- 20 Ekim 2020
- 2
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
-
Yani boyutu ne.kadardi yumurtanın mesela kaç mm sonradan gelişecek sizinki belki14. ve 18. günümde çağırdı ve gelişmediği söyledi
bu ay günde 3 defa olmak üzere tekrar klomen başladı
Bende bu ay kullanmaya başladım ama iğnesiz kontrolede cagirmadi sizce sorun olurmu ileriki zamandaYani boyutu ne.kadardi yumurtanın mesela kaç mm sonradan gelişecek sizinki belki
Olmaz tabi ki keşke benim ki de iğnesiz çatlasa.inanin hiç istemem hormon yüklemek vücuda.kontrole çağırması lazım ama bakalım büyümüş mu çatlamış mı yumurta diye.devlet Hastanesi'ne mı gidiyorsunuzBende bu ay kullanmaya başladım ama iğnesiz kontrolede cagirmadi sizce sorun olurmu ileriki zamanda
Hayır özel ama herkese aynı tedaviyi veriyormuş ve baya kişi iğnesiz hamile kalmış anlamadım bende bu sitede de kist olanlar var iğnesiz korktum bı anOlmaz tabi ki keşke benim ki de iğnesiz çatlasa.inanin hiç istemem hormon yüklemek vücuda.kontrole çağırması lazım ama bakalım büyümüş mu çatlamış mı yumurta diye.devlet Hastanesi'ne mı gidiyorsunuz
Olabilir yumurtaların çarlamassa kiste dönüşebilirBende bu ay kullanmaya başladım ama iğnesiz kontrolede cagirmadi sizce sorun olurmu ileriki zamanda
Yok cnm kist herkesde olacak diye birşey yok.ben 4.klomeni kullanacağım hic kıst olmadı bünye ile alakalı bence oHayır özel ama herkese aynı tedaviyi veriyormuş ve baya kişi iğnesiz hamile kalmış anlamadım bende bu sitede de kist olanlar var iğnesiz korktum bı an
Yaa inşallah olmaz selametle hepimiz hayırlı haberler alırızOlabilir yumurtaların çarlamassa kiste dönüşebilir
Sen doktorunu değiştir kontrol etmeden yumurtan oluştumuşmu kaç yumurtan var kendisi çatlıyormu çatlamıyormu nasıl kontrol etmeye çagırmaz seniBende bu ay kullanmaya başladım ama iğnesiz kontrolede cagirmadi sizce sorun olurmu ileriki zamanda
İnşallah olmaz kesin olur yada olmaz diye birşey yok ama seni kontrol etmeye çagırmalıYaa inşallah olmaz selametle hepimiz hayırlı haberler alırız
Ayy valla çok sağolun rahatlama geldi bana bu ay başladım ben bir hafta kaldı bekliyorum korkuda var biraz bana 6 ay boyunca bu ilacı iğnesiz kullanmamı söyledi o yüzden korktum bı an kisttenYok cnm kist herkesde olacak diye birşey yok.ben 4.klomeni kullanacağım hic kıst olmadı bünye ile alakalı bence o
Cagirmadi ya yakınlarımada aynısını yaptı 3 yada 4 ay hamile kaldılar ona güvendim de rahatladım ama burda çoğu kişi kist yazınca sizden bilgi edinmek istedimİnşallah olmaz kesin olur yada olmaz diye birşey yok ama seni kontrol etmeye çagırmalı
Ama sizi kontrole çağırmali.ssn bir gir bence sor yumurtalar ne durumda bakarmiyiz diyeAyy valla çok sağolun rahatlama geldi bana bu ay başladım ben bir hafta kaldı bekliyorum korkuda var biraz bana 6 ay boyunca bu ilacı iğnesiz kullanmamı söyledi o yüzden korktum bı an kistten
İyide canım bende olmadı ama arkadşımda oldu her bünye farklı mesela ben zaten çikolata kisti olan birisiyim klomen ve igne ile 2. Ayda hamile kaldım sende olmayacak diye birşey yok olacak diye bişey de yok ama neden kendini riske atasın bide kist ile ugraşacaksın Allah korusunCagirmadi ya yakınlarımada aynısını yaptı 3 yada 4 ay hamile kaldılar ona güvendim de rahatladım ama burda çoğu kişi kist yazınca sizden bilgi edinmek istedim
Haklısınız ya ben bu ay geçti zaten geleck ay kullandıktan sonra başka özele gidip kontrol edecem herkesin doktoru baya ilgili bende şaşırdım msjlarie okurkenAma sizi kontrole çağırmali.ssn bir gir bence sor yumurtalar ne durumda bakarmiyiz diye
Onca para alıyor doktor o kadar baksin.
Doğru ya tşk ederim size ya bana kalsa doktoruma uyacaktim bu hafta bakalım sonuç ne olacak gelecek ay takibini başka doktorun yanında olacamİyide canım bende olmadı ama arkadşımda oldu her bünye farklı mesela ben zaten çikolata kisti olan birisiyim klomen ve igne ile 2. Ayda hamile kaldım sende olmayacak diye birşey yok olacak diye bişey de yok ama neden kendini riske atasın bide kist ile ugraşacaksın Allah korusun
Yani canım bu can bi bulaştımı kist gitmiyor lanet 2009 dan beri başımda benim kurtulamıyorum sen neden öyle olasın ayrıca ilaç bittikten bir hafta sonrada doktoruna git kesin kontrole geldim de bu ay yumurtan iyi değil diye sallıyor seniDoğru ya tşk ederim size ya bana kalsa doktoruma uyacaktim bu hafta bakalım sonuç ne olacak gelecek ay takibini başka doktorun yanında olacam
Ya bu doktor sadece bana değil herkese öyle yani yumurtaligimla alakalı değil ama siz haklısıniz degistirecem herkesin doktoru baya ilgili sizede ayriyeten geçmiş olsun inşallah Allah'ım Şafii ismiyle şifa verirYani canım bu can bi bulaştımı kist gitmiyor lanet 2009 dan beri başımda benim kurtulamıyorum sen neden öyle olasın ayrıca ilaç bittikten bir hafta sonrada doktoruna git kesin kontrole geldim de bu ay yumurtan iyi değil diye sallıyor seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?