klomen tedavisi

Ya bu doktor sadece bana değil herkese öyle yani yumurtaligimla alakalı değil ama siz haklısıniz degistirecem herkesin doktoru baya ilgili sizede ayriyeten geçmiş olsun inşallah Allah'ım Şafii ismiyle şifa verir 😊
Klomene başlıyorum diye topigimiz var baya arkadaş var hepsi klomen kullanıyor ve ben hiç birinde doktorunun muayeneye çagırmadıgını duymadım hepsi en az 1 kere gider kontrole tuaf doktormuş

Merhabalar ben geçen ay 5 gün klomen kullandım domtor yumurta oluştu artık hamile kalana kadar gelmeme gerek yok dedi bu ay kasımın 10nunda adet olmam lazımdı olmadım ilk zamanlar adet sancısı oluyo iki gündür arada kasıklarda batma oluyo ama başka bı belirti dün test yaptım tek çizgi çıktı hamilemiyim degilmiyim anlamadım nekadar sürede idrarda çıkar ve yardımcı olurmusunuz klomen içince çatlatma iğnesi de olması gerekiyormuş bı arkadaş dedi ama benim tek yumurta olusmamisdi oda klomenle halloldu ama hala adte değilim ve 3 .gün test yaptım tek çizgi cikti

merhaba kizlar 27.11.2020 de kan tahlilim 41.85 di 30.11.2020 de 208 oldu yeterli mi sizce doktor bu cuma yine yap dedi klomen ve catlatma ignesi kulandim ilk gebelim ACABA BU AKSAM TEST YAPSAM DAHA NET CIKAR MI CIZGI CUMA YINE KAN TAHLILI YAP DEDI DOKTOR AMA SABIRSIZIM HANI ARTMA VARSA CIZGI DAHA NET OLUR BENCE

Back
X