• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve çatlama ignesi kullananlarrr deneyimlerimizi paylasalım mı???

ALLAH izniyle ins bu ay sonuc alirizda hepimiz anne oluruz :))) benimde regl gunum 3'ünde daha cok var bana ama sana az kalmis haber ver mutlaka mrk ederim :)) ben 3de sehir disinda olcam ama vaktim olursa mutlaka yazarim buraya... ins saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder RABBİM...

Mutlaka veririm haber...herkesten güzel haberler duymak istiyorum bende nasıl moral oluyor bilemesin ...

23 Aralıkta klomen hapını kullandım. 2 yumurtam vardı biri 17mm diğeri 19mm. 1 ocakta ovitrella denilen çatlatma iğnesini vuruldum. doktorun verdiği ilişki takvimine de uydum. ancak bugün adet oldum. moralim çok bozuk. klomeni de iğneyide ilk kez kullandım. mucize olmasını bekliyordum. olmadı. 1 yılı geçti bebek istiyoruz. 1 yıldır sakin sakin bekledik sayılır rutin kontroller kan testleri ve beslenmeye dikkat ettik şimdi özel bir hastanede doktorla denedik. yine olmadı. bir tek rahim filmi çekilip kanallarıma bakılmadı. geriye kalan herşey normal olmasına rağmen bebek olmuyor. gerçekten anlamıyorum. galiba çok istiyorum o yüzden. Allah herkese yardım etsin...

23 Aralıkta klomen hapını kullandım. 2 yumurtam vardı biri 17mm diğeri 19mm. 1 ocakta ovitrella denilen çatlatma iğnesini vuruldum. doktorun verdiği ilişki takvimine de uydum. ancak bugün adet oldum. moralim çok bozuk. klomeni de iğneyide ilk kez kullandım. mucize olmasını bekliyordum. olmadı. 1 yılı geçti bebek istiyoruz. 1 yıldır sakin sakin bekledik sayılır rutin kontroller kan testleri ve beslenmeye dikkat ettik şimdi özel bir hastanede doktorla denedik. yine olmadı. bir tek rahim filmi çekilip kanallarıma bakılmadı. geriye kalan herşey normal olmasına rağmen bebek olmuyor. gerçekten anlamıyorum. galiba çok istiyorum o yüzden. Allah herkese yardım etsin...

cnm HSG filmi gercekten cok önemli http://www.youtube.com/watch?v=n9c9aCYOOmQ bu link den izlemek istersen en azından bi fikir bu filmle ilgili bi bilgi edinirsin. eğer kanallarda ALLAH korusun bi sıkıntı varsa bi an önce çözümü için gerekli tedaviye başlanır sen de vakit kaybetmemiş olursun.Ben de bu filmi çektirdim inan korkulacak birşey yok ve filmden sonra en azından için rahat eder ya sıkıntıyı bulursun ya da sıkıntısız oldugun ıcın bi potansıyel sorunu daha geride bırakmıs olursun... ALLAH hepimiz yardımcısı olsun...

Canım aynı durumdayız aynı zamanlarda başlamışın tedaviye ben daha hasta olmadım beklemedeyim benimde ilk ayım ...bozma moralini ilk ay çok fazla tutmuyomuş zaten öyle söyledi doktorum genelde 2 ve 3 denemede başarı yüksek dedi..bende daha hsg çektirmedim sadece kan sperm falan ama düşünüyorum bu ay olmassa zamn kaybetmemek lazım bide sorun varsa Allah korusun tedavi oluruz ...

Bak herşey normal diyosun ne güzel ama biz napalım hormonlarımız bozuk yumurtlarımız klomenle de büyümüyor aşılama da tutmadı bence sabırlı olmalısın kendinden kötüleri düşün

slm kizlar klomen kullanDm gunde 4defa dunde 9 20de overlite ignesini oldum kasiklarim cok agriyo ici iliski yaparken ozellikle aciyo ne dendir bilgisi olan soylesin lutrfen

Kizlar meraba bu yeni gun itibariyle adetimin 18.gunundeyim uc gun once 15.gun yazmistim kadin dogum bolumune sabah kalktim ve beyaz bi akintim oldu sunen sekilde die cogu arkadaslar yumurtlama gunundur degerlendir falan dedi cok sukur degerlendirdik halada devam ediyorum iki gune bi..akinti kesildi o gunden sora..ama kasiklarimda cok siddetli agri var yuruyemiyorum resmen hic bi an bile kesilmiyo batiyo bi sag arada sol sanki gazim var gibi rahatsizim sizce neden bu ?

ben 27 aylik evliyim piko hastasiyim bu ay ilk defa klomen arti catlatma ignesi oldum cok umutlandim cok sancm oldu adetime bir hafta vardi dun hasta oldum gece agliyarak sizmisim.suan gozlerm sis ve cok sizliyo umudumuz bi dahaki aya

ben 27 aylik evliyim piko hastasiyim bu ay ilk defa klomen arti catlatma ignesi oldum cok umutlandim cok sancm oldu adetime bir hafta vardi dun hasta oldum gece agliyarak sizmisim.suan gozlerm sis ve cok sizliyo umudumuz bi dahaki aya

cnm bukadar yıpratma kendini.. bende ilk denememde cookkk umutluydum ama olmadı ben umutsuzluga kapılmadım sende kapılma biliyorum buyuk bir yıkım oluyor ama üstesinden gelmek zorundayız. ALLAH ın izniyle hamiş kalıp saglıklı sıhhatlı evlatlarımızı kucagımıza alırız

slm kizlar klomen kullanDm gunde 4defa dunde 9 20de overlite ignesini oldum kasiklarim cok agriyo ici iliski yaparken ozellikle aciyo ne dendir bilgisi olan soylesin lutrfen

cnm cok normal iğneden kaynaklanıyor bende kasık bel agrısı halsızlık sırt agrısı v.s v.s bi cok yan etkisini yasıyorum panik yapma inş. bu ay hayırlısıyla olumlu sonuç alırız.. :)

yalniz olmadigimi bilmek iyi geldi cok saolun dualarimdasiniz abarttim biraz sayenizde frkettim artik beraberiz dua halkamiz buyudukce bebisler daha cabuk gelir insaallah

ins cnm ya stres oluyo insan bugun grcti agrilarim ins olmustur bi sefer cok maliyetli valla allah yardimcimiz olsun

Tuhaftirki büyümeyen yumurta büyümüş iki günde yarin allahin izniyle ovitrelleyi yapicam iki doz yapmam söylendi inşallah hayirlisi olur hakkimizda.. hayit cayini denemistim ama adet düzenimi bozdu ögun bugün korkuyorum bitkisel kür denemeye.

maaliyeti ayri psikojisi ayri hayal kirikligi ayri.bide bende soyle bisey vae sizdede oluyo mu sorun benden kaynakli oldugu icin bi ara acaba olmazsa bosanr myz diye dusundump aslinda esim cok anlayisli ve nasip diyo sdece bazen bu kadar anlayisli olmasibile sinirlendiriyo beni uzuldugunu biliyorum uzulmiyim diye bi kere bile cocuk istiyorum demedi bazen cocuklari sevince com uzuluyorum benim yuzumden mahrum kaldi diye sizde bole seyler yasiyo musunuz

Kızlar mrb.ben bu ayın 14. Unde catlatma ıgnesı oldum ıgneden 6 gun sonra ıdrar testı yapotım sılık cızgı cıktı aynı gun gıdıp kan testı yaptım adetıme 5 gun kala degerım 11,32 cıktı.bugun tekrar ıdrar tstı yaptım suan adetıme 3 gun var ve yıne sılık cızgı cıktı sızce hamıle olabılırmıyım yoksa ıgnenın etkısı varmıdır:/

ignenin etkisi olabiliyomus cok erken yapmissin biaz daha sabret bence beklemek cok zor ama napalim mecbur ya bide alaksiz olcak ama ben telefondan giriyorum kisiye nasil cvp veriliyo ya alinti yapiyonuz ya onu soryorum cozemedim daha

ignenin etkisi olabiliyomus cok erken yapmissin biaz daha sabret bence beklemek cok zor ama napalim mecbur ya bide alaksiz olcak ama ben telefondan giriyorum kisiye nasil cvp veriliyo ya alinti yapiyonuz ya onu soryorum cozemedim daha

://umarım gebeyımdır bu ay hsg de cekınmıstım umutluyydummmm.telden nasıl cevp verılıor ınan bılmıorum canım sag alt kosede alıntı ıle cevapla yazmıormu

beklemek ne kadar zoorrrrrr daha 6 gun oldu igneyı yaptıralııı ALLAH ın izniyle saglıklı sıhhatlı bı bebeklerimizi kuçagımıza alsaydıkkk :))) :44:

Yazıların altında sağ tarafta 2 küçük konuşma balonu var. İlkine tıkla. Böylece yazı kopyalanır. Sen de altına yorumunu yazarsın cevapla butonuna basarsın cnm.

kızlar cok acıl yardımınıza ıhtıyacım var ben 17 sınde catlatma ıgnesı oldum ıgneden sonra neye dıkkat etmem gerek bı tanıdıgım hıc bııs yapma demıs doktoru benım doktor bırsey demedı malum ev hanımıyız yemek bıde benım ev sobalı kovayı degıstır yak ugrasıyorum agır kaldırmak flan sakıncalımı sızce sıze neler yapmayın dedı doktorunuz

Back
X