klomen ve adet duzeni

Cksevyrm

Dinazor olaydım da bunları görmeseydim
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
643
363
32
Sa arkadaşlar klomen kullandım ilk ayım pko var adetlerim çok düzensiz klomen yumurtlamayi sağlıyor ama adet olmamıda sağlaRMI eğer bebis yoksa inşallah vardır ama hiç bir belirtim olmadığı için umudum yok o yüzden adet olurmuyum çünkü 6 ayda 9 ayda olmadığım oluyo insallah anlatabilmisim dir pek net olmadı ama ...

Canım bildiğim kadarı ile klomen sadece yumurta gelistirio.adetini sokturmez diye düşünüyorum.

Yani bu ilaca devam etmem için adet olmam gerekiyo yine söktürücü içmem gerekiyo galiba Sağol canım 88ayse88

Canim benim bi arkadasm ilacsiz adet olamiyorm diyodu.aylar geciyo diyordu.cocuk isteyince 2 ay denems hamile kalmayinca cok korktum bu afrtmden dolayi cocugum hic olmazsa diye.iste doktora gitms klomen kullanmis 2.ayinda hamileydi.simdi kizi 1 .5 yaslarinda

Canim benim bi arkadasm ilacsiz adet olamiyorm diyodu.aylar geciyo diyordu.cocuk isteyince 2 ay denems hamile kalmayinca cok korktum bu afrtmden dolayi cocugum hic olmazsa diye.iste doktora gitms klomen kullanmis 2.ayinda hamileydi.simdi kizi 1 .5 yaslarinda
ne güzel ya insallah benimde bebisim çok bekletmez bizi benimde ilk ayim hiç belirtim yok o yüzden adet olur muyum diye bekliyorum artık

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

X