• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlama ignesi kullananlarrr deneyimlerimizi paylasalım mı???

Canim 20. Gunumde adet oldum ama dusukte olabilir mi ki cok agrili ve farkli oldu ;( moralimde cok bozuldu ya offf[/QUOT
.4. gunum bu gun ama hala ağrım var.doktorumuz normal olduğunu söyledi..pazartesı kandan baktır dusuk yaptıysan bıle hormonlar hemen düşmez bellı olur.bırde adetını takıp et hemen bitecek mı ,yoksa devam edecekmı.uzulme cnm anlıyorum senı ama bu ısın puf noktası rahat olmak.daha kotu durumlarda olanlar var onları dusun ve rahat ol.bu dönemlerde bebısı cok takma,bır cok arkadaşım en rahat sakın donemlerınde gebe kaldılar.ınancını kaybetme cnm lütfen.kafana takılan paylaşmak ıstedıklerını yaz elımden gelenı yaparım.kendıne ıyı bak...

Son düzenleme:
Cnm en garantisi kanda baktirmak.o kesin sonuc verir.yani hamileysen eger kahverengi lekeler akintilar dusuk tehlikesi belirtileri de olabilir.yerlesme belirtisi de.oylyse onlemini cabuk alirsin cnm.ben regl oldum tam gununde.once kahverengi lekeler geldi sonra oldu.am benim kanda da negatifti.bazi idrar testleri adetten cok cok sonra ancak pozitif olabilior.insallah hamilesindir cnm.ne kadar zor olugunu hem kendimden hem hastalarimizdan biliorum.o yuzden hamile olan herkese cok cok cok seviniyorum.haber verirsen cok sevinirim cnm...cnm bu arada ankara damisin sen?

Merhaba canm biz 5 yıllık evliyiz 4 yıldan beri çocuk istiyoruz ama olmadı.. universte hastanesinde asilama yaptiracaz esiminde benmde butun muayenelerimiz oldu. bi sorun cikmafi rahimfilmimde cekildi tüpler acik.. infertilite yani :( butun evraklari hastaneye verdik biz sizi aricaz dediler bekliyoruz.. hemsireymissin buna cok sevndim aşilama yapmadan once yumurtlama normalsada igne yapiliyomu bizi nasi bir surec bekliyo yazarsan cok sevinirim :) :16:

Merhaba canm biz 5 yıllık evliyiz 4 yıldan beri çocuk istiyoruz ama olmadı.. universte hastanesinde asilama yaptiracaz esiminde benmde butun muayenelerimiz oldu. bi sorun cikmafi rahimfilmimde cekildi tüpler acik.. infertilite yani :( butun evraklari hastaneye verdik biz sizi aricaz dediler bekliyoruz.. hemsireymissin buna cok sevndim aşilama yapmadan once yumurtlama normalsada igne yapiliyomu bizi nasi bir surec bekliyo yazarsan cok sevinirim :) :16:

Cnm bizde 5 yıllık evliyiz 1, 5 yildir istiyoruz.gecen ay doktora gittik ikimizde de sorun yok.klomen tedavisi ve catlatma ignesi verdi bu ay olmadi.3 ay denicez boyle olmazsa asilama dedi doktor.sen bu aşamalardan gectinmi cnm.yoksa hemen asilama mi dediler.yumurtlama normal olabilir ama yumurtan istenilen buyuklukte olmayabilir ya da catlamiyodur. Belki de yumrtlama donemini kaciriyosundur cunku her kadinda ayni donem yumurtlama olmayabilir.belki erken belki gec olabilir.ama asilama kismi hakkinda bende cok bisey bilmiyorum.ben dogum servisinde hemşireyim.yani dogum yapan annelerimize ve bebislerine bakiyoruz.insallah rabbim kendi bebeklerimize bakmayi da nasip eder...

kızlar iyi akşamlar

2 yıllık evliyim 04/02/2013 de 8 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı ve çok uzun süren(1,5 saat) bir kürtajım oldu( progestron kullandığım için çok parça kalmış ). dr 6 ay korunmamı söylese de içimden bir ses bekleme dedi ve 5. ayda korunmayı bıraktık. 8 aydır korunmamamıza rağmen maalesef hamile kalamıyorum .
bu ay ovulasyon testi yaptım ve ümitleniyor işte insan ama ardından meraklanıp erken gebelik testinde negatifi görünce artık
dr gitme vakti geldiğini düşünüyorum sizce acelemi ediyorum dr gitsem ve klomen istesem çok mu acele ediyorum sizce yaşım 28 .

kızlar iyi akşamlar

2 yıllık evliyim 04/02/2013 de 8 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı ve çok uzun süren(1,5 saat) bir kürtajım oldu( progestron kullandığım için çok parça kalmış ). dr 6 ay korunmamı söylese de içimden bir ses bekleme dedi ve 5. ayda korunmayı bıraktık. 8 aydır korunmamamıza rağmen maalesef hamile kalamıyorum .
bu ay ovulasyon testi yaptım ve ümitleniyor işte insan ama ardından meraklanıp erken gebelik testinde negatifi görünce artık
dr gitme vakti geldiğini düşünüyorum sizce acelemi ediyorum dr gitsem ve klomen istesem çok mu acele ediyorum sizce yaşım 28 .

cok uzuldum canm.. ama uzme kendini insalah en kisa zamanda yine hamile kalirsn :) bence hic erken davranmiyorsun canm.... biran once caresine bakmak lazim.. bende dort yil bekledim. yok klomen yok ameliyat derken seneler gecti.. asilama yapmaya karar verdik.. bakalim kismet artik :)

cok uzuldum canm.. ama uzme kendini insalah en kisa zamanda yine hamile kalirsn :) bence hic erken davranmiyorsun canm.... biran once caresine bakmak lazim.. bende dort yil bekledim. yok klomen yok ameliyat derken seneler gecti.. asilama yapmaya karar verdik.. bakalim kismet artik :)

selam kızlarrr :3::3:

Cnm bizde 5 yıllık evliyiz 1, 5 yildir istiyoruz.gecen ay doktora gittik ikimizde de sorun yok.klomen tedavisi ve catlatma ignesi verdi bu ay olmadi.3 ay denicez boyle olmazsa asilama dedi doktor.sen bu aşamalardan gectinmi cnm.yoksa hemen asilama mi dediler.yumurtlama normal olabilir ama yumurtan istenilen buyuklukte olmayabilir ya da catlamiyodur. Belki de yumrtlama donemini kaciriyosundur cunku her kadinda ayni donem yumurtlama olmayabilir.belki erken belki gec olabilir.ama asilama kismi hakkinda bende cok bisey bilmiyorum.ben dogum servisinde hemşireyim.yani dogum yapan annelerimize ve bebislerine bakiyoruz.insallah rabbim kendi bebeklerimize bakmayi da nasip eder...

Eşim klomen kullandi, varikoselden ameliyat oldu. doktora gidiyoruz hicbisorun yok diyo, sadece sperm hizi biraz duşuk. dort yildan beri istedigimiz icin artik asilama yaptiralim dedik. direk unuverste hastanesine asilama istiyoruz diye gittik.. gerekli kontroller yapildi. evraklari verdik aramalarini bekliyoruz... :14:

Kizlarrr bu ay klomen ve catlama ignesi kullandim igneden snr 11.gunum ama bebis bu ayda yok gb... Bi aktara gttm bogurtlen koku almak icin bidahaki ay kullanayim die. Bogurtlen kokunu alacakken adam dedi ne icin kullanacaksin falan bende anlattm oda bana iki tane farkli karisim verdi biri cay gb demlenecek digeride macun yapilacakmis bunlari kullan garanti ise yarayacak dedi baska birinede vermis o hamile kalmis bide buralarda tanindik bi aktar inandim aldim bakalim kullanacagm belki vesile olur ALLAH Buyuk... ALLAH hepimiİn yardimcisi olsun...

Cnm benim hakkinizda hayirlidi olsun.doktor esime proxeed plus die bi vitamin verdi. Hizini ve kalitesini artırıyor dedi.insallah en kisa surede haber gelir ve inşallah bebisini alirsin kucagina.bizde senin mutlu haberinle sevInirz cnm.

umarım herşey gönlünce olur canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dilerim göbişin bebiş olsun :)

selam kızlar bende pkoluyum tedaviye yeni başlıyorum dün doktordaydım kanda gebeliğe bakalım önce dedi bugün test sonucunu alıp doktora tekrar gidicem büyük ihtimal klomen vericek bir kızım var 5 yaşında onada aynı ilaçla hamile kalmıştım allahım nasip etti ilk ilaçta hamile kaldım şimdi 9 aydır korunmuyoruz aslında klomen kullandım bir kere ama devlet hastanesi olduğu için herhalde iğne filan vermedi takipte etmedi yumurtaları sonraları başka ilaçlar verdi 9 ay geçti 3 aydırda adet görmüyorum kilomda aldı başını gitti benim kilo sorunu yaşıyan varmı aranızda

Cnm haber var mi arayan soran?

Arkadaslar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim. 14. Gunumde negatif sonuc aldim testte. Bugn 18.Gün oldu. Dün aksam once adet oldum sandim cok az kirmizi geldi ve bitti . Hicbi belirtim yok agrim yok bunun anlami nedir?
Kan ver mutlaka canim ,idrar testinde cikmayabiliyormus sonuc

Back
X