klomen ve adet gecikmesi

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.543
Selam arkadaşlar umarim cevap yazan birileri olur bu ay klomen kullandim dun adet gunumdu test yaptim sabah negatif ama hala adet yok 3 gun once adet belirtilerim vardi bel agrisi gogus agrisi simdi onlarda yok adette yok boyle biseyle karsilasan oldumu klomenle kacinci gunde adet oldunuz

Selam arkadaşlar umarim cevap yazan birileri olur bu ay klomen kullandim dun adet gunumdu test yaptim sabah negatif ama hala adet yok 3 gun once adet belirtilerim vardi bel agrisi gogus agrisi simdi onlarda yok adette yok boyle biseyle karsilasan oldumu klomenle kacinci gunde adet oldunuz
bende aynı konudayım ama test yapmadım adette olmadım

Ne. Oldu canm oldunmu adet

Kızlar ben 2 ay klomen kullandım aynı sizin gibi adet olamadım dr adet söktürücü verdi öyle oldum klomen yumurtaların gelişmesini ve çaglamasını sağlıyor sadece adeti düzene sokmayabilio mesela ben klomen kullandıö dr adet söktürücü verdi gene bu ay adet sonrası hsg çekilcektim ilaç biteli 10. Gün bugün hala adet olamadım

X