- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Umutumut82
Mrb. Arkadaşlar... aynı anda hem klomen hem c life macun kullanıp hamile kalan oldumu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim başlığın sana uğur getirsin inşallah, isteyen arkadaşlara da vesile olursun belli mi olurWonder-woman buraya kendime takip formu actim. Bir ay icinde neler yaptigimi not alicam. Ama klomenle clife birlikte kullanan yok sanirim.
Canım benim başlığın sana uğur getirsin inşallah, isteyen arkadaşlara da vesile olursun belli mi olurklomenle soğan kürü aynı anda kullanan duydum, bal tarçın çörek otu karışımını da uygulayan duydum. Vardır illaki ikisini bir kullanan
Denemek de yarar var, sen elinden geleni yapta.başla canım için rahatlarYoksada herhalde ben bir ilk olucam... Allah sonumu hayir etsin. Şu regli bitse duaya ve meryem suresinede başlıcam.
Denemek de yarar var, sen elinden geleni yapta.başla canım için rahatlar
Hamile kalan varmıdır bilmiyorum ama hani klomen hormon ya yumurta uyarıcı ilaç bildiğim kadarıyla c life o işe yarıyor zararlı olmasın yaniMrb. Arkadaşlar... aynı anda hem klomen hem c life macun kullanıp hamile kalan oldumu.
Hamile kalan varmıdır bilmiyorum ama hani klomen hormon ya yumurta uyarıcı ilaç bildiğim kadarıyla c life o işe yarıyor zararlı olmasın yani
Anladım canım iyiymiş o zaman sende mi öyle yapmayı düşünüyorsunC life ı aldigim yerle görüstüm sakincası yok dedi. Bir arkadasta klomenle birlikte kullanmis ikizlere gebe kalmis.
Anladım canım iyiymiş o zaman sende mi öyle yapmayı düşünüyorsun
Bende tüp Bebek tedavisi görüyorum. Gonalf igneleriyle birlikte c-life kullandım. Bana zararı olmadı hatta yumurta sayımda artış oldu. Ama korkarak kullandım bı zararı olurmu acaba diye. Bana zararı olmadı hiç bu macunun ama bı arkadasimda kist yaptı mesela.kisiden kişiye değişiyor
inşallah güzel sunuç alırsınBen dün c life a basladim yarinda klomene baslicam. Bu ay böyle denicem bakalim cuma günü randevum var.
inşallah güzel sunuç alırsın
Bende bu ay hacamat sülük yaptıracağım çevrem de hamiller vardı onlar önerdiInsallah canim hepimize nasip olur
Bende bu ay hacamat sülük yaptıracağım çevrem de hamiller vardı onlar önerdi
Canım benım de işte umut dünyasıValla bir onlar kaldi yapmadigim herhalde
Ben de bunu merak ediyorum kuzum iki gündür klomen kullanıyorumSanirim klomen ve clife birlikte kullanan olmamis. Ozaman ben kendi kendime yazayim. Belki ilerde benim gibi kullanmak isteyipre bilgi edinmek isteyen olabilir.
Bugün reglinin 3. Günü
C life macunun 2.günü
Yarin klomene başlicam.