- Konu Sahibi sudeyoncaa
Ben bu ay ilk defa klomen tedavisine başladım günde 1 tane ile ama adetimin 13.günü bugun dr gittim hala bir yumurta büyümemiş dr.dediki 17.gününe kadar takip ederiz büyümesse bu ay iptal dedi.Ben cok üzüldüm tamam pkoluyum yumurtlama sorunum vardı ama hapla bile büyüymemesi beni üzdü.Yani ilk defa bu ay kesin yumurtladıgımı bilecektim ama olmadı. Size sorum şu;
* 17.gününe kadar yumurtamın büyüme ihtimali varmı? yada 17.gününden sonrada büyüyebilirmi?
*Ve bu ay ilk defa klomen kullanmama rağmen ikinci defa daha denemeden dr. bana bir daha ki ay iğne tedavisine geceriz dedi sizce normalmi yani benim duydugum kadarıyla burda herkes klomeni 3 ay filan kullanıyo benim ilk aydı ikinci ay iğne tedaivis dedi dr.
Uff ne kadar zormuş bugun dr.yanından cıktıgımda ağlaya ağlaya gittim yolda tutamadım kendimi ne kadarda ümitlenmiş bilmeden
Eşimde üzüldü...
Allahım isteyen herkese tez zamanda versin aminnnn
* 17.gününe kadar yumurtamın büyüme ihtimali varmı? yada 17.gününden sonrada büyüyebilirmi?
*Ve bu ay ilk defa klomen kullanmama rağmen ikinci defa daha denemeden dr. bana bir daha ki ay iğne tedavisine geceriz dedi sizce normalmi yani benim duydugum kadarıyla burda herkes klomeni 3 ay filan kullanıyo benim ilk aydı ikinci ay iğne tedaivis dedi dr.
Uff ne kadar zormuş bugun dr.yanından cıktıgımda ağlaya ağlaya gittim yolda tutamadım kendimi ne kadarda ümitlenmiş bilmeden

Allahım isteyen herkese tez zamanda versin aminnnn