Hadi inşaAllah benim için sağlıklı olsun da bir tane de yeterMerhaba canım benimde klomenle 8 yumurtam olmustu 1 oglum oldu arkadaşımin 2 yumurtasi oldu onun ikizleri oldu kismet tabi birazda
Allah bağışlasın oğlunuzuMerhaba canım benimde klomenle 8 yumurtam olmustu 1 oglum oldu arkadaşımin 2 yumurtasi oldu onun ikizleri oldu kismet tabi birazda
Kesinlikle canım hayirli sağlıklı bi cocuk nasip olsun sizede insaAllah tez vakitteHadi inşaAllah benim için sağlıklı olsun da bir tane de yeter
Amiin Allah razı olsunKesinlikle canım hayirli sağlıklı bi cocuk nasip olsun sizede insaAllah tez vakitte
Merhaba benimde 7 yumurtam olmuştu ama negatif oldu maalesef doktor da şaşırdı ama kalite önemli olan dedi..İnşallah senin ikiz olsunMerhaba arkadaşlar. Bu ay klomen kullandım ve bugün son ilacımı içtim kontrole gittim. Doktor sağda 3 büyük 2 küçük solda 2 büyük yumurta olduğunu söyledi. 7 yumurta oluşmuş yaniDoktor maşallah dedi. Rahim kalınlığımda 5,5 mm miş. Reglimin 7.günü bugün. klomen dozumda azdı Halbuki . Benim yumurtlama problemim yok ama 2 yıldır çocuk istiyoruz 2 kimyasal 1 kürtajım var artık daha fazla beklemek istemediğim için kullandım klomeni. Kasıklarımda da ağrılar var şimdi. Doktor ikiz olma ihtimalinden de bahsetti. Siz neler yaşadınız klomen kullanıp ikiz sahibi olan varmıı ayy inşallah tutar bu ay
Negatif olma ihtimali de var tabi o da aklımın köşesindeMerhaba benimde 7 yumurtam olmuştu ama negatif oldu maalesef doktor da şaşırdı ama kalite önemli olan dedi..İnşallah senin ikiz olsun
Ayy inşallah olur bize de haber verMerhaba canım bende 1 aydır kullanıyorum adetime 5 gün kaldı bende çok heycanlıyım üstümde yorgunluk var kasıklarımda agrı var test yapmak istiyorum ama sonra vazgeçiyorum inşallah sağlıcakla hamile kalırız
Ben femara kullandigimda 15 yumurta vardi. Ikiz oldu. Sonu husran oldu ama baslangici cok guzeldiMerhaba arkadaşlar. Bu ay klomen kullandım ve bugün son ilacımı içtim kontrole gittim. Doktor sağda 3 büyük 2 küçük solda 2 büyük yumurta olduğunu söyledi. 7 yumurta oluşmuş yaniDoktor maşallah dedi. Rahim kalınlığımda 5,5 mm miş. Reglimin 7.günü bugün. klomen dozumda azdı Halbuki . Benim yumurtlama problemim yok ama 2 yıldır çocuk istiyoruz 2 kimyasal 1 kürtajım var artık daha fazla beklemek istemediğim için kullandım klomeni. Kasıklarımda da ağrılar var şimdi. Doktor ikiz olma ihtimalinden de bahsetti. Siz neler yaşadınız klomen kullanıp ikiz sahibi olan varmıı ayy inşallah tutar bu ay
Az önce test yaptım negatif maalesefAyy inşallah olur bize de haber ver
Üzülme canım inşallah en yakın zamanda pozitif haberini alırsınAz önce test yaptım negatif maalesef
Hayırla sağlıkla olsunlarda rabbim size de bana da isteyen herkese de nasip etsinBen femara kullandigimda 15 yumurta vardi. Ikiz oldu. Sonu husran oldu ama baslangici cok guzeldi
İnşallah canım zaten şimdi izine gidicem 3 ay eşimi göremiycem daha sonrada çatlatma iğnesi kullanmaya başlarım heraldeÜzülme canım inşallah en yakın zamanda pozitif haberini alırsın
Merhaba.. Yumurtlamaya dair belirtileriniz var mı peki ben de ilk kez klomen kullandım ilacım bitti. Bugün reglimin 9. günü ama hiçbir belirti ağrı akıntı henüz yokMerhaba arkadaşlar. Bu ay klomen kullandım ve bugün son ilacımı içtim kontrole gittim. Doktor sağda 3 büyük 2 küçük solda 2 büyük yumurta olduğunu söyledi. 7 yumurta oluşmuş yaniDoktor maşallah dedi. Rahim kalınlığımda 5,5 mm miş. Reglimin 7.günü bugün. klomen dozumda azdı Halbuki . Benim yumurtlama problemim yok ama 2 yıldır çocuk istiyoruz 2 kimyasal 1 kürtajım var artık daha fazla beklemek istemediğim için kullandım klomeni. Kasıklarımda da ağrılar var şimdi. Doktor ikiz olma ihtimalinden de bahsetti. Siz neler yaşadınız klomen kullanıp ikiz sahibi olan varmıı ayy inşallah tutar bu ay
Benim kasıklarımda ağrılar batmalar var ve akıntımda başladıMerhaba.. Yumurtlamaya dair belirtileriniz var mı peki ben de ilk kez klomen kullandım ilacım bitti. Bugün reglimin 9. günü ama hiçbir belirti ağrı akıntı henüz yok
Bnde cumartesi gittik 26 mm dedi diğerleri küçük dedi iğne verdi vuruldum bugün tekrar gittim yumurta çatlamış dedi üç tane daha var dedi 20-21-24mm kendiliğinden çatlmasini bekliycez dedi ilişki günü önerdi gecen ayda iki yumurta olmuştu gebelik olmadı şimdi bekleyecemi bakalm kısmet artikMerhaba arkadaşlar. Bu ay klomen kullandım ve bugün son ilacımı içtim kontrole gittim. Doktor sağda 3 büyük 2 küçük solda 2 büyük yumurta olduğunu söyledi. 7 yumurta oluşmuş yaniDoktor maşallah dedi. Rahim kalınlığımda 5,5 mm miş. Reglimin 7.günü bugün. klomen dozumda azdı Halbuki . Benim yumurtlama problemim yok ama 2 yıldır çocuk istiyoruz 2 kimyasal 1 kürtajım var artık daha fazla beklemek istemediğim için kullandım klomeni. Kasıklarımda da ağrılar var şimdi. Doktor ikiz olma ihtimalinden de bahsetti. Siz neler yaşadınız klomen kullanıp ikiz sahibi olan varmıı ayy inşallah tutar bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?