Gebeliğe Hazırlık Klomen ve c life macun ayni anda kullanan arkadaşlar var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bir kac gün sonra baslayacagim hem klomene hem c life a. Kullananlar sonuclarini da yazarlarsa bize umut olur

Ben de bir kac gün sonra baslayacagim hem klomene hem c life a. Kullananlar sonuclarini da yazarlarsa bize umut olur
Bende aynısını yaptım yani hem klomen hem C life macunu kullandım ve kist oluştu ve 42 yaşıma kadar herzaman düzenli olan adetim o ay kistten dolayı gelmedi. Çok moralim bozuldu. Şimdi sadece C life macunu kullanıyorum 2.aydayım. geçen ay yumurtlamam oldu. Şuanda bekliyorum. Ama bende birde kanal tıkanıklığı var ikisi de. Acaba bunu yaşayıpta C life ile açılan varmı? Yaşımdan dolayı her geçen gün benim için büyük kayıp hamile kalmak için😞

Bende aynısını yaptım yani hem klomen hem C life macunu kullandım ve kist oluştu ve 42 yaşıma kadar herzaman düzenli olan adetim o ay kistten dolayı gelmedi. Çok moralim bozuldu. Şimdi sadece C life macunu kullanıyorum 2.aydayım. geçen ay yumurtlamam oldu. Şuanda bekliyorum. Ama bende birde kanal tıkanıklığı var ikisi de. Acaba bunu yaşayıpta C life ile açılan varmı? Yaşımdan dolayı her geçen gün benim için büyük kayıp hamile kalmak için😞
Benim o konuda bilgim yok ama bence içinizi ferah tutun benim teyzem 43 yasinda dogum yaptı gayet sağlıklı bir bebek dunyaya geldi. Tıp da ilerledi ve ülkemiz bu konuda oldukca iyi gördüğüm kadarıyla. Bence bir iki ay daha c life kullanın virüs olayi hafiflediginde doktorunuza takrar danisirsiniz uygun bir tedaviyle anne olursunuz inşallah. Sizin icin de dua edeceğim. Icinizi ferah tutun ben de henüz hamile kalamadim. Ama nasipte varsa olur insallah hepimizin

Bende c life kullaniyorum gecen ay 6 tane yumurtam olmustu 1 tanes gelismisti doktorum klomen verdi yarin baslicam sizin son durumunuz nedir acaba ? C life ile beraber kullanmali miyim ?Tecrubelerinizi paylasir misiniz rica etsem ?
Merhaba bi sonuç aldınız mı rica etsem bilgi verebilir misiniz lütfen 🤍

Back
X