bana da okuyunca çok mutlu oluyorum rahim duvarım ince düğmeye diğer ilacı vermiş bi de o dert çıktı şimdi de ya tutunamazsa diyorum. En başında çocuk istemiyorum dediğime o kadar pişmanım ki cezalandırılıyorm sanki öyle hissediyorum
Bende aynıyım mayıs 2018valla ilk yıl asla çocuk istemiyorum diyenlerdendim olmazsa olmasın bile dedim içmediğim kadın doğum ilacı kalmadı ama şimdi gel gör ki çocuk hasretiyle yanıyoruz Rabbim afetsin
Gerçekten öyle şimdi allaha yalvarıyoruz rabbim kucağımızı boş bırakmasınbende 2,5 yıllıık evliyim, istemiyoruz istemiyoruz diye konuşuyordum hatta bir yakınım uyardı öyle deme sonra ararsın diye.
şimdide gerçekten öyle oldu.
büyür inşallah stresten uzak dur yanlız kuru incir ceviz falan tüket canımAdetin 5.gününde klomen kullandım günde bir tane,bugün 14.gün kontrole gittim yumurta 10 c.büyünemiş,üç gün sonra gel belki geç gelişir dedi.sizce olabilir mi ihtimal var mı?39 yaşındayım son şanslarım
Üzüldüm,umutlanmıştım.Allah hepimize bir an önce nasip etsinbüyür inşallah stresten uzak dur yanlız kuru incir ceviz falan tüket canım
amin inşallah canımÜzüldüm,umutlanmıştım.Allah hepimize bir an önce nasip etsin